Lucrin depot (geçici menapoz) yardım lütfen :(

Fatmacm yanlış anlama ama canım maddi acıdan düşünme tabiki maddi sıkıntı yoksa .bnce git doktora tedavilerini gör derim busefer geç kalırsın tedaviye bir bakmışin daha beteri olmuş anliyormusun. Bu kistler sinsi zaten bazen hiçbir belirti vermiyor bazen ise belirtisi cok ouyor .bak bn tam bir yıldır ne ilaçlar ne paralar harcadım. Sonuc hep ayni ama napacaksın d3vam edeceğiz.

sen şimdi öğrendin ya bu kisti.. kafaya takmaya başladın.. stresten de olur.. hemen hemen her kadında var tatlım.. soğan kürü dene derim..

Soğan kürü nu bnde denemiştim ama hiçbir etkisi olmadi .Ama istersen dene canım bazılarında faydası oluyor.

Soğan kürünü ben de denedim üç ay önce hatta denediğimde kistim olduğunu bilmiyodum bile enfeksiyon varsa diye yaptım belki de kist daha büyüktü küçülttü bilemiyorum

Merhaba hanımlar. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
Ben de şubat ayında tüp bebeğe başladım ama çikolata kisti görüldüğü için sadece yumurta toplanıp embriyolar donduruldu.
1,5 cm bir tane kist var. Doktorum 3 ay menapoza sokan iğne kullanıcaz dedi. Yan etkisi olur mu?
Benim yaşım 39 ve rezerv de az. Bu tedavinin alternatifi var mı, beslenmeyle filan bu kist yok olur mu acaba.

gecmis olsun cnm. eğer kistin gerçekten cikolata kisti ise malesef tedavisi yok. ya menapoza filan sokup baskilayip küçültüyorlar (ama gecici bi durum ilaclari birakinca tekrar büyüyor) ya da ameliyat yapiyorlar (ama onda da tekrarlama olasılığı cok yüksek ve rezervlere zarar verme ihtimali var).

gecici menapozun yan etkileri gercek menapoz gibi sicak basmalari filan oluyor ama gecici bi durum sonuçta. benim de bu tedavim seninki gibi olacak

Sağol canım sana da geçmiş olsun. Aslında opu sırasında iğneyle delip teşhis koymak istedi doktorum ama ben istemedim. Bu işlemin zararlı olduğu yazıyordu birçok yerde. Bu yaşıma kadar da böyle bir kistim filan hiç olmamıştı. Önceki doktorum tedbir amaçlı doğum kontrol hapı vermişti aşılama öncesi. Yine doğum kontrol hapı içsem faydası olmaz mı acaba

tabi dogum kontrol hapi bu kistleri kontrol altinda tutuyor büyümesini durduruyor bazen küçültüyor bile ama onlari da birakinca tekrar büyüyor. ama teşhisi zor konan bişey baska cesit kistlerle filan karistirilabiliyor. tabi hic gecmiyor hep orda duruyorsa muhtemelen cikolata kistidir

Çekirdek 32 bn De 3 aylık lucrin iğnesi vuruldum.3 ay bitti biraz kistlerde küçülme oldu smdi doktorum doğum kontrol habi verdi 21 sonra tedaviye başlıcaz.

Yok canım ilaç verdi ya doğum.kontrol 13 tane kaldı ondan sonra galiba ama karnım adet olcakmisim gbi agrio yüzümde sivilcelerde basladi

Ben dün regl oldum doktora bildirmem gerekşyo mu acaba kiste bakılmalı mı yoksa reglin bitmesini mi beklesem bilemedim

Bildir adetinin ikinci yada üçüncü guni çağırır bakar kistlerine kuculmusmu diye ara soyle

Kızlar bugün gttim doktora gene lucrin yazdı ama lucrin 5 mg flakon içinde 14 tane var.hergun göbekten vurulanindan yazmis.ama o ne ise yarıyor bilmiyorum. Az önce vuruldum.adet olmadım daha doğum.kontrol hapiının 15 .ci günündeyim .adet olunca tekrar gtcem ıste durumlar böyle

İnşallah bi an önce adet olursun rahatlarsın canım. Benim hiçbir bilgim yok bu iğnelerle ilgili 3,75i de vuruldum lafta ama hiçbir fark hissetmedim. Şimdi adetim bitsin iki hafta soğan suyu yapıp tekrar doktora gidicem inşallah bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…