Lucrin depot (geçici menapoz) yardım lütfen :(

ilk 3 denemede tutma şansı çok yüksek deniyor o yüzden umutlu olmaya devam et cnm. benim biraz umudum kırıldı ama benim 4. denemeye baslicaz artik o yüzden. gerci bizim de 3. deneme istediğimiz gibi olmadi ondan başarısız oldu

onu da deniyeyim canım.. çok teşekkür ederim.. rezerv azlığı problem, kist problem, yumurta kalitesi problem.. Artık ne bulursam yer içer hale geldim.. Rabbim vesile etsin inşallah..

evet doktorum da diyor 2. ve 3. denemede şans daha yüksek diyor.. Hepimiz için hayırlısı olsun canım.. gerçekten çok zor bir sınavdan geçiyoruz.. Rabbim katından hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

Kızlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Maddi acıdansa manevi acisindan da çok zor bi süreç.inan benim eşim hastanede çalışıyor.ozelde.calistigi halde okadar maliyetlik herşey sürekli tetkik tahlil filmler .bn hepsini geçtim zaten keşke tutsa yani..bakalim dün doğum kontrol habi verdi bana adet görmem için acaba 21.ci günümü olcam şimdi adet hafif karnında böyle ağrılar var ama .ooo 4.cu tüp bebek denemesimi of senin psikojisini düşünemiyorum canım ya çok zor hepimiz icin

amin canım..

insallah cnm. benim son tedavide öncesinde baskilama yani menapoz yapildi 2 ay ama benim yumurtalarım cok olumsuz etkilendi kaliteli yumurta sayisi cok az çıktı o yuzden bu sefer tersten gidicez önce yum toplayip sonra kistleri baskilayip sonra transfer yapicaz insallah bu yöntem işe yarar... deneme tahtasi gibi oldum

Yumurta toplamı izlemi zor mu.birde ters ten yöntemi var yani tüp bebeğin. Bak gün geçtikçe neler öğreniyoruz ya.herkezin farklı yaşanmışlıkları var

Bi de bn çalışıyorum yumurta toplandıktan sonra veye ertesi gün ise gidebilirmiyimki. transferden sonra zaten 10 gün rapor düşünüyorum. O da yeterli olurmuki

Valla diyorum ya Allah nasip edince bi şekilde ediyo ünide ev arkadaşımın annesi de spiralle hamile kalmış arkadaşıma ve kız sapasağlam doğmuş bence vaktini bekliyoruz hepimiz de

Yumurta toplamı izlemi zor mu.birde ters ten yöntemi var yani tüp bebeğin. Bak gün geçtikçe neler öğreniyoruz ya.herkezin farklı yaşanmışlıkları var
yok cnm hatta tedavinin en kolay en rahat kismi yum toplama. anestezi aldığın icin anında uyuyorsun 15 dk filan sürüyor zaten. hooop bi uyaniyorsun bitmiş. tabi 1 saat kafan sersem gibi oluyor. serumla ağrı kesici veriyorlar ondan pek ağrın da olmuyor. hafif lekelenme bi de 1-2 gün kasiklarinda cok hafif ağrı oluyor. bu arada yum toplamaya az zaman kala acaip bir siskinligin oluyor benim karnim 6 aylik hamile gibi oluyor hep :)))

tersten diyerek 3. tedavimin tersi yapilacak. yani bu sefer önce normal şekilde kisa protokol uygulanip yum toplanacak sonra menapoza sokulacam sonra transfer

Ya bak bu kistlerle hamile kalanlar var .ama 4 yıl 5 yıl veya 10 yıl sonra ama bnm de yaşım 29 o kadar bekleyemem yani bide yumurtaları her geçen gün kalitesi düşüyor büyüyor kistler.riskleri çok anlicaginz

Bi de bn çalışıyorum yumurta toplandıktan sonra veye ertesi gün ise gidebilirmiyimki. transferden sonra zaten 10 gün rapor düşünüyorum. O da yeterli olurmuki
canim özeller zaten eğer istersen 10 gün rapor veriyor. ilk 1 hafta filan önemli. yumurta toplamadan itibaren sayarsak emrbiyo 8.-10. günler arasi tutunuyormus. zaten sağlıklı bir tutunma olursa normal yaşantına dönmenin zarari yok sagliksizsa da naparsan yap tutmuyor. sen yine de strsten uzak, sakin bi süre geçir. ağır kaldırma, temizlik yapma. kendini hamile ilan et ve tadını çıkar :)))

He aynı rahim filmi gbi desene .rahim.filmimde de anestezi almıştım uyandım kafam sersem böyle kanama olmuş birazda adetli gbi ağrım vardı o kadar.sonra eve yollamıştı. Ardından aşılama olmuştu.o da aynı transfer gbi galiba dimi.

Ya bak bu kistlerle hamile kalanlar var .ama 4 yıl 5 yıl veya 10 yıl sonra ama bnm de yaşım 29 o kadar bekleyemem yani bide yumurtaları her geçen gün kalitesi düşüyor büyüyor kistler.riskleri çok anlicaginz
aynen cnm ayni fikirdeyim. benim de annem babam kızıyor daha 28 yaşında 4m denemeyi yapicaksin ne acelen var diye ama onlara bile laf anlatamiyorum bi de benim eşim benden 10 yaş büyük yazim adam yakinda 40 olacak, genc baba olmak onun da hakkiydi ama ben elinden almışım gibi hissediyorum

evet cnm aynen. transfer ayni aşılama gibi oluyor. sadece sıkışık olman gerekiyor. o olay benim kabusum. işlem bitince acaip sıkışık oluyorum transfer olan yerde sal gitsin diyorlar resmen ama ben yapamiyorum oda da sürgü getiriyorlar kalkmadan yatarak yapayim diye yoook yine yapamiyorum en son 20-30 dk zar zor dayanip kalkip lavaboya koşuyorum doktor bisey olmaz diyor ama eşim cok kiziyor az daha tutaydin bari 1 saat kalkmayayadin vs diye

Ooo 28 yaşında sin ve 4 deneme yapıldı oylemi ..eşinin yaşi varmis canım bayagi sen o yüzden acele etmişsin galina hakli olarak .biz eşimle aynı yaştayız. Oda çocukları çok sever hatta evlenmeden hep şey derdi hemen hamile SEni birakcam derdi :) ama smďi hiç birşey d8yemiyor olsun acelesi.yok .daha yeni ewliyim falan filan..canım aşılama da da sıkışık oluyorsun cunki ultrasonda görünmesi acısından.bnde çok zor dayanmıştım. Birde 30 dk bekledim ters bi Şekild E anam. Zor.bu işler cidden kızlar.

Kızlar bende inanılmaz baş ağrısı halsizlik yorgunluk bütün vücudum ağrıyor böyle.. ama dünden beri daha şiddetli bugün.sanki adet olcakmisim gbi vücut bel ve sırt ağrım oluştu

Kızlar bende inanılmaz baş ağrısı halsizlik yorgunluk bütün vücudum ağrıyor böyle.. ama dünden beri daha şiddetli bugün.sanki adet olcakmisim gbi vücut bel ve sırt ağrım oluştu
vucudumuzun resmen dengesiyle oynuyoruz o yüzden oluyor bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…