Olsun olurmu benim de hiç bilgim yoktu. Menapozla hamile kalan insanda çok yok böyle...ben 2.iğneden 15 gün sonra gittim çünkü bana 2.iğneden 15-20 gün sonra gel demişti dr bende heyecanla 15.ğün gittim ama dr 18 ine kadar bekleyelim dedi iyice iğnenin etkisi geçsin dedi..o gün kanımı falan aldılar..dediki istediğimiz zaman tüp bebege başlayabiliriz çünkü menapozdasın dedi..18 inde gittik ilaçlarımızı yazdı..ben gonal f 900 lük aldım en yüksek dozda başladık 300 vuruluyodum dr lar cetrotide diye bi.iğnede veriyo yumurtayı baskılamak için ama zaten bizim menapoz iğnesinin etkisi sürdüğü için cetrotide vurdurmadı..18 den 21 e kadar kotrole gitmeden iğneye devam ettim gittiğimde sağda 6 solda 6 küçük yumurtam olmuştu dr çok güzel tepki vermiş dedi yumurtalar, sonra 23 ünde gittim, o zaman ilacı 150 doza düşürüp menagon ekledi, sonrada 25 inden sonra her gün çağırdı beni her ğün yumurtalara baktı canım toplam 10 gün iğne vuruldum, 10.gün akşamı çatlatma iğnesi vuruldum çarşamba, cuma yumurta toplamaya girdimHim doğru genel anestesi altında yapıyorlar.bana rapor yazısı çok önemli şuanda cnki bn şirkete tüp bebek demicem. Dersem iyi bi ton laflar arkamdan.benin e2 150 idi en son ıste son olarak 17 şubatta bakılacak sonra tup bebek işlemlerine baslanilcak. Toplam kaç gün sürüyor. Bu arada kusura bakma çok soru soryorum ama inan bu konuda çok bildim yok