- 27 Şubat 2021
- 219
- 379
Ayıptır söylemesi güzel totom var vallahi bunu önceden biliyordum yaa dur gece gece uğraştırma beni şimdiOl, aynadaki kadını beğenmek kendimizi beğendirmekten önce gelir her zaman. böyle devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayıptır söylemesi güzel totom var vallahi bunu önceden biliyordum yaa dur gece gece uğraştırma beni şimdiOl, aynadaki kadını beğenmek kendimizi beğendirmekten önce gelir her zaman. böyle devam
Yakalanmışım ben sanıyom kı araya kaynarım ahahahshsPardons neresi gizli, her dk beğeni yapıyosun
Hmm bir göz atayım şu meryy'yi merak ettim. Bunları da yazdım listeye sağolMerry see ye bak gugıl amcadan kostüm fantazik hersey var
Ha ben günlük seksi olmak istiyorum dersen penti, victoria secret, oysho tek geçerim
O zaman oranı öne çıkartacak şeylere yoğunlaş, üşenme gece gündüz diye emek verAyıptır söylemesi güzel totom var vallahi bunu önceden biliyordum yaa dur gece gece uğraştırma beni şimdi
Sen kaynama noktasını gectın artıkYakalanmışım ben sanıyom kı araya kaynarım ahahahshs
Sosyalcim teşekkür ederim, inşallah güzel günler görürüz hep birlikte, ahmet efendi çok yaman cıktı