Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Canım normalde doğum kontrol hapları bırakıldığı zaman 5-7 gün içerisinde adet olunuyor .Kızlar bn hala adet girmedim bugün doğum kontrol hanım bitti 21.ci gün dündü. Acaba ne zaman adet gorurumki suratında sivilceler belimde ağrılar oluşmaya başladı ama bu haptan kac gün sonra adet olunuyor bilginiz varmi
Ben eskiden çok kullandım canım adet görmek için 5 gün illa geçiyordu benimHim anladim canim . Bn gecici menopoza sokulmuştum ıste hapim bitti 3 aydir adet gormuyordum smdi doktorum adet olmak için vermisti yasmini dün bitti böyle bel ağrılarım var ama hala tık yok
Regl oldun mu canım. Şimdi tüp bebeğe mi başkıyolar inşallah en iyi sonucu alırsın tez vakitteMerhaba kızlar bn dün gonalfa da basladim ilk iğneni dün vuruldum lucrinle birlikte 225 ünite .smdi bu yumurtalar kaç gün sonra toplanıp transfer sağlanır acaba.kistlerimde bayagi bir küçüldü 29 mm olan 15 mm ye düştü bi tane 15 mm ye düştü nerdeyse yok oldular dedi doktorum bi tanesine rabbim ins tutturur
Ganolf ne canım ben pek hakim değilim tedavilere ve ilaçlara. Benim de adetim ağrılı ve uzun olmadıIlactan bes gun sonra oldum dun btti ist3 oyle cokta olmadim millet yok menopozdan sonra çok oluon ağrılı oluon dediler bnde olmadi normal adet oldum hatta hiç ağrımadı acaba kistler küçüldü ondan mı oldu bilmiom.dun de gonalfa başlaan bes gun kullanıp gtcem kontrole yumurta takipleri olcak ıste
canim tahmini olarak igneler ortalama 10-12 gün sürer adetin 14.-15. gunu gibi yum toplama olur. hadi insallah hayirli sonuclar alMerhaba kızlar bn dün gonalfa da basladim ilk iğneni dün vuruldum lucrinle birlikte 225 ünite .smdi bu yumurtalar kaç gün sonra toplanıp transfer sağlanır acaba.kistlerimde bayagi bir küçüldü 29 mm olan 15 mm ye düştü bi tane 15 mm ye düştü nerdeyse yok oldular dedi doktorum bi tanesine rabbim ins tutturur
hem kistlerin kuculmesinin etkisi var hem de rahim baskilamadan dolayi fazla kalinlasmadan adet oldugun icin kanaman da az olur. bende de öyle hafif olmuştuIlactan bes gun sonra oldum dun btti ist3 oyle cokta olmadim millet yok menopozdan sonra çok oluon ağrılı oluon dediler bnde olmadi normal adet oldum hatta hiç ağrımadı acaba kistler küçüldü ondan mı oldu bilmiom.dun de gonalfa başlaan bes gun kullanıp gtcem kontrole yumurta takipleri olcak ıste
Yok canım gitmedim adetim korkulacak gibi olmayınca dedim bi de soğan kürü uygulayıp ondan sonra gideyim ama naziye hanıma gitmicem öğretmen evinin orda bi doktor övdüler bakalım bi de onu deneyimFatma canim Bu gonalf yumurta büyütücü ignesi artık tam tüp bebek e başladık.lucrin de baskilaciyi ıgneydi kistleri küçültmek icin.sen gttinmi doktora peki naziyeye
Decapeptyl depot. Geçici menapoz için demişti doktorum. 2 iğneden sonra kist küçülünce transfer yapıcaktı. Şimdi 3 iğne şart, kist küçülmemiş dediNe ignesi vuruldun canım lucrnmi ben 4 ay kullandim canım hem uzun hem kısa protokol. Smdi bayagi küçülmüşler