Lucrin depot (geçici menapoz) yardım lütfen :(

Bugün biraz daha iyiyim kızlar.inanin yediklerimizde bazen siskinlik gaz yapio zaten menopazdayiz yediklerimizede dikkat edelim. Dün ben kendime doğal ödem cayi yaptim bugün inanın şişliğin hafifledi.
Tarcın,3 tane karanfil, elma,limon,maydonoz,kayısı.suyun icine attim karıştırdım ılık ıctim bugün.istersneiz yapın şişliği aliyor iştah kesiyor

Bugün biraz daha iyiyim kızlar.inanin yediklerimizde bazen siskinlik gaz yapio zaten menopazdayiz yediklerimizede dikkat edelim. Dün ben kendime doğal ödem cayi yaptim bugün inanın şişliğin hafifledi.
Tarcın,3 tane karanfil, elma,limon,maydonoz,kayısı.suyun icine attim karıştırdım ılık ıctim bugün.istersneiz yapın şişliği aliyor iştah kesiyor

kıyamammm, şifa olsun inşallah..

Kizlar benim bu menapoz tedavisindan sonra adetlerim çok kötü oldu :KK43: ilk bi kac ay 50 günde filan adet oldum simdin 30 günde bir oluyorum ama öncesinde 2-3 gün leke geliyor hafif ağrılar oluyor ondan sökülüp şiddetli ağrı... ve 10 gün filan sürüyor :KK43: eskiden adetlerim cok düzenli ve sorunsuzdu :KK43: insallah sizde böyle olmaz

Bugün benim de moralim çok bozuk kızlar. Bizi bizden başkası anlamıyo o yüzden size yazmak istedim. Bana en çok moral veren annemdi takma olur vs hep böyle teselli verirdi. Dün tvde bi programda çikolata kistiyle ilgili bi doktor çikolata kisti bebeğe engel demiş annem sabah aradı hemen doktora git falan dedi o kadar canım sıkıldı ki.. hep olabileceğini düşünerek takmamaya çalılıyodum ama annem bile ümidini kesmiş ağlamamak için kendimi zor tutuyorum

Vala benim ezelden beri kistlerim olduğu icin hep 35 günde bir olurdum zaten oncesindede leke leke gelirdi oda bir hafta sürerdi kanamam da 3 gün ancaydı.. kisti olanlar da mı oluyorki bu yoksa sadece bnde mi..Ama senin de hep düzenliymis baksana..belki ilaç kullandık ya ondan olabilir canım.ama benim genelde hep öyleydi yani

Vala benim ezelden beri kistlerim olduğu icin hep 35 günde bir olurdum zaten oncesindede leke leke gelirdi oda bir hafta sürerdi kanamam da 3 gün ancaydı.. kisti olanlar da mı oluyorki bu yoksa sadece bnde mi..Ama senin de hep düzenliymis baksana..belki ilaç kullandık ya ondan olabilir canım.ama benim genelde hep öyleydi yani
evet cnm kist lekelenme adet düzensizliği vs yapiyor malesef :KK43:

Kız fatma niye moralini bozuyorsun.cikilota kistiyle hamile kalanlar var ama çok zaman lazim anliyormusun evet biraz da takmamak lazim ama biz şuanda bunu bildiğimiz için takıyoruz inam bana ..bak bm daha 2 yıl olmadi 18 ay oldu evleneli tup bebeğe basladim .he belkide biraz daha bekleseydim olurdu veya olmazdı. Allah bilir.ama sen gönlünü ferah tut tedavini aksatma.olmadiysada tup bebek denersin nolcak ..Allah cozumsuz dert vermesin.bn zaten normal yolla denemeyi hep kafamdan atmıştım bekarken bile içine dogardi zor olacagi

Benim şimdi tek duam tüp bebeğin tutması. Artık kafamda normal mis falan filan attim yani nabim ..allahim ilk seferde tutturmayi nasip eylesin. Bn iki üç çocukta istemiom inanın bir tane olsunda sağlıklı sorunsuz anneliği bi tadalim

