Sen bu lucrin depotu tek doz vurulmuştun dimi canım üç ay boyunca aydan aya değilVala canım bn ıste 3 aylık lucrin depot ignesi vurulmustim canım kistleri küçültmek için sonra bana 75.ci gün gel dedi buğun gttim ıste baktıki kistler küçülmüş ıste henüz tahlilimi girmedi pazartesi ona gore iğneye başlayıp tup bebek işlemine gecicek.karak87 daha iyi bilir oda tuo bebek yaptı cnk8
E2 degeri önemliydi o düşmüş fsh da düşmüş benimde başlarken 14 mü neydi eee kistlerde küçülürce bi engel yok canım şimdi adetini beklemeden istediği zaman tüp bebege başlıcakVala canım bn ıste 3 aylık lucrin depot ignesi vurulmustim canım kistleri küçültmek için sonra bana 75.ci gün gel dedi buğun gttim ıste baktıki kistler küçülmüş ıste henüz tahlilimi girmedi pazartesi ona gore iğneye başlayıp tup bebek işlemine gecicek.karak87 daha iyi bilir oda tuo bebek yaptı cnk8
Bence başlar canım fsh yumurta rezervini gösterir vücudunun yumurta oluşturup oluşturmadığına o degerdende bakılıyoFsh ne oluyor canm
Canım en son benimkide düştü ama menapoz iğnesi yüzünden mi bilmiyorum 9 yumurtam toplanmıştıCanım her iki yumurtalikta kist olsa bile kalirsin kalanlarda var ama ama bu kistler bazen böyle engel teşkil edio.stres ve psikoljik durum çok önemli. Ben inan çok takmaya basladim artık olmuyordu ama bu cikilota kistleri herseye teskil edio anlicagin sen her turlu tedavini gör canim
Biri tuttu evet çok şükür RabbimeHımm ama bi tanesi tuttu tuttu .
Hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın inşallahKızlar doktor bugün tahllillerimi gördü e2 15.93 tuya az daha dussun 10 larda olsun dedi yani bir hafta daha beklicez tekrar pazartesi kan vercem.yani ilaca baslayamadim düşmesini bekliyoruz
Olsun canım iğnenin etkisi hala sürüyo düşer o haftaya..benim kistler hala duruyo canımKızlar doktor bugün tahllillerimi gördü e2 15.93 tuya az daha dussun 10 larda olsun dedi yani bir hafta daha beklicez tekrar pazartesi kan vercem.yani ilaca baslayamadim düşmesini bekliyoruz