Lucrin depot (geçici menapoz) yardım lütfen :(

Merhaba crosvod vala canım ara ara bndede oluyordu sormuştum doktora hele şu iki haftadır aşırı terleme ayakta yanma kasiklarda böyle üşütmüş gbi ağrı hemen sordum doktora normal dedi yumurtalıklar sonuçta baskılanmış oluyor .ama sen genede doktoruna bir sor bn alttan muayene oldum da öyle yaptı sonradan normal herşey dedi.

Benim aklıma bi şey takıldı şimdi ben iğneyi vurulduktan on gün falan sonra bi on günlük adet benzeri kanama geçirdim ve adet değil o demiştiniz ya bu ay adet olmayacak mıyım iğne adeti durduruyo mu? Eğer öyleyse hamileliğe yorup heveslenmeyim bikaç gün kaldı adet olmama

Canim bndede aynısı oldu ilk ay bildiğin adet oldum bn 5 gün sürdü korktum hatta niye oldim diye ama naziye hoca bana söylemişti ilk ay adet görebilirsin normal dedi. ama ikinci ay olmucaksin dedi bir takım yan etkiler olcak dedi ve hepside oldu.ama bu iğneyle hamile kaliniyir mu bilmiyorum onu.bn ilk ay doğum kontrol de kullandim ikinci ay doğum kontrol vermedi.ama hamile kalıyormu kalinmiyrmu onu blmiyorum ama kalinmaz diye biliyorum

Canım zor oluyo kasık ağrılarım oluyo dr dinlenmem için rapor verdi benim 3 kistim var inşallah sıkıntı olmadan bebiş büyür bakalım çarşamba dr a gidicem sorucam raporumu uzatır belkide bilmiyorumki

Ayyy zor oluyor dimi bnd3 çok düşünüyorum biliyormusun eğer olursa rapor alirim ama iş yerinde çok skinti oluyor nasıl olcak blmiom nabim bırakırım işi diom bndede kistler bayagi var ama ne bilim.napcan dayancn canım allahim yardıncin olsun hepimizin yardımcısı olsun.bnde rapor alim dimi tüp bebek olduktan sonra kacgun alsam. Birde şey sorcam bu yumurta toplandıktan sonra ağrın oluyormu.bn o gün sadece izin alirim diye düşünüyorum ertesi gün is giderim 4-5 gün sonra dinledikten sonra rapor mu alim nasıl olcak bu iş

Bana dr 10 gün vrdi sonra ben aldım falan sonra kalp atışını duyunca dr kistler var dinlenmen lazım deyip bana heyet raporu verdi...yumurta toplamadan sonra dr bi gece kal öyle yola çık dedi ultrasonla baktı bi sıkntı yok dedi ertesi gün öyle yola çıktık bana 10 gün rapor verdi transfer sohrası..ben devlet memuruyum canım 12 yi bi atlatırsam Allahın izniyle işe başlıcam artık

He bnmki özel canım kesin sıkıntı olcak bana ya nabim rapor alicam çıkartırlarsa çıkartsınlar ..

Ya her ıste stres ve yoruculuk var ama genelde masa başı benim iş yönetici asistaniyim.ama diom ilk zaman ben bi 15 gün heyet alim kafam rahat olsun bendeki tek sıkıntı yolum 45 dk sürüyor ve biraz bozuk yollar olması ondan korkuyom .

Al canım hiç zorlama..benimkinin stresi başka yerde yoktur ben sabah 8 de gidih gece 3 te duruşmadan çıkıyorum

Anladm canım tamm allah Hepimize kolaylık versin ne diyim ıns bnmde tutarda sevinçli haberleri veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…