Amin inşallah canım güzel haberlerini bekliyorumAnladm canım tamm allah Hepimize kolaylık versin ne diyim ıns bnmde tutarda sevinçli haberleri veririm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım güzel haberlerini bekliyorumAnladm canım tamm allah Hepimize kolaylık versin ne diyim ıns bnmde tutarda sevinçli haberleri veririm
Yok canım evde aktifim yatmıyorum işimi yapıyorum evimi temizliyorum annem yanımda mutfak işlerimla ilgileniyo falanIns canım .eeeee sen smdi sürekli yatıyormusun hep yatmakta iyi değilmiş ya öyle diolar
Zor değil canım ama dr bana bi gün istirahat et öyle yola cık dedi ama çıkmarım zaten 3.gün transfer olduGenede çok yapma tabi normal düzeyde yapmaya çalış cnki nolur ne olmaz..Ya şey dicem bu yumurta toplama zormu birde ertesi gün ise gidebilirmiyimki
Stres yaptıysan yükselmiştir belki canım ama çok önemli mi yüksek olması belki yine de başlar tedaviyeKızlar ben bugün tekrar kan verdim e2 normalde 15.93 tuya doktorum bekleyelim düşsün demisti.az önce netten baktım 35.45 olmuş ya yükselmiş doktor daha gormedi sonucu pazartesi bakicak niye böyle oldu ya
İğnenin etkisi geçmeye başlamış olabilin canım bi dr u ara söyle keşke 15 te başlasaydı tedaviyeNe bilim canım bugünde grip oldum ilaç kullanıyorum acaba onlar mi tetikledi karak 87 canım ne den olabilir
Ben de öyle biliyorum aradım şimdi tekrar hastaneyi, çatlatma olarak da yazıyorlar dedi hemşire kafama yatmadı bir türlüYumurta baskilayici degilmi lucrin .bnde yumurta baskılayıcı olarak kullandim.
O zaman bi bildiği var canım dr una güven2 tane protokol varmis tup bebek sisteminde lucrin depot cikilota kisti hastalarında kisti kuculmekt amacliymis e2 ye bakıliyormus. Eğer hastanın e2 si düşmüyorsa diğer protola geçiyorlarmış zaten tüp bebek tedavisine başlamak için e2 50nin altında olması gerekiyormuş ama tabi daha düşmesi daha iyiymiş.smdi 10 gün icind3 adet görmezsem ilaçla adet yapicakmis öyle dedi.bana güven merak etme tuğçe demis sakin ol yazmis :)
Bi değişiklik var mı adet oldun mu canım? Bana da iğneyi verirken bir aylık yazıyorum demişti ama ben iki aydır adet olmuyorum yaa test yaptım bi sefer hamile değilim bidaha yapmaya korkuyorum yine nehatif çıkacak diyeÖyle dedi canım bakalim . Bana güven dedi sakin ol dio bana :) sonuçta vardır bi bildikleri heyecan yapma dio