Lucrin depot (geçici menapoz) yardım lütfen :(

Bana idrar ve symer testi yaptı symeri telefonda arayıp kendim öğrendim yanına gittiğimde sonucunu söylemesidiği için idrar tahlilimi de online sonuçtan öğrendim kendisi onun sonucuyla da ilgilenmedi :)

Inanirmisin bn o hastanede 3 doktor değiştim en son ona gttim evet biraz bi garip doktor normalde bn orsa 2 bucuk yıl çalıştım her doktoru biliyorum. Kadın garip mesela sen soru sormadigin sürece sana soylemez.bnm asilamalarimida o yaptı ama bni her tahllilden geçirdi tek tek diğer doktorlar sürekli hap verdi yolladı.naziye bana ne ameliyat dedi ne hormon verdi bana hep yavaş yavaş takipe aldı.hatta hocam bendeki cikilota kıstiymis dedim alttan muayene etti bn mr çekmeden birşey diyemem ilacı ona gore vercem dedi rahim filmi çekti tahliller yaptı. Ne bilim bana karşı ilgiliydi artık bnide biliyor .c125 bndede yuksek ckmisti hc kanser demedi kistlerin olduğu icin bunlar yüksek dedi ..ıste en sonda tüp bebekte karar kıldık cumartesi tekrar gidip tahlil yapcak. Dediğim gni bazen cok garip olabiliyor kadının yapısı o şekilde. He beğenmediysen orda zehra hanım var onada git oda çok ilgili bi doktor ama yoğundur bn ona da gttim niye biraktin dersen bn çalısiyorum kadın yoğun sürekli bekleyemiyorum ondan oda sürekli hap verdi yolladı nagihan hoca var orda ona da gittim hatya bni tanidigi halde 4 ay gttim ona hc ilgilenmedi sürekli alttan muayene yaptı yolladı. Ama naziye hoca hc öyle yapmadı. Sürekli takip mr rahim filmi tahlil tetkik yapıldı bide beni artık biliyor sil baştan başka doktora gidemem

Anladım canım aynen ben de ilgisizliğinden şikayetçiydim ama benim ca125 normaldi ca 19-9 yüksek çıktı. Alanı olmadığı halde o değere de bakmış gözümü korkuttu genel cerrahiye yönlendirdi. Ben korkulacak bi şey yoktur dimi diyorum zaten psikolojim alt üst bebekten ötürü bu benim alanım değil şimdi sana bi şeyin yok serim yarım birgün hastalığın çıkar sorumluluk alamam dedi. O an ömrümden ömür gitti kesin bi şey var genel cerrahiye yönlendirdiğine göre dedim. Zaten mr sonucu gelene kadar kendimi etmediğim kanser çeşidi kalmadı kafamda sonra genel cerrahiye gittiğimde doktor sağolsun korkulacak bi şey yok dedi ve Naziye hanıma da kızdı madem alanı olmayan testi yapıyo kistten ötürü yğkselebileceğini de tahmin edemiyo mu niye bana hasta çıkarıyo dedi. Benim sadece bunu öğrenmem için yeni muaene açtırdım vs insanın cebini düşünmeden hareket ediyolar. Tüp bebekte uzmanmış ama canım tüp bebek kim denediyse o kadında memnun kalmış benim memnuniyetsizliğim tamamen ilgisizlik ve paranodaklı olduğunu düşünmem ama inşallah sen de diğerleri gibi mutlu sona kavuşur bebişini kucağına alırsın

Diyorum ya canım kadın da bi gariplik var bazen cok iyi bazen değişik olabiliyor eskiden de tanıyorum bn.mesela orda nagihan hoca var öve öve bitiremeidler bni tanidigi halde hc ilgil3nmedi bnle her doktor farklı ıste sen gir belki sen memnun kalırsın ama bnde ondan kalmadım. Ne bilim banada tahliller yaptı ama hc kanser demedi açıkçası hemen kistlerde bunlar korkacak birşey yok dedi .bid3 naziye hocanın eli hafif gelio bana acitmio nebilim canım girdim bn bi yola daha dönemem :)

