Bugün biraz daha iyiyim kızlar.inanin yediklerimizde bazen siskinlik gaz yapio zaten menopazdayiz yediklerimizede dikkat edelim. Dün ben kendime doğal ödem cayi yaptim bugün inanın şişliğin hafifledi.
Tarcın,3 tane karanfil, elma,limon,maydonoz,kayısı.suyun icine attim karıştırdım ılık ıctim bugün.istersneiz yapın şişliği aliyor iştah kesiyor
evet cnm kist lekelenme adet düzensizliği vs yapiyor malesefVala benim ezelden beri kistlerim olduğu icin hep 35 günde bir olurdum zaten oncesindede leke leke gelirdi oda bir hafta sürerdi kanamam da 3 gün ancaydı.. kisti olanlar da mı oluyorki bu yoksa sadece bnde mi..Ama senin de hep düzenliymis baksana..belki ilaç kullandık ya ondan olabilir canım.ama benim genelde hep öyleydi yani
canim benim seni teselli etmek cok isterdim ama ben seni teselli edebilecek güzel bir örnek degilim malesefBugün benim de moralim çok bozuk kızlar. Bizi bizden başkası anlamıyo o yüzden size yazmak istedim. Bana en çok moral veren annemdi takma olur vs hep böyle teselli verirdi. Dün tvde bi programda çikolata kistiyle ilgili bi doktor çikolata kisti bebeğe engel demiş annem sabah aradı hemen doktora git falan dedi o kadar canım sıkıldı ki.. hep olabileceğini düşünerek takmamaya çalılıyodum ama annem bile ümidini kesmiş ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
Kizlar benim bu menapoz tedavisindan sonra adetlerim çok kötü olduilk bi kac ay 50 günde filan adet oldum simdin 30 günde bir oluyorum ama öncesinde 2-3 gün leke geliyor hafif ağrılar oluyor ondan sökülüp şiddetli ağrı... ve 10 gün filan sürüyor eskiden adetlerim cok düzenli ve sorunsuzdu insallah sizde böyle olmaz
bu leke ve ağrı olayi kafami karistiriyor. hangi günü adetin 1.günü kabul edicez kanama yoğun sekilde olup kirmiziya dönünce mi?bende o kadar gecikme olmadı.. önceden 26 günde bir oluyordum.. şimdi 29 günde bir oluyorum.. leke olayı bende hep vardı.. 1 hafta kala başlıyor..
Bugün benim de moralim çok bozuk kızlar. Bizi bizden başkası anlamıyo o yüzden size yazmak istedim. Bana en çok moral veren annemdi takma olur vs hep böyle teselli verirdi. Dün tvde bi programda çikolata kistiyle ilgili bi doktor çikolata kisti bebeğe engel demiş annem sabah aradı hemen doktora git falan dedi o kadar canım sıkıldı ki.. hep olabileceğini düşünerek takmamaya çalılıyodum ama annem bile ümidini kesmiş ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
bu leke ve ağrı olayi kafami karistiriyor. hangi günü adetin 1.günü kabul edicez kanama yoğun sekilde olup kirmiziya dönünce mi?
Bak o adet olayını bnd3 hesaplaamıyorum . Akıntı baslayincami yoksa leke leke gelincemi