Lucrin depot (geçici menapoz) yardım lütfen :(

neberuse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2017
1.275
1.037
kızlar lucrin depot 3.75 3 adet iğne yazdı doktor üç aylık bi iğne bu sürede adet olmayacaksın korkma dedi 14 temmuzda ilk iğneyi oldum son iğneyi 4 eylül son iğne bugün tam üç adet dönemim geride aldı iki gün önce uykudaki yumurtalıklarımın kıpraştığını hissettim tamam olacak sanırım dedim ama gelen giden yok. normalde ilaçtan önceki hesaba göre bugün adetimin 3. günü olması gerekiyordu. doktor adet ol 21. gün gel dedi . şimdi ben bekleyeyim mi yoksa doktoru mu arayayım bilemedim. endometriyozis hastasıyım laparaskopiyle iki tarafli kistlerim alındı ve tekrar etti. doktor kistleri uyutmak için vermiş öyle dedi. zamanını kaçırıp kistlerin tekrar uyanmasından korkuyorum. ne yapmalıyım benim gibi bu ilacı kullanıp 3 ay adet olmayan var mı?

kimse yazmamış topiğime
ben yazayım bari. ayın 10 unda doktoru aradım 18 inde gel dedi.hala adet olmadım doktor normal bazen kanama beklemeyiz. bünyeye bağlı dedi. hiç adet olmadan tüp bebeğe başladık. bugün ilacın beşinci günü bakalım artık hayırlısı Allah tan

Merhaba canım bende 3.75 kullandım iki igne vuruldum şimdi tüp bebek için gitcem adet olmadan hemen tüpe mi başladı doktorun
Evet hiç adet olmadan başladık iyi de gitti dedi doktor ama kimyasal gebelik oldu kısmet değilmiş bu ayın sonunda tekrar deneyecez

Merhaba arkdaslar bnde 3 aylık lucrin depot kullandım şuanda 60 .ci günündeyim.bana 75 gün gel tahlil yapcaz sonra tup bebeğe baslicam dedi.bnde endometriozis hastayim 2 yıllık ewliyim. Hic korunmadim. Baktım olmuo tedaviye basladim hormon da hormon dayadı doktorlar 3 doktor değiştim bu en sonuncusu da karar kıldım ve çok begendim. Smdi 2 aşılamadan sonra tutmayınca doktorum tüp bebeğe geçti bnde artik takmamaya basladim tüp bebekte karar kıldım.iste ıgneyi vuruldum geçici menapoza soktu ama biraz yan etkileri olmaya başladı.normalde üşüyen bn şimdi yanıyorum helede ayaklarımın altı. Bakalim nasıl olcak .Bu tüp bebeği adet oluncami baslicak yoksa adet gormedenmi baslicak kizlar bilginiz varmı bn cok araştırma yapmadim bu konuda. Eskiden acayip arastema yapardim smdi hc yapamiyorum

Merhaba ben varım canım iki iğne vuruldum geçici menapozdum :) 18 aralıkta adet olmadan testlerime bakıp iğnelere başladık, 10.gün çatlatma iğnemi oldum yumurtalar toplandı ve 3.gün embriyosu 2 tane transferim oldu...3 kistim vardı menapozdan önce 6.5; 5.5; 4.8 cm di..tedaviye başlarken 5; 5; 2.2ye düşmüştü...Allha şükür tuttu bi kesemiz var Allaha şükür kalp atışınıda duydum..dr iyi yere yerleşmiş dedi :) kistler şuan 4.2; 4.6; 2 cm sanırım kasık ağrısı yapıyo ama varsın yapsın inşalllah küçülür tamamen yokolurlar..inşallah darısı başına olsun :)

Ay canım çok sevindim böyle haberler duyuncada seviniyorum bana da moral oluyor ya .seninki e tüp bebek dimi ya rabbim bana da nasip eylesin. Bu süreç zormu peki tup bebektende korkuyorum bn şimdi.17 şubatta doktor çağırdı tahlile gore baslicak galiba.senin kistlerinde bayagi bir büyükmüş bñmki en büyüğü 3 cm digerleri küçük. Iste en sin baktığında biraz küçülme olmuş
Bu lucrin depot ne ise yaratıyor peki bni biraz bu konuda bilgilendirmisin canım ya

Evet canım tüp bebek benimkisi..benim fsh e2 falan yüksekti bunların hepsini düşürdü menapoz..şimdi bizim kistler adet olunca büyüyo ya birinci amaç adet olmamak ve kistlerin büyümesini engellemek, ikincisi benim kistlerim yumurtalıklarımdaydı ve vücut yumurta üretmiyodu bu iğneyle yumurtalarımı baskıladı ve kendi kendine çatlayıp yok olmasını engelledi yani yumurtalarımızı baskılıyolar hiç korkma karın şişkinliği falan oluyo ama bebek için herşeye değer

Birde canım bn çalışyorum. Tüp bebek yapıldıktan sonra soyle 4 gün izin almak istiyorum.gereklimiki almak her ihtimale karşı alsammı diye düşünüyorum.

Birde canım bn çalışyorum. Tüp bebek yapıldıktan sonra soyle 4 gün izin almak istiyorum.gereklimiki almak her ihtimale karşı alsammı diye düşünüyorum.
Ben 10 gün aldım transfer sonrası, yumurta toplamadan ve transferden sonra dr um yol vermedi dinlendirdi bi gece kistler olduğu için..işim aşırı stresli oldugu için ve kistlerim oldugu için halada raporluyum ilk 3 aya kadar tehlikeli dediler evdeyim bende

Bnmkilerde yumurtalıklar da canım. Bide her iki yumurtaliklarimda bnmkisi. Rabbim sana vermiş ne güzel bnmde olur ıns. Tabiki değer ne güzel karin şişliği falan düşünmüyorum ki zaten keşke olsa.her tüp bebek olanami yapılıyor ki bu lucrin depot yoksa sadece kistleri olanami

Aa sizdemi çalışıyorsunuz. Ya bnde napsam bilemiyorum bide benim yolum çok uzun yollar aşırı kötü.is yerin3de söylemek istemiyorum açıkçası ama bu surecte çok izin aliniyor biliyorsun.napsam soylesemmi sen nasıl yaptın söylednmi

Benimde her iki yumurtalığımda canım, benim tüp bebek merkezim başka ilde arada 300 km vardı ben işyerime söyledim, memur olduğum için rapor aldım zaten dr zorunlu gördü..ilk tüp bebek denemem canım Allaha şükür oldu...her dr un tedavisi farklı böyle geçici menapozu hrkese uygulamıyolar dr un karar veriyo ben temmuzdan beri git gel yapıyodum en son tüp bebek kararı verildi..

Anladim canım ya ben özelde çalışyorum.okadar sıkıntı ki soylemekte istemiyorum acikcasi cok laf yapiyor burasi surekli.ama zorlanırsam soylicm nabim .bnde sürekli gidip geldim benimde doktorum en son aşılamazlarda tutmayınca tüp bebeğe geçti. Lucrin depottan kaçıncı gün de başladı peki bana 75.ci gun gel dedi cnki

İlk iğne 1 kasım, 2.iğne 28 kasım, 12 aralıkta kontrole gittik ve yumurta iğnelerine 18 aralıkta başladık canım...sadece patronuna söylersin olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…