merhaba hanımlar.. Lucrin benimde kabusum olmuştu.. 1,5 yıllık evliyim.. yaşımdan dolayı hemen bebek istedik.. Normal muayeneye gittim.. miyomlarımın olduğunu öğrendim.. gebeliğe engel değil 6 ay deneyim dedi denedik olmadı.. tekrar gittim miyomlarım büyüme yapmış.. aynı zamanda yumurtalığımda 2,5 cm çikolata kisti olmuş.. yaşımdan dolayı direkt tüp bebek önerdiler.. Fakat miyomlar büyüdüğü için önce ameliyat dediler.. nisan 2017 de ameliyat oldum.. mayıs ayında lucrin depot 11,25 iğne vurdular 3 ay adet görmeyeceksin, iç dikişlerin iyileşecek kistin küçülecek dediler.. mayıs, haziran, temmuz, ağustos, eylül aylarını nasıl geçirdiğimi bir Allah bilir bir ben.. o sıcak basması yok mu gece 15-20 kere uykumdan uyanıyordum.. 3 ay oldu 6 ay ekim ayında çağırdı doktorum.. doğum kontrol hapı verdi öyle regl olabildim.. Sonra hemen tüp bebeğe başladık.. Her şey çok güzel gidiyordu.. kromozom bozukluğu olduğu için taransfer yapılmadı.. kromozom testleri yapıldı.. çok şükür bir sorun çıkmadı.. fazla ilaç yüklendiğinde de kromozom bozukluğuna sebep olabiliyormuş.. şimdi tekrar tedaviye başlayacağım bu ay ama korkuyorum.. belki 1 ay daha beklerim.. çok karışığım
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. çok uzun oldu kusuruma bakmayın..