Bugün benim de moralim çok bozuk kızlar. Bizi bizden başkası anlamıyo o yüzden size yazmak istedim. Bana en çok moral veren annemdi takma olur vs hep böyle teselli verirdi. Dün tvde bi programda çikolata kistiyle ilgili bi doktor çikolata kisti bebeğe engel demiş annem sabah aradı hemen doktora git falan dedi o kadar canım sıkıldı ki.. hep olabileceğini düşünerek takmamaya çalılıyodum ama annem bile ümidini kesmiş ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
canim benim seni teselli etmek cok isterdim ama ben seni teselli edebilecek güzel bir örnek degilim malesef :KK43: ama şunu unutma bu da nasip meselesi, bir insanin doğacağı tarih asla değişmezmiş Rabbim nasip ettiğinde ne kistler engel olabilecek ne başka birsey. biz tedavilerle sebepleri yerine getirip tevekkül ediyoruz bekliyoruz...

Kızlar benim cevremde cikilota kisti yle hamile kalan 3 tane arkdaşım var hatta birisi 1 yıl sonra kaldı diğeri 4 yıl bi digeride 6 yıl sonra hep diyoeum ve diyeceğim kistler evet engel..Ama allah bunu nasip ederse her türlü olur.bizim biraz yaşımız olduğu icin acele davranıyoruz. Inanın ben 20 yaşında bi kadın olsaydım 5 yıl normal beklerdim ama 30 oldum aha daha neyini beklim e istiyoruz da sonuçta.o yüzden kimse canını sıkmasın biz burda birmizie teselli verelim duamızı edelim lutfen
Sürekli yediklerimize dikkat edelim doğal beslenelim bunlar hep bizim için daha iyi

Kizlar benim bu menapoz tedavisindan sonra adetlerim çok kötü oldu :KK43: ilk bi kac ay 50 günde filan adet oldum simdin 30 günde bir oluyorum ama öncesinde 2-3 gün leke geliyor hafif ağrılar oluyor ondan sökülüp şiddetli ağrı... ve 10 gün filan sürüyor :KK43: eskiden adetlerim cok düzenli ve sorunsuzdu :KK43: insallah sizde böyle olmaz

bende o kadar gecikme olmadı.. önceden 26 günde bir oluyordum.. şimdi 29 günde bir oluyorum.. leke olayı bende hep vardı.. 1 hafta kala başlıyor..

bende o kadar gecikme olmadı.. önceden 26 günde bir oluyordum.. şimdi 29 günde bir oluyorum.. leke olayı bende hep vardı.. 1 hafta kala başlıyor..
bu leke ve ağrı olayi kafami karistiriyor. hangi günü adetin 1.günü kabul edicez kanama yoğun sekilde olup kirmiziya dönünce mi?

hiç üzülme canım.. Rahimin ve yumurtaların olduğu sürece ne olursa olsun Rabbim ol derse olur.. evet çok iztiyoruz çok zahmet çekiyoruz yine de şükür ederek sabredicez.. sınavımızı şükürle sabırla geçicez.. Mübarek cuma saatinde Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.. bizlere de tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Cikilota kisti olanlar hep böyle önceden bi lekeyle başlayıp sonra dan olmaya başlıyoruz demekki
Bn hep takvim tutardım günü günü tutmazdı bi bakiodim 30 günde bi bakıyordum 33 -34 hep o aralar oluyordum ama oda normalmiş galiba doktorlar öyle diyor.35 günden sonrası normal değilmiş..

İnşallah hepimiz hayırlı evlatlara sahip oluruz tez vakitte ne kadar üzülsem de duadan başka bi şey yapamıyorum. Açıkçası ben şuan çalışmıyorum o yüzden çok masraf yapmamak için doktora gitmeyi de erteliyorum inşallah daha da ilerlemez. Ya bi de bu kist bende doktora gidip öğrenene kadar hiçbir belirti göstermedi adetim çok düzenliydi ve 5-6 gün sürer sonra geçerdi, kanamam normaldi hiç aşırı olduğunu bilmem, öyle ağrım falan da olmuyodu hiç ne sinsi bi şeymiş hiç kendini belli etmeden büyümüş durmuş :KK12:

X