Lucrin depot (geçici menapoz) yardım lütfen :(

Sen niye iki tane vuruldun bn bir tane vuruldum 3 aylık dedi bana .Ilk ay adet görebilirsin vücudun alışması lazim dedi aynı o şekild E oldu. Bu ay girmedim ıste 5 gün geçti 17 şubatta da kontrole gtcem tahlil yapcak e2 ye bakılmak.duruma gore başlanan tup bebeğe.canim benim iş yerim okadar gıcık ki bu konularda patron kadın olduğu halde halden anlamio o derece o kadar sknti yaşıyorum .o aşılama donemlerimde sürekli izin almıştım millet abuk subuk şeyler söyledi o yüzden tup bebek dersem kim blir neler derler.rapor alsam raporda ne yazıyor tüp bebek mi yapıldı diyor .ona gore bahaneler uydurcam cnki

Canım bana iki iğne vuruldu bilmiyorumki benimde ilkine tepki olarak adet olmuştum...raporlarımda düşük riski yazıyo, ilkinde de öyle bişe yazıyodu galiba kadın hastalığı ile ilgili mi ne...e2 benim 14 e düşmüştü 116 lardan öyle başladılar..yumurta toplama zor değil zaten seni uyutuyolar gözünü yatakta açıyon :)

Him doğru genel anestesi altında yapıyorlar.bana rapor yazısı çok önemli şuanda cnki bn şirkete tüp bebek demicem. Dersem iyi bi ton laflar arkamdan.benin e2 150 idi en son ıste son olarak 17 şubatta bakılacak sonra tup bebek işlemlerine baslanilcak. Toplam kaç gün sürüyor. Bu arada kusura bakma çok soru soryorum ama inan bu konuda çok bildim yok

Olsun olurmu benim de hiç bilgim yoktu. Menapozla hamile kalan insanda çok yok böyle...ben 2.iğneden 15 gün sonra gittim çünkü bana 2.iğneden 15-20 gün sonra gel demişti dr bende heyecanla 15.ğün gittim ama dr 18 ine kadar bekleyelim dedi iyice iğnenin etkisi geçsin dedi..o gün kanımı falan aldılar..dediki istediğimiz zaman tüp bebege başlayabiliriz çünkü menapozdasın dedi..18 inde gittik ilaçlarımızı yazdı..ben gonal f 900 lük aldım en yüksek dozda başladık 300 vuruluyodum dr lar cetrotide diye bi.iğnede veriyo yumurtayı baskılamak için ama zaten bizim menapoz iğnesinin etkisi sürdüğü için cetrotide vurdurmadı..18 den 21 e kadar kotrole gitmeden iğneye devam ettim gittiğimde sağda 6 solda 6 küçük yumurtam olmuştu dr çok güzel tepki vermiş dedi yumurtalar, sonra 23 ünde gittim, o zaman ilacı 150 doza düşürüp menagon ekledi, sonrada 25 inden sonra her gün çağırdı beni her ğün yumurtalara baktı canım toplam 10 gün iğne vuruldum, 10.gün akşamı çatlatma iğnesi vuruldum çarşamba, cuma yumurta toplamaya girdim

Him bu aynı aşılama gibi bnde iki kez aşılama oldum tutmadı aynı bu şekilde iki günde bir doktor çağırdı yumurtaliklarim baktı. En son catlatma ignesi vurulup 36 saat sonra aşılama olmuştum.bunda tek fark yumurta toplanması. Bnde preglny diye bi iğne vuruldum 600 lük her akşam yumurtalairm büyümüştü ama tutmadı.ne yazıkki.bu arada sen yıl denedin normal kaç yaşındasin asılma falan oldunmu

Bn bekarligimdan beri endomtrisiz hastasiyim doktorlar bana korunma demisti hc korunmadim biliyordum cnki çok araştırma yapmıştım bi kaç arkadaşımın hala olmuo olur diye bekliyorlar bn normalde 18 aylık ewliyim herkez bana çok erken basladin tüp bebeğe diolar ama çok zor yani bu kistlerle gene kalınması 5 yıldır olmayan arkdaşım var hala bi umut normal bekliyorlar.tabiki de allah nasip ederse her türlü olurda ama bi çaresine de bakıcaksin bn ewliligimin 5 ayında tedaviye basladim baktım olmuo 3 5 doktor değiştim halada olmuo .En son artık aşılama derken tüp bebeğe kaldım rabbim ins bununla birlikte nasip eder

Ya canım birde şey sorcam bu tup bebekte kaç tane dölleyebiliyorlar. Artık yasa cıkmış eskiden 3 den fazla yapılıyormuş smdi hem yaş sınırı varmis galiba 2 den fazla yapılmiyormus. Senin tek galiba ikiz falan değil demi

