Lucrin depot (geçici menapoz) yardım lütfen :(

Genede çok yapma tabi normal düzeyde yapmaya çalış cnki nolur ne olmaz..Ya şey dicem bu yumurta toplama zormu birde ertesi gün ise gidebilirmiyimki

Genede çok yapma tabi normal düzeyde yapmaya çalış cnki nolur ne olmaz..Ya şey dicem bu yumurta toplama zormu birde ertesi gün ise gidebilirmiyimki
Zor değil canım ama dr bana bi gün istirahat et öyle yola cık dedi ama çıkmarım zaten 3.gün transfer oldu

Kızlar ben bugün tekrar kan verdim e2 normalde 15.93 tuya doktorum bekleyelim düşsün demisti.az önce netten baktım 35.45 olmuş ya yükselmiş doktor daha gormedi sonucu pazartesi bakicak niye böyle oldu ya

Kızlar ben bugün tekrar kan verdim e2 normalde 15.93 tuya doktorum bekleyelim düşsün demisti.az önce netten baktım 35.45 olmuş ya yükselmiş doktor daha gormedi sonucu pazartesi bakicak niye böyle oldu ya
Stres yaptıysan yükselmiştir belki canım ama çok önemli mi yüksek olması belki yine de başlar tedaviye

Ne bilim canım bugünde grip oldum ilaç kullanıyorum acaba onlar mi tetikledi karak 87 canım ne den olabilir

Kızlar merhaba lucrini dr bana tüp bebek tedavisinde çatlatma iğnesi olarak yazdı? Çatlatma iğnesi olarak kullanılmadığını okudum? Kafam çok karıştı bilgisi olan var mı

Hangi şehir canım özel değilse. Varya bu insanların hastaları bilgilendirmemesi çok kötü bnmde smdi moral elt üst oldu me guzel geçen hafta tahlilimm düşüktü smdi yükselmiş bn kac aydir adet gormuyorum
Yazdim doktoruma 10 gün içind E adet görmezsem ilaçla adet gördurup tedaviye başlıcaz dedi
Madem öyle niye bekletuyorsun bni .canım belkide catlatma ignesi olarakta kullanılır ama dediggim gbi bn yumurta baskılayıcı olarak biliyorum

Yaaa niye adetle başlıyo o zaman niye seni menapoza sokmuş ki? Anlamadım bende canım bizim vurulduklarımız lucrin depot 375, sana verilen lucrin daily dir onuda adetin 21.günü başlıyolar vurdurmaya diye biliyorum

2 tane protokol varmis tup bebek sisteminde lucrin depot cikilota kisti hastalarında kisti kuculmekt amacliymis e2 ye bakıliyormus. Eğer hastanın e2 si düşmüyorsa diğer protola geçiyorlarmış zaten tüp bebek tedavisine başlamak için e2 50nin altında olması gerekiyormuş ama tabi daha düşmesi daha iyiymiş.smdi 10 gün icind3 adet görmezsem ilaçla adet yapicakmis öyle dedi.bana güven merak etme tuğçe demis sakin ol yazmis :)

O zaman bi bildiği var canım dr una güven

Öyle dedi canım bakalim . Bana güven dedi sakin ol dio bana :) sonuçta vardır bi bildikleri heyecan yapma dio

Öyle dedi canım bakalim . Bana güven dedi sakin ol dio bana :) sonuçta vardır bi bildikleri heyecan yapma dio
Bi değişiklik var mı adet oldun mu canım? Bana da iğneyi verirken bir aylık yazıyorum demişti ama ben iki aydır adet olmuyorum yaa test yaptım bi sefer hamile değilim bidaha yapmaya korkuyorum yine nehatif çıkacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…