Lucrin depot (geçici menapoz) yardım lütfen :(

Vala canım bn ıste 3 aylık lucrin depot ignesi vurulmustim canım kistleri küçültmek için sonra bana 75.ci gün gel dedi buğun gttim ıste baktıki kistler küçülmüş ıste henüz tahlilimi girmedi pazartesi ona gore iğneye başlayıp tup bebek işlemine gecicek.karak87 daha iyi bilir oda tuo bebek yaptı cnk8

Vala canım bn ıste 3 aylık lucrin depot ignesi vurulmustim canım kistleri küçültmek için sonra bana 75.ci gün gel dedi buğun gttim ıste baktıki kistler küçülmüş ıste henüz tahlilimi girmedi pazartesi ona gore iğneye başlayıp tup bebek işlemine gecicek.karak87 daha iyi bilir oda tuo bebek yaptı cnk8
Sen bu lucrin depotu tek doz vurulmuştun dimi canım üç ay boyunca aydan aya değil

E2 degeri önemliydi o düşmüş fsh da düşmüş benimde başlarken 14 mü neydi eee kistlerde küçülürce bi engel yok canım şimdi adetini beklemeden istediği zaman tüp bebege başlıcak

Evet canım bana 3 aylık tek.doz verdi hemşire vurmuştu. 75.cu günü geleeksin dedi ıste gttim tahlil yaptı. E2 20 nin altında olunca baslicam dedi ama doktor henüz sonuçları görmedi tabi pazartesi bakcak bugün tahlilimm yetişmedi.heralde başlar :KK66: narak87 canım evet değerlerim galiba iyi sen daha iyi bilirsin cnki bn cok anlamiyorum

Bana doktor sağ taraf yumurtalıklarıma bakıp yumurtalık rezervin iyi kendiliğinden hamile kalabilirsin demişti ama sol taraftaki kist sağdaki yumurtalıkları etkiler mi sizce kızlar

Canım her iki yumurtalikta kist olsa bile kalirsin kalanlarda var ama ama bu kistler bazen böyle engel teşkil edio.stres ve psikoljik durum çok önemli. Ben inan çok takmaya basladim artık olmuyordu ama bu cikilota kistleri herseye teskil edio anlicagin sen her turlu tedavini gör canim

Canım her iki yumurtalikta kist olsa bile kalirsin kalanlarda var ama ama bu kistler bazen böyle engel teşkil edio.stres ve psikoljik durum çok önemli. Ben inan çok takmaya basladim artık olmuyordu ama bu cikilota kistleri herseye teskil edio anlicagin sen her turlu tedavini gör canim
Canım en son benimkide düştü ama menapoz iğnesi yüzünden mi bilmiyorum 9 yumurtam toplanmıştı

Tüm yumurtaların spermle buluşuyo canım kaçının dölleneceği Rabbimin bileceği iş benim 9 yumurtanın 7 si olgun çıktı 4 ü döllendi 1 i geriden geldi..2 si transfer oldu ikisi donduruldu kuzum

Benim için bir iki fark etmez yeterki tutsun sağlıklı bir şekilde olsun peki naısl gidio iyimi hala kistler var dimi yumurtaliklar da

Kızlar doktor bugün tahllillerimi gördü e2 15.93 tuya az daha dussun 10 larda olsun dedi yani bir hafta daha beklicez tekrar pazartesi kan vercem.yani ilaca baslayamadim düşmesini bekliyoruz

Kızlar doktor bugün tahllillerimi gördü e2 15.93 tuya az daha dussun 10 larda olsun dedi yani bir hafta daha beklicez tekrar pazartesi kan vercem.yani ilaca baslayamadim düşmesini bekliyoruz
Olsun canım iğnenin etkisi hala sürüyo düşer o haftaya..benim kistler hala duruyo canım

Evet demekki suruyor canım
Zaten iğne 90 günlük biraz daha bekleyelim dedi doktor bir hafta sonra tekrar kan verilcek bugün 77.ci gun iğnenin.olsun bekleyelim bn beklerim yeterki gec olsun ama temiz olsun sonuc en sağlıklı bir şekilde.canim kist.varken daha zor olmuyormu.hamileleik.peki .bu dönemlerin nasıl geçiyor hani bi zararı olmuyormu.bnde bide iki tane var

Ben gecici menopozun 2 .ayındayım 2 gundur yumurtalık ta inanılmaz iğne batmadı tarzında agrılar var bugune kadar agrı olmamıstı.nırmal mi sizce.

X