- 6 Haziran 2017
- 941
- 1.791
- 45
İyi bari kistler küçülmüş. Transfer yapıldı mı bekliyor musun canımBnde kistler küçüldü ıste doktor özellikle iki protokol yaptı ama 3 cm lik kist 1 cm kadar düştü ıste hatta milim oldu diyim
İnşallah güzel geçer canım . Benim yumurtlama iğnelerinden sonra oluştu bu kist. Önceden kist falan olmazdı hiç. Ama tutunmaya olumsuz etkisi olur diye embriyoları dondurdular.Yok canım bnm daha yeni başladı yumurta büyütüp toplancak sonra transfer olcak.
Ya kızlar birşey sorcam ben normalde hatirarsiniz 3 aylık menopoz için lucrin vurulmustim kistler küçüldü ama e2 tam olarak düşmediği için başlayamadı tüp bebeğe sonra bni adet gordurdu doktor uzun protokol başladı hergun lucrin vurulmaya basladim .ardından gonalfa başlandı ama lucrini de bıraktırmadi. 20 ünite vuruluyirdum gonalfa başlayınca 10 üniteye düşürdü pes peşe ikisini vurulmaya baslaidm.bu lucrin şuanda benim ne işime yarıyor hala kistler küçülsun diyemi bn anlayamadım doktora da soramdim açıkçası
Bu gonalf yumurta büyütmek için degilmi şimdi anlayamadım canım ya .
Yani benim şuanda yumurtam büyümüyor 5 gün sonra gel dedi cuma günü tekrar gtcem muayene etcek .Bn gonalfin yumurtami büyüttüğünü sanıyordum.peki bana başka iğne falan vercekmi bnm vala kafam karıştı bursin :) :)
Ay canım tşk ederim çok sagol .Senin ilk deneme olmadimi
Aa evet şimdi hatırladım canım o kadar kişi yazişıyoruz ki kimin ne yaptığını unutuyorum.olsun ıns bu denemende tutar rabbim hepimizn yardımcısı olsun.sen smdi yumurtalarını dondurdun dimi . Diyelim 'nden smdi yumurta toplucaklarya dondurcaklarmi ilk seferde tutmaz diye ..Senin sadece transfer olcak dimi .peki yumurta toplama islemi zormu genel anestezi altında yapılıyor ama sonrasında ağrı falan oluyornu
Yumurta büyütmek için gonal f gibi iğnelerle lucrin beraber kullanıyorlar bazı hastalarda. Batma ve sancılar normal yumurtalar uyarılırken gaz sancısı gibi olabiliyor. Şişlik hissi de oluyor. Yumurta toplama kolay ve sancısız bir işlem hiç korkma zaten. İğneler bittiği için rahatlamaya da başlıyor vücut. Taze transferse tabi iğne ilaç devam. Kontrole gidince yazarsın yine sonuçlarını. İnşallah pozitif olur tedavinOo sen tekraran sil baştan baslicam aynı gene yumurta toplancak deseneo zaman ji yumurta toplama şeye benzio bn rahim filmi çekindim altan kamerayla girdiler hafif kanama ve adet sancısı olmuştu okadar .. o da onun gbi birşey sanırım ıns benimde olmaz ya ne zor süreç içindeyiz yemin ederim okadar zor ki özellikle psikoljik acısından.benim şuanda hafid hafif kasiklarimda batma şekilinde ağrılar oluyor ama ara ara acaba büyüyor mu ki
Yumurtaların durumuna göre değişiyor genelde adetin 10-15. Günü toplanırSagolun kızlar vala bu kulüp bayagi bi ise yarıyor sayenizde bilgiler ediniyorum .bakalim cuma günü gircem 5 gün gonalf kullanip kontrole geleceksin dedi doktorum.zaten her Şekilde haberdar ediyorum vala aklıma takilanlarida sizlere soruyorum. O zaman artık tup bebek işemine başlamış hocam dimi şuanda yumurtlarım büyütülüyor kaç içind e yumurta toplanır ki acaba