ilk 3 denemede tutma şansı çok yüksek deniyor o yüzden umutlu olmaya devam et cnm. benim biraz umudum kırıldı ama benim 4. denemeye baslicaz artik o yüzden. gerci bizim de 3. deneme istediğimiz gibi olmadi ondan başarısız olduikinci tedavimde de aynı şey olursa yaptırmayı düşünüyorum canım.. Kasım ayından bu yana b12, d3 , omega Q10, arı sütü, arı sütü bal polen karışımı kullanıyorum.. ikinci deneme için daha sağlıklı olsun diye ama nasip.. Bazen hiç umudum kalmıyor, bazen de çok umutlu oluyorum..
Ala ala nasıl hamile kalmis ya :) fatmacim lucrini sana 1 aylik yazmis hamile kalanlar var mı bimiyorum.lucrin menopoz için değil mi ama nasıl hamile kalınacak..Aynı belirtiler bndede var baş ağrısı dönmesi huzursuzluk gerginlik sinirlilik .bursin canım bnde arı poleni yiyorum doktorum demisti ye diye.birde sperm kalitesi için embriyolg bi arkdaşım karbonatla tarçın suyun içine at iç dedi. Sperm kalitesini ve yumurtaları rezevlerini artıyormuş.ama inan yapmiyorum içemiyorum taif hoşuma gtmedi.
ilk 3 denemede tutma şansı çok yüksek deniyor o yüzden umutlu olmaya devam et cnm. benim biraz umudum kırıldı ama benim 4. denemeye baslicaz artik o yüzden. gerci bizim de 3. deneme istediğimiz gibi olmadi ondan başarısız oldu
Kızlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Maddi acıdansa manevi acisindan da çok zor bi süreç.inan benim eşim hastanede çalışıyor.ozelde.calistigi halde okadar maliyetlik herşey sürekli tetkik tahlil filmler .bn hepsini geçtim zaten keşke tutsa yani..bakalim dün doğum kontrol habi verdi bana adet görmem için acaba 21.ci günümü olcam şimdi adet hafif karnında böyle ağrılar var ama .ooo 4.cu tüp bebek denemesimi of senin psikojisini düşünemiyorum canım ya çok zor hepimiz icin
insallah cnm. benim son tedavide öncesinde baskilama yani menapoz yapildi 2 ay ama benim yumurtalarım cok olumsuz etkilendi kaliteli yumurta sayisi cok az çıktı o yuzden bu sefer tersten gidicez önce yum toplayip sonra kistleri baskilayip sonra transfer yapicaz insallah bu yöntem işe yarar... deneme tahtasi gibi oldumevet doktorum da diyor 2. ve 3. denemede şans daha yüksek diyor.. Hepimiz için hayırlısı olsun canım.. gerçekten çok zor bir sınavdan geçiyoruz.. Rabbim katından hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
Valla diyorum ya Allah nasip edince bi şekilde ediyo ünide ev arkadaşımın annesi de spiralle hamile kalmış arkadaşıma ve kız sapasağlam doğmuşAla ala nasıl hamile kalmis ya :) fatmacim lucrini sana 1 aylik yazmis hamile kalanlar var mı bimiyorum.lucrin menopoz için değil mi ama nasıl hamile kalınacak..Aynı belirtiler bndede var baş ağrısı dönmesi huzursuzluk gerginlik sinirlilik .bursin canım bnde arı poleni yiyorum doktorum demisti ye diye.birde sperm kalitesi için embriyolg bi arkdaşım karbonatla tarçın suyun içine at iç dedi. Sperm kalitesini ve yumurtaları rezevlerini artıyormuş.ama inan yapmiyorum içemiyorum taif hoşuma gtmedi.
yok cnm hatta tedavinin en kolay en rahat kismi yum toplama. anestezi aldığın icin anında uyuyorsun 15 dk filan sürüyor zaten. hooop bi uyaniyorsun bitmiş. tabi 1 saat kafan sersem gibi oluyor. serumla ağrı kesici veriyorlar ondan pek ağrın da olmuyor. hafif lekelenme bi de 1-2 gün kasiklarinda cok hafif ağrı oluyor. bu arada yum toplamaya az zaman kala acaip bir siskinligin oluyor benim karnim 6 aylik hamile gibi oluyor hep :)))Yumurta toplamı izlemi zor mu.birde ters ten yöntemi var yani tüp bebeğin. Bak gün geçtikçe neler öğreniyoruz ya.herkezin farklı yaşanmışlıkları var
canim özeller zaten eğer istersen 10 gün rapor veriyor. ilk 1 hafta filan önemli. yumurta toplamadan itibaren sayarsak emrbiyo 8.-10. günler arasi tutunuyormus. zaten sağlıklı bir tutunma olursa normal yaşantına dönmenin zarari yok sagliksizsa da naparsan yap tutmuyor. sen yine de strsten uzak, sakin bi süre geçir. ağır kaldırma, temizlik yapma. kendini hamile ilan et ve tadını çıkar :)))Bi de bn çalışıyorum yumurta toplandıktan sonra veye ertesi gün ise gidebilirmiyimki. transferden sonra zaten 10 gün rapor düşünüyorum. O da yeterli olurmuki
aynen cnm ayni fikirdeyim. benim de annem babam kızıyor daha 28 yaşında 4m denemeyi yapicaksin ne acelen var diye ama onlara bile laf anlatamiyorumYa bak bu kistlerle hamile kalanlar var .ama 4 yıl 5 yıl veya 10 yıl sonra ama bnm de yaşım 29 o kadar bekleyemem yani bide yumurtaları her geçen gün kalitesi düşüyor büyüyor kistler.riskleri çok anlicaginz
evet cnm aynen. transfer ayni aşılama gibi oluyor. sadece sıkışık olman gerekiyor. o olay benim kabusum. işlem bitince acaip sıkışık oluyorum transfer olan yerde sal gitsin diyorlar resmenHe aynı rahim filmi gbi desene .rahim.filmimde de anestezi almıştım uyandım kafam sersem böyle kanama olmuş birazda adetli gbi ağrım vardı o kadar.sonra eve yollamıştı. Ardından aşılama olmuştu.o da aynı transfer gbi galiba dimi.
vucudumuzun resmen dengesiyle oynuyoruz o yüzden oluyor bunlarKızlar bende inanılmaz baş ağrısı halsizlik yorgunluk bütün vücudum ağrıyor böyle.. ama dünden beri daha şiddetli bugün.sanki adet olcakmisim gbi vücut bel ve sırt ağrım oluştu
Kesinlikle vücut napsin ıste .ama bugün şiddetlendi baş ağrım.