Tabiki canım kimse bir olmaz ben tüp bebek düşünmediğim için şuan diğer yönlerini daha çok irdeledim demekki bana ters tarafı denk geldi :) Samsun devlet hastahanesinde birini önerdiler erkek bi doktor ama ismini şuan hatırlayamadım bidahaki sefere onda denicem şansımı. Sana hsg yapıldı mı bu arada? Naziye hanım benden hag istedi ama ben yaptırmadım

Yaptı canım hsg mr hepsini yaptı tüplerin açık dedi ondan sonra aşılamaya geçti zaten .bana normalde direk tüp bebek dedi zaman kayıp etmeyelim dedi ama bn erken diye aşılama istedim .o da bize bıraktı baktıki olmadi iksiide tüp bebeğe gecicem dedi .3 aylık tek iğne verdi ıste lucrin depot smdi 72.ci gündeyim 75.gün de gel dedi cumatteis gtcem bakalim nolcak ne bitcek

İnşallah her şey gönlünce olur canım. Ben hsg çektirmediğime biraz pişman oldum ama sanırım tüplerin kapalı drmesinden korktuğum için çektirmedim bi de bayarak yapcaz dedi ben hiç narkoz almadım o da ürküttü :/

Yo o senin tercihin ister batırılarak ister bayıltma bana sordu bn direk bayilt bni dedim oldu hcbisey anlamadim vala

Bana direk anesteziyle yapcaz diyince korktum. Hsg bi tedavi değil muayene diye biliyorum o yüzden acele etmeyim dedim :-/

Her doktor demez sana bırakır bama sordu mesela hatta yok bn dedim hocam bni bayıltin dedim tamm dedi..Ama o senin tercihin dayanabilirim dersen aneztesiziz ol biraz açıyormuş normalde 10 dk lik bi olay ama genede zor diolar bnde yaptirdim. Ama çektir derim canım tuplerine bi baktir derim yani

İğneyi vurulalı bir ay yeni oldu biraz daha bekleyim önümüzdeki ay silbaştan başlıcam inşallah canım. Sen tüp bebekten memnun kalırsan bilgilendir olur mu tek çare oysa yapacak bi şey yok yaptırırım ben de

Tabiki bilgilendirirm canım keşke tutsa da size burdan duyursam mutluluk haberimi.allahim ıns o günleride görürüm rabbim bana da yaşatır
Sana da yaşatır

Tabiki bilgilendirirm canım keşke tutsa da size burdan duyursam mutluluk haberimi.allahim ıns o günleride görürüm rabbim bana da yaşatır
Sana da yaşatır
Amiin inşallah canım her şeyin bi vakti zamanı var sen hiç merak etme zamano gelince tüp bebek ya da doğal yolla olur inşallah Allah büyük

Arkdaslar ben bugün kontrole gttim.narek ve fatma teste sonucun
E2 15.93
Prolaktin 3.93
TSH 2.56
FSH 5.32
LH 0.221
Sonuçlarım nasıl sizce doktor artık başlayalım dedi ama kan tahlili ni görmedi pazarteis görck. Bn smdi netten baktım
Hemen size yazim dedim
Kistlerimde de az ufalmalar olmuş

Canıım inşallah bu sonuçlar iyi haberdir ama ben hiç sonuçlardan anlamıyorum ama doktor başlayalım demişse demekki iyi inşallah Şimdi tüp bebeğe başlayacaksın dimi

Canım sonuçların gayet iyi bence başlar tüp bebege hadi hayırlısı

Karak87 gercektn iyimi doktor henüz girmesi bnde anlamıyorum sonuçlarsan ama alttan muayene etti bni yumurtaliklarin baskılanmış bayagi dedi ıste embrologlarla konstuk ıste pazartesi iğnelere baslicam ıste bakalim 10 yumurtaliklarim durumuna gore toplama işlemi olur ıst e ama bugün biraz böyle durgunluk heyacan stres sardı beni ne bilim garip bi duygu oluştu iicmde

Tüp bebeğe neye göre başlıyolar ki ne olması gerekiyo tedaviye başlamak için canım ben hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…