- 7 Mayıs 2014
- 678
- 234
Merhaba, ben negatif tüp bebekten sonra adet oldum ama sonrasında olmadım ilacın etkisi yüzünden. 5 ay geçti olmayınca duphaston verdi doktorum onla oldum sonrasında da düzene girdi. Bence sizde bir doktora gidin ilaç verir sonrasında da düzene girer diye düşünüyorum. Doktorum bir yıl etki gösterenler var demişti bana verdiği ilacı kullanmasaydım benimde adet olacağım yoktu.Merhaba.. Üzerinden çok zaman geçmiş ama sormak istedim. Ben de benzer bir iğne oldum üç aylık. Transfer olumsuz olunca hemen iğnenin 4. Ayi tekrar toplama yapalim dedik. Ama E2 değerlerim çok düşük olduğu için devam edemedik. İğnenin etkisi sizde ne zan geçmişti acaba? Bende de hala iğnenin etkisi olabilir mi diye düşünüyorum olabilir mi sizce? Dört ay iğne etkisi?
Merhaba teşekkür ederim cevabın içinMerhaba, ben negatif tüp bebekten sonra adet oldum ama sonrasında olmadım ilacın etkisi yüzünden. 5 ay geçti olmayınca duphaston verdi doktorum onla oldum sonrasında da düzene girdi. Bence sizde bir doktora gidin ilaç verir sonrasında da düzene girer diye düşünüyorum. Doktorum bir yıl etki gösterenler var demişti bana verdiği ilacı kullanmasaydım benimde adet olacağım yoktu.
Rica ederim ne demekMerhaba teşekkür ederim cevabın içinbenim şöyle oldu aslında.. Ben Eylül ayında 3 aylık iğneyi oldum. Aralık gibi transferim oldu. Aralıkta negatif aldım ve kanamam da oldu. Iğnenin dördüncü ayı yani Ocak adeti ile yeniden başka doktorda başlayalım dedik. Adetin ikinci günü E2 değerim düşük çıktı Yumurta görünüyordu tedaviye başlayalım yine de dedik. 3 günlük ilaç kullanımı E2 değerim yine de düşük çıktı ve yumurtalar büyümedi. Tedavi iptal edildi öyle olunca.. Acaba bu iğnenin etkisi olabilir mi diye düşündük.. Amh değerim çok düşük yoksa ondan mı diye de korkuyorum. Neyin sebep olduğunu anlamaya çalışıyorum
Ben aslında bu ay zamanında adet oldum. Ama adetle üç gün ilaç kullanmama rağmen E2 değerim yükselmedi ve yumurtalar da büyümedi. Acaba bu iğneden mi diye düşündüm. Iğne etkisindeyken bile adet görenler olabiliyormuş ama.. Umarım iğne etkisidir diğer türlüsunu düşünmek bile istemiyorum. Yeni tedaviye başladınız mı?Rica ederim ne demekBenimde haziranda iğne oldu eylülde transfer negatif sonuçlanınca adet oldum şubatta da Duphaston kullanarak adet oldum. İğnenin etkisi olabilir bence. Yumurta toplayabilmek için adet oluyo olmak gerekmez mi bu döngü tam olarak sağlanamadan sağlıklı yumurta da elde edilmez bence...
Bu zamana kadar böyle bir yumurta sorunu yaşamadıysanız bence iğnenin etkisidir. Canınızı sıkmayın düzelir herşey. Biz yeni tedaviye bir yıl sonra yani geçtiğimiz aralıkta başladık ve negatifle sonlandı malesefBen aslında bu ay zamanında adet oldum. Ama adetle üç gün ilaç kullanmama rağmen E2 değerim yükselmedi ve yumurtalar da büyümedi. Acaba bu iğneden mi diye düşündüm. Iğne etkisindeyken bile adet görenler olabiliyormuş ama.. Umarım iğne etkisidir diğer türlüsunu düşünmek bile istemiyorum. Yeni tedaviye başladınız mı?
Çok tecrübemiz yok aslında. Bu zamana kadar aynı yerde iki kez opu oldu havuz sebebiyle.. Yumurta buyumeme sorunu yaşamadık ama yumurta çıkmadığı ay oldu malesef.. Inşallah bu aya özel biseydir de gelip geçmiştir. Sizin adınıza da üzüldümBu zamana kadar böyle bir yumurta sorunu yaşamadıysanız bence iğnenin etkisidir. Canınızı sıkmayın düzelir herşey. Biz yeni tedaviye bir yıl sonra yani geçtiğimiz aralıkta başladık ve negatifle sonlandı malesef
Evet öyle diyorlar herşeyin başı nasip 7.tüp bebek denememizdi bu konularda bilgi sahibi oluyo insan. İnşallah siz daha fazla uğraşmadan anne olabilirsiniz rabbim bi an önce nasip ederÇok tecrübemiz yok aslında. Bu zamana kadar aynı yerde iki kez opu oldu havuz sebebiyle.. Yumurta buyumeme sorunu yaşamadık ama yumurta çıkmadığı ay oldu malesef.. Inşallah bu aya özel biseydir de gelip geçmiştir. Sizin adınıza da üzüldümbu bir iki ay ama kendiliğinden olma olasılığı yüksek oluyormuş kullanılan ilaçlar sebebiyle aklınızda olsun
İnşallah.. Tüm isteyen herkes uğraşmadan kavuşur inşallah bebeğine.. Bizim de zor olacak gibi duruyor. Daha bir kez transfer oldum ama 3 opu yapıldı. Rabbim sizin, benim herkesin yardımcısı olsunEvet öyle diyorlar herşeyin başı nasip 7.tüp bebek denememizdi bu konularda bilgi sahibi oluyo insan. İnşallah siz daha fazla uğraşmadan anne olabilirsiniz rabbim bi an önce nasip eder
Amin inşallahİnşallah.. Tüm isteyen herkes uğraşmadan kavuşur inşallah bebeğine.. Bizim de zor olacak gibi duruyor. Daha bir kez transfer oldum ama 3 opu yapıldı. Rabbim sizin, benim herkesin yardımcısı olsun
bu şekilde bir uygulamayı hiç duymadım. acaba ne amaçla yaptı doktorunuz.Hanımlar merhaba ben gonolf ile.yumurta büyüttük çatlatma iğnesi olarak lucrin Depot 3.75 kullandım 15 gün sonra 6 gün kanamam oldu benim durumum nedir bu adet midir