Canım benim ilk tüp denemem 2.5 yıllık evliyim hiç korunmadık eşimle, ilk 1 yıl denedik olmadı ama öyle yatıp beklemezdim hemen lavaboya giderdik sonra dr a gitmeye başladık normal dedi herşey klomen kullandık 1 yumurtam oluştu hep, bekarken bana polikistik over var diyolardı ama bu dr yok dedi en son adetim 15 gün geçti hamile değildim o zaman polikistik oversin dediler, sonra erzuruma gittim meğer çikolata kisti varmış direk tüp bebek dediler, 31 yaşındayım hemen denedik rapor çıkmadı bize çünkü fsh ım normal değerlere indi çikolata kiztinde rapor çıkmazmış..bana akıl veren çok oldu ama yaşamayan bilmez..bu kistlerle hamile kalan var ama belki onlar ev hanımı oldugu icindir çünkü benim işim çok fena sabahlara kadar kaldığım olurdu..sen kaç transfer yapıldığını sordun sanırım canım yasa değişti ama dr baglı bana iki transfer edildi bir tuttu olsun ben tek ikisde değilim olsunda sağlıklı hayırlı bi tane olsun yeterki :)

Aa nerdeyse benzer hayat hikayemiz bnde aynı o yollardan geçtim klomen kullandim kaç kere hatta hiç yumurta oluşmadı doktorlara geldik gttik millet bana hep şey der çok erken basladin soyle böyle bnde şuanda 29 yaşındayım doktorum bana aşılama bilr dememişti direk tüp bebek dedi ama bn kendim denemek istedim ikiside tutmayınca doktorun vardır bi bildiği dedim.gectim tüp bebeğe.cikilota kişiyle biraz zor kalınıyor dedigin gbi ev hanımlari anca vakitleri olduğu icin bnmde vaktim yok.o ayak kaldırımlarımı denemedim herşeyi denedim gene olmadi.demekki vardır bundada bi hayır diyorum.bakalim bnmki tutucakmi. Daha yeni dimi senin kaç haftalık şuan başladımı belirtileri :)

Belkide klomen tetikledi benimkileri bilmiyorumki..demek Rabbim böyle uygun gördü ne diyelim...benimkisi 6+6 günlük bugün daha çok ufağız..belirti hep kasık ve bel ağrım var ama dr um bana kistler kasık ağrısı yapar dedi...bide arada vurup geçen bi mide bulantım var..millete bakma kimene..geç kalıp iyice rezervimizin düşmesi daha mı iyi? Bu çikolata kisti rezervi yok ediyo boşver millete bakma sen..bana dr dediki zaman bizim için çok hızlı akıyo yumurtalığındaki kistler senin yumurtalıklarını günde 4 gün yaşlandırıyo demişti...devlette yaptırdım canım ilaçlar transfer dondurma hpsi 4500 tuttu. 3000 hastane 1500 ilaçlar canım

Evet banada dedi doktorum şuanda yumurtaların rezervini artık tetiklemeye başlamış bi an önce yaşın da gençken yaptıralım dedi . Tüp bebekte bi yaştan sonra olmuyor tutmuyor dedi. Bn de özelde yaptrcam ıste en son fiyat aldığımızda 7 bin civarıydı bakalim ne olcak. Rabbim bana da karşılığını verir bunun senin gbi.ilaclara da verilcek smdi para heralde 9 bini bulur benimkiler ..

Evet banada dedi doktorum şuanda yumurtaların rezervini artık tetiklemeye başlamış bi an önce yaşın da gençken yaptıralım dedi . Tüp bebekte bi yaştan sonra olmuyor tutmuyor dedi. Bn de özelde yaptrcam ıste en son fiyat aldığımızda 7 bin civarıydı bakalim ne olcak. Rabbim bana da karşılığını verir bunun senin gbi.ilaclara da verilcek smdi para heralde 9 bini bulur benimkiler ..

Seninde bayagi bir masraf olmuş ama nerdeyse 9 bini bulmuş ama allah kucağına almayı nasip eylesin.hangi şehirde yaptrdin canım sen

Bizim kalma masrafı yeme içme gitme gelmeyi ekleyince 4500 ü geçti tabi 15 gün orda kaldık falan olsun ama çok şükür emeğimizin karşılığını veriyo Rabbim inşallah seninde verir canım

Olsun 4500 birşey değil napcan imkan varsa para önemli deg9l yeterki çaresiz.dert vermesin rabbim . Hangi şehir de oldun sen pki gizli değilse

Him anladim olsun bak sonucu güzel olmus ıns kucağını almayı nasip eylesin rabbim en önemlisi o yani .bnde baslicam smdi tedaviye hem heycan hem korku var böyle hemde stres . Stres iş ten dolayi var izin olayları olcak nabin raporu basicam ıste..yoksa yollarda maf olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…