Canım zor oluyo kasık ağrılarım oluyo dr dinlenmem için rapor verdi benim 3 kistim var inşallah sıkıntı olmadan bebiş büyür bakalım çarşamba dr a gidicem sorucam raporumu uzatır belkide bilmiyorumkiCanim bndede aynısı oldu ilk ay bildiğin adet oldum bn 5 gün sürdü korktum hatta niye oldim diye ama naziye hoca bana söylemişti ilk ay adet görebilirsin normal dedi. ama ikinci ay olmucaksin dedi bir takım yan etkiler olcak dedi ve hepside oldu.ama bu iğneyle hamile kaliniyir mu bilmiyorum onu.bn ilk ay doğum kontrol de kullandim ikinci ay doğum kontrol vermedi.ama hamile kalıyormu kalinmiyrmu onu blmiyorum ama kalinmaz diye biliyorum
Bana dr 10 gün vrdi sonra ben aldım falan sonra kalp atışını duyunca dr kistler var dinlenmen lazım deyip bana heyet raporu verdi...yumurta toplamadan sonra dr bi gece kal öyle yola çık dedi ultrasonla baktı bi sıkntı yok dedi ertesi gün öyle yola çıktık bana 10 gün rapor verdi transfer sohrası..ben devlet memuruyum canım 12 yi bi atlatırsam Allahın izniyle işe başlıcam artıkAyyy zor oluyor dimi bnd3 çok düşünüyorum biliyormusun eğer olursa rapor alirim ama iş yerinde çok skinti oluyor nasıl olcak blmiom nabim bırakırım işi diombndede kistler bayagi var ama ne bilim.napcan dayancn canım allahim yardıncin olsun hepimizin yardımcısı olsun.bnde rapor alim dimi tüp bebek olduktan sonra kacgun alsam. Birde şey sorcam bu yumurta toplandıktan sonra ağrın oluyormu.bn o gün sadece izin alirim diye düşünüyorum ertesi gün is giderim 4-5 gün sonra dinledikten sonra rapor mu alim nasıl olcak bu iş
alabilirsen al canım benim şuan 8+5 günlük canımSmdi ne kadarlık oldu bu hamilelegin canım
10 gün veriyo tek dr 10 günden itisaren heyet alman lazım kuzumBende transferden sonra 15 gün alcam ıste
Zaten 3.embriyosu 12.gün, 5.gün embriyosu 10.gün kanda belli olurHeyet oluo zaten evet bnde öyle alcam 15 günde yeter bana galiba
Yeter tabi canım işin stresli ve yorucu değilse çalışabilirsin ne yazıkki benimki stresli ce yorucuyduO zaman 15 gün yeter bana dimi
Al canım hiç zorlama..benimkinin stresi başka yerde yoktur ben sabah 8 de gidih gece 3 te duruşmadan çıkıyorumYa her ıste stres ve yoruculuk var ama genelde masa başı benim iş yönetici asistaniyim.ama diom ilk zaman ben bi 15 gün heyet alim kafam rahat olsun bendeki tek sıkıntı yolum 45 dk sürüyor ve biraz bozuk yollar olması ondan korkuyom .
Katibim canım benAaa avukatsınız galiba .aynen aynen zordur o zaman sizin ya bnde alim de dinlenirim biraz