İnşallah güzel haberler alırsın. Ben 26 yaşındayım ve henüz evleneli bir sene yeni oldu aşılama ya da tüp bebek için erken diyo herkes ama eşimde sperm tembelliği ben de kist var doktor bu şartlarda gecikmeden tüp bebek yapalım dedi kafam çok karıştı. Sizlerin de yazılarını elimden geldiğince okuyorum genelde bi iki seneden sonra tüp bebek yaptırılmış. Zamana mı bıraksam bilemedimVala canım bn 1 yıldır 3 4 doktor değiştim zaten geçmişte yazdıklarımı okuduysan hepsini yazdim zaten. Tek bi doktorla kalma derim eğer kafan da soru işaretleri kaldıysa tabikide.canin bn zaten 2 aşılama oldum tutmadı artık yumurtlarinin kalitesi düşmeye başlamış bunları kayıp etmeden tüp bebeğe gecelim dedi.yoksa kistler daha da buyur ve kalitesi düşer dedi.bana sadece bir kez iğne vurdu 3 aylik etkiliymis ama ilk 21 gun dogum kontrol hapı verdi kontrole gttim kistlerinde küçülme olmuş bi kaç mm dedi çok iyi dedi.ve 75.günü gel e2 bakicam dedi.hap vs. Birsey vermedi şuanda.bu cumartesi gtcem bakalim tahlil yapilcak neler olcak blmiom canim
Canım iğne verdi ikinci iğneden 15 gün sonra gel dedi takviye ilaca gerek yokki o iğne yeterliÇok teşekkür ederim. Peki size bu iğneden sonra kontrol ya da takviye ilaç tedavisi vs verildi mi? Bana doktor sağ yumurtalık rezervin iyi belki bu ay bile hamile kalabilirsin dedi bi de iğne yazdı gönderdi. Hiç memnun kalmadım tekrar gitmek istemiyorum aynı doktora ama başka doktorlar da yine bi ton test yaptırcak onlara da gitmek istemiyorum Bi iğne vuruldum bekliyorum öylece
Normalde doktorları dikkate alırım ama şansıma doktorum o kadar ilgisiz ve kötüydü ki.. öneri üzerine gittim aslında ama kadın bana iki tane çikolata kistin var tecrübeme dayanarak söylüyorum kesin çikolata kisti bunlar dedi 3 gün sonra tekrar gittiğimde regl olmuştum bidaha baktı kistlerden biri çikolata kisti değilmiş over kistmiş patlamış dedi. Ca 19-9um biraz yüksek çıktı beni öyle korkuttu ki kanser olma riskim var havası verdi bi ton yere yönlendirdi o süreçte zaten felaket yıprandım psikolojik olarak ve doktor olarak motive etmek yerine daha da korkuttu. Hem çocuğun olabilir diyip hem tüp bebek başlayalım diyince ben de art niyet aradım para için söylüyodur diye. Ya böyle detaylı detaylı anlatıyorum kusura bakmayın ama öyle doldum ki çevremde kimle konuşsam ya akıl veriyo ya acıyo çocuğum olmayabilir diye. Bi de benim eşimde de problem var çok üzgünüm anne olmayı o kadar çok istiyorum kiMilletin lafına hiç bakma canım...çikolata kisstinde uzman bi dr bul ve git öyle ameliyat derse hemen masayada yatma..ben bilsem çok önceden tüp yaptırırdım, 5 gün hastanede kaldım kimse aramadı erkek tarafından tüp bebek yapıyoz deyince başladılar akıl vermeye tek dr yetinme bilmem ne..ama ben dr umdan emindim çünkü adam işinde iyi ve bana 3 yol sundu kistlerin çok büyük dedi 1- kistlerini alıcaz ama bunun riski erken menapoz dedi 2-sağdakileri alcaz soldakini aspire etcez dedi he 2_3 aya tekrar büyür ve yine tüp bebek gerekebilir dedi 3-direk tüp bebek dedi..tabi ağla ağla öldüm, dedim ne önerirsinis ben sana 3 yol çizdim inan yerinde olsam bende hangi yolu seçerdim bilmem çok zor karar dedi..dedim tüp yapalım olmazsa ameliyat illa olacaz tamam dedi yumurta toplama günü başardık tebrikler iyiki tüp bebeği seçmişiz çok iyi tepki verdi dedi..Allahım tamamına erdirsin inşallahh..dr a güven çok önimli şimdi bile diyorum kistlerimi aldırmam gerekse gene bu adama gelirim..bana kistlerini aldırcağın zaman öyle herkese aldırma dedi bu ameliyatı yapanın en az 10 yıllık cerrahi geçmişi olması lazım unutma bu basit bi ameliyat degil dedi...etrafa bakma kaç yıllık evli olursan ol bu kistler dr uma göre bizim rahmimizi yumurtalarımızı ğünde 4 ğün yaşlandırıyomuş..kimseye eyvallahım yok yaşadığım süreçte yanımda olanlarıda biliyorum olmayanınıda...sen tedavini erteleme canım..bizim sınavımız bu...dr bu kistlerin genetik olabilceğini beslenme vs bile çok etkilediğini söylemişti bana...kafanısa takılan bişe olursa sorun kızlar..banada dua edin...bende sizin için ediyorum..Rabbim kimsenin karnını kucağını boş bırakmasın inşallah
Canım benimki 440 çıktı dr dediki başka hastneye gitsen sna kanser teşhisi koyar hemen ameliyata alırler didi ama jyle değl güven dedi ve güvendim..ki bu değer adetliyken yüksek çıkıyo normal günlerde değerler sınırın altında çıkıyo..bayan dr niyeyse ğüvenmiyorum artık bilmem niye iyisi bana bi bekarken denk geldi başka gelmedi hangi ildesin canımNormalde doktorları dikkate alırım ama şansıma doktorum o kadar ilgisiz ve kötüydü ki.. öneri üzerine gittim aslında ama kadın bana iki tane çikolata kistin var tecrübeme dayanarak söylüyorum kesin çikolata kisti bunlar dedi 3 gün sonra tekrar gittiğimde regl olmuştum bidaha baktı kistlerden biri çikolata kisti değilmiş over kistmiş patlamış dedi. Ca 19-9um biraz yüksek çıktı beni öyle korkuttu ki kanser olma riskim var havası verdi bi ton yere yönlendirdi o süreçte zaten felaket yıprandım psikolojik olarak ve doktor olarak motive etmek yerine daha da korkuttu. Hem çocuğun olabilir diyip hem tüp bebek başlayalım diyince ben de art niyet aradım para için söylüyodur diye. Ya böyle detaylı detaylı anlatıyorum kusura bakmayın ama öyle doldum ki çevremde kimle konuşsam ya akıl veriyo ya acıyo çocuğum olmayabilir diye. Bi de benim eşimde de problem var çok üzgünüm anne olmayı o kadar çok istiyorum kibu da bi sınav biliyorum ama Allah hepimizin hayırlı atlatmasını nasip etsin
Samsundayım ben canım Medicalparka gittim daha iyi ilgilenirler diye ama tek dertleri para. Benim doktorum da kadındı ama bidaha kadına gitmem ben deCanım benimki 440 çıktı dr dediki başka hastneye gitsen sna kanser teşhisi koyar hemen ameliyata alırler didi ama jyle değl güven dedi ve güvendim..ki bu değer adetliyken yüksek çıkıyo normal günlerde değerler sınırın altında çıkıyo..bayan dr niyeyse ğüvenmiyorum artık bilmem niye iyisi bana bi bekarken denk geldi başka gelmedi hangi ildesin canım
Doktorunun adı ne canım ben internetten araştırdım ve biçok kişinin memnuniyeti üzerine o doktoru tercih ettim ama hiç memnun kalmadım çok ilgisizdi umarım aynı kişi değildir. Gerçi tüp bebek uzmanıymış kadın alanı olunca ilgileniyodue belkiHadi ya bende samsundayım canım ve mericalparka gidiyorum ve doktorum kadın tüp bebeği de kadın doktora olcam anam sonra aynı doktor olmasın