Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eklentiler

• IMG_20210306_044445.jpg
    102,1 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_20210306_044410.jpg
    101,1 KB · Görüntüleme: 96
Bağa çekzel şeyler salla litfen doğum günüm ya
Ya bak direk öyle bir an içimden gelenleri yazıyorum yoksa şey yaptıgımdan değil üstte karşılıklı ayakta duran bir love ve Avkat bey sanki senin başından aşağı böyle Gül döküyor ve başında senin ışıltılı bir taç var adam sana hayran ben ne yapsam eksik kalır bunlar ifade edemiyor der gibi
Karşı tarafta resmen iki tane var gördün mü içi böyle dolu bir kalp yaçiçek gördümm böyle hatta yaprakları bariz belli çok güzel mutluluklar heyecanlar gizli
Tabakta böyle oturan bir kız çocuğu var sevimli mutlu halinden bayag son olarakda ortada birinin kanatları altındasın saçlarından seven bir el gördüm inşallah senii mutlu edebilmişimdir

Saçları seven el hmmm cok tanıdık geldı ahsksshsksk yia değerli vaktını bana yorumladıgın ıcın tişikkir ederim cınım ınsallah onlar gül yapraklarıdır baska sey olmasında

Evet o yüzden cagırmıs yalnız kalmayayım dıye pasta da almıs hedıye de almıs teşekkürler umarım 34.yaşım geçen 33yıla bin basar
Oooo iyikiiiii doğdunnnnnnn güzellik avkat beyden geç bir doğum günüsü kutlaması gelir mi acaba döndükten sonra

Bağa çekzel şeyler salla litfen doğum günüm ya
Ben anlamam etmem ama fincan tabağında ki telve de bir kadın ve erkek gördüm yeminle . Kadın başını adamın göğüs hizasına getirmiş adamın başı da kadının başının üstünde valla direk bunu gördüm .

Trendyolda var mı ya güzel? Ama iddialı çamaşırlardan bahsediyorum
İncele kendin karar ver, çok uç şeyler de var orta karar da bence ama herkesin zevki farklı
Maalesef kadınlar bu konuyu ayrıntılı konuşamıyor ülkemizde, hele bekarsa. Ben kadın masturbasyonunu 20 yaşında öğrendim, o zaman kadar ne ihtiyaç duydum ne de birinden duydum. Cinselliği hiç bilmiyoruz çünkü yaşanmıyormuş gibi davranıyor bu ülke. Kadının zevk alabileceğini bile bilmiyor çoğu kadın, sadece görev mantığıyla bakılıyor. Araştırırsan öğreniyorsun, iyi ki internet var artık. Ben bildiklerimin çoğunu cosmopolitandan öğrenmiştim denemekten utanmayarak da yeni şeyler keşfettim.
O yüzden cinsellik forumunda çok geziyorum, bu konuda bildiğini paylaşmak çok gerekli çünkü yeterli kaynak yok. Hatta özelden konuştuğum yardım ettiğim yeni evliler de oldu.
Bir de buranın linç takımına karşı alay etmeden doğru bilgi verecek insan lazım olduğunu farkettim ve müdahil oldum işe de yarıyor galiba ki güzel cümleler duyuyorum zaman zaman
Heeey doğum gününe bak beeeee
Sevde o yüzden sana gelmek istememiş demek ki, senin eve pastayı nasıl sokacaktı
Bu avukat seni bulutlara çıkaemak için ne lazımsa yapıyor, helal olsun, benden geçer notu fazlasıyla aldı

Resim çekmedim ama sen öyle diyince aynadan şöylebi baktım hakkaten seksi görünüyor kendimden tahrik olacam senin yüzünden yaa
Tahrik orada başlıyor işte sen kendinden tahrik olursan o bakışına da vücut diline de yansır bu da karşıya ateşli kadın hissi verir

O Osirius doğum gnün kutlu olsun kıııız, aşk mutluluk huzur yakanı hiç bırakmasın

Sosyalcim teşekkür ederim, inşallah güzel günler görürüz hep birlikte, ahmet efendi çok yaman cıktı, bende canım'dan öteye hiçbir şey diyemiyorum adama ya şu dilim açılamadı
Canım da yeter mecbur hissetme kendini kelimelere, içinden gelerek söylemen yeterli

Kahve falını da yorumlasanaaaaa ben çok güzel şeyler gördüm fincan tabağında

Kahve falını da yorumlasanaaaaa ben çok güzel şeyler gördüm fincan tabağında
Maalesef bir fala bir kişi bakmalı, bu işin prensipleri var.
Ex öküz ve anne erken öğrenmez de istedikleri rahatlıkta devam ederlerse bu işin sonunda 5 çocuklu bir aile görüyorum ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…