Lucrin depot (geçici menapoz) yardım lütfen :(

hayırlısı olsun cnm

Lucrinden adetin durduysa neden tekrar ona başlıyo anlamadım canım bir de özellikle bir aylık başlıcam mı dedi? Bana da bir aylık demişti ama ben birbuçuk aydır adet olmuyorum

Dün gttim ben fatmacim tahlil yaptı alt muaene etti. Dediki adet olcak gbi durmuyorsun dedi.bu lucrin zaten bayagi bi gecikme yapiyor canım telâşlanma yani o ara kistinin küçülmesi sağlanıyor anladimki.smdi bana tekrardan doğum kontrol habi verdi 21 gün kullanilip adet görcem sonra bi lucrini sadece menopoz olsun diye kullanılmıyor başka dozlarında varmis dün sordum ıste.yani bn 21 gün sonra tüp bebeğe gecicem.yumurtalarimi lucrinlw belki büyütck. O ara hem kistinin az daha küçülmesini sağlayıp adet gormemi saglicak.cunki benim e2 hormonum dusmustu sonra tekrar cikinca başlayamadı. Smdi ikinci protokole gecicem dedi

canim bu son yapacağı lucrini yumurta büyütme tedavisi sirasinda kendiliginden catlamasinlar diye yapiyor olabilir. normalde yumurta büyütme icin gonal f tarzi ilaclar kullanilirken catlamalarini engellemek icin de günlük cedriote tarzi günlük igne yaptiriyorlar ama bizim gibi menapoz tedavisi görenlerde o tarz günlük baskilayici igneye gerek kalmiyor

Vala canım sen daha iyi bilirsin şimdi bana lucrininne diye vercek peki bn orasını tam anlayamadım.yumurtami büyütmek için evet öyle ilaçlar verildiğini biliom ama lucrini tekrardan niye baslio anlamadim. Doğum kontrol hapına basladim .3 ay ir adet gormuom inam 3 kilo aldim ya siskinlikten ya da cidden yemek yiyp:) ödem var vücudumda galiba bu ilaclar bni maf etti artık son zamanlarda mide bulantisida yapma ya başladı şiddetli baş ağrılarım var naziye hocaya sordum yapar dedi sonuçta adet görmüosun dedi.ama vücudumda iflas etti yani yimurtaliklarimizda şaşırdı artık:) Bi büyüyor bi baskilaniyor bi adet oluo .. fatmacim sende de aynı belirtiler varmi peki

son lucrini yumurta büyütme tedavin sirasinda yumurtalar zamansiz catlamasin diye vermistir muhtemelen. yani normalde catlamayi önlemek icin verdikleri ekstra bir günlük igne var muhtemelen ona gerek kalmayacak

He anladim sonra ne yapacak acaba..ama varya acayip siskinlik gerginlik var hele bugün 3 ay ir adet gormuom terleme ateş basmasi baş ağrısı.

He anladim sonra ne yapacak acaba..ama varya acayip siskinlik gerginlik var hele bugün 3 ay ir adet gormuom terleme ateş basmasi baş ağrısı.

merhaba hanımlar.. Lucrin benimde kabusum olmuştu.. 1,5 yıllık evliyim.. yaşımdan dolayı hemen bebek istedik.. Normal muayeneye gittim.. miyomlarımın olduğunu öğrendim.. gebeliğe engel değil 6 ay deneyim dedi denedik olmadı.. tekrar gittim miyomlarım büyüme yapmış.. aynı zamanda yumurtalığımda 2,5 cm çikolata kisti olmuş.. yaşımdan dolayı direkt tüp bebek önerdiler.. Fakat miyomlar büyüdüğü için önce ameliyat dediler.. nisan 2017 de ameliyat oldum.. mayıs ayında lucrin depot 11,25 iğne vurdular 3 ay adet görmeyeceksin, iç dikişlerin iyileşecek kistin küçülecek dediler.. mayıs, haziran, temmuz, ağustos, eylül aylarını nasıl geçirdiğimi bir Allah bilir bir ben.. o sıcak basması yok mu gece 15-20 kere uykumdan uyanıyordum.. 3 ay oldu 6 ay ekim ayında çağırdı doktorum.. doğum kontrol hapı verdi öyle regl olabildim.. Sonra hemen tüp bebeğe başladık.. Her şey çok güzel gidiyordu.. kromozom bozukluğu olduğu için taransfer yapılmadı.. kromozom testleri yapıldı.. çok şükür bir sorun çıkmadı.. fazla ilaç yüklendiğinde de kromozom bozukluğuna sebep olabiliyormuş.. şimdi tekrar tedaviye başlayacağım bu ay ama korkuyorum.. belki 1 ay daha beklerim.. çok karışığım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. çok uzun oldu kusuruma bakmayın..

Merhaba bursin hoş geldin canım.ya bu cikilota kistleri cidden ne illet birşeymiş artık 10 hastadan 8 inde var .canım yaşın kaç peki .smdi alamadığım tüp bebek başlandı kromozomdan dolayımı tutmadı yoksa hiç mi yapılmadı..o kromozom neyden bakılıyor.bnde aynı senin gbi ıste regl olamadım doğum kontrolle adet gördürcek sonra lucrin vercem baslicam dedi.protolleri hc bimiyorum neler yapilcak

Ya bursin şey dicem baş ağrısı böyle gerginlik hergun kendimi hasta gbi hissediyorum bi garibim. Eşim artık dioki sürekli hastasın nabim ekimde degil .hele bugün sistim böyle anlatamam

hoş buldum canım, benim yaşım 36.. yumurta rezervim az olduğu için kisti almaya çalışacağım alabilirsem alcam dedi.. fakat alamamış.. tüp bebeğe başladık biz yumurta toplamada 8 tane yumurtam toplandı.. 2 tanesi döllendi.. ama kromozom bozukluğu olduğu için transfer etmedi doktorum.. Transfer etsek bile sağlıksız bir bebek olur dedi.. Down sendromlu ya da fiziksel engelli olur dedi.. hemen benden ve eşimden kan alıp, kromozomlarımızda sorun var mı yok mu ona baktılar.. Çok şükür yokmuş.. doktorumda sizde bir sorun olmadığı için ilaçların yaptığını varsayacağız dedi.. çünkü ya anne ya baba adayında kromozom bozukluğu var ise, ve fazla ilaçtan olabilirmiş.. ilk denemede kısa protokol uygulamışlardı.. gerçekten çok ilaç kullandım.. sabah 1 iğne, akşam 3 iğne gibi.. şimdi tekrar deneyeceğim Rabbimin izniyle bu kez uzun protokol uygulayacaklar.. daha az ilaçla deneyeceğiz dedi doktorum..

Ya bursin şey dicem baş ağrısı böyle gerginlik hergun kendimi hasta gbi hissediyorum bi garibim. Eşim artık dioki sürekli hastasın nabim ekimde degil .hele bugün sistim böyle anlatamam

benim yaşadıklarım şu şekilde canım.. günde 50-60 kez sıcak basması.. gerginlik, her şeye aşırı sinirlenme, alınganlık, yorgunluk, uykusuzluk uykuya dalamama, baş ağrısı, halsizlik.. 6 ay o sıcaklarda bunları yaşadım canım.. bu kadar çok şey çekiyoruz Rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın inşallah..

çok geçmiş olsun cnm eğer maddi imkanin varsa eşine de sperm dna hasar testi yaptirmani tavsiye ederim. malesef bazen erkeklerde hersey yolunda görülse bile sperm dnasi bozulabiliyormus. ya da kari koca antioksidan kullanin derim yani omega 3, koenzim q10, multivitamin vs

Sperm dna testi yapılmadı ama sperm testleri yapıldı.bana da rahim filmi aşılama yapıldı. Tutmadi..Ya varya herkezde başka sorunlar çıkıyor ne zor bi süreç yaşadıklarımız inanki. Bn de 2 yıllık ewliyim cikilota kisti olduğunu biliyordum bekalrigimdada vardı o yüzden erken basladim tedaviye ..1 yıldır da uğraşıyorum.kullanmadigim ilaç kalmadi artık.en son tüp bebekte karar kıldık
Iste

ikinci tedavimde de aynı şey olursa yaptırmayı düşünüyorum canım.. Kasım ayından bu yana b12, d3 , omega Q10, arı sütü, arı sütü bal polen karışımı kullanıyorum.. ikinci deneme için daha sağlıklı olsun diye ama nasip.. Bazen hiç umudum kalmıyor, bazen de çok umutlu oluyorum..

kimileri için çok kolayken, bizler gibiler için çok zor.. bu da bir sınav tabi ama en hassas sınav

Canım olmaz mı hiç benim adetim 16 gün gecikti şişkinlik, mide bulantısı, baş ağrısı, uykusuzluk ne ararsan var on gün önce test yaptım negatifti bidaha kendimi üzmeyim dedim. Ama hala aklımın takıldığı konu Naziye hanım bana iğneyi yazdı bunu vurdur belki önümüzdeki ay bile hamile kalabilirsin dedi, eşimde de problem olduğu için ona da bi ilaç yazmıştı bir aylık ikiniz de kullanın belki hamile kalırsın dedi. Şimdi adetim gecikti çok hafifte olsa mide bulantısı (ılık ılık oluyo tam bulanmıyo), baş dönmesi oluyo ümitlenmiyo değilim ama ya iğnenin yan etkisi ya da psikolojik. Ya aslında var ya diyorum tamamen nasip kısmen meselesi. Geçen arkadaşa gittim hamileymiş çok sevindim onun adına ama en son bir ay önce görüşmüştük ve bi iki sene asla çocuk düşünmüyorum demişti ama her türlü önlemi aldıkları halde hamile kalmış şok oldum diyo. Demekki vakti zamanı gelince bi şekilde oluyo dua edelim hepimizin tez vakitte hayırlısıyla olsun inşallah

Ala ala nasıl hamile kalmis ya :) fatmacim lucrini sana 1 aylik yazmis hamile kalanlar var mı bimiyorum.lucrin menopoz için değil mi ama nasıl hamile kalınacak..Aynı belirtiler bndede var baş ağrısı dönmesi huzursuzluk gerginlik sinirlilik .bursin canım bnde arı poleni yiyorum doktorum demisti ye diye.birde sperm kalitesi için embriyolg bi arkdaşım karbonatla tarçın suyun içine at iç dedi. Sperm kalitesini ve yumurtaları rezevlerini artıyormuş.ama inan yapmiyorum içemiyorum taif hoşuma gtmedi.

canim benim yapilip bakilabilecek bir sürü tetkik var ama cok maliyetli o yüzden doktorlar önce normal tup denemesini yapiyor başarısızlık olursa diğer tetkikler aranmaya başlıyor. pihtilasma testleri, genetik testler, histeroskopi vs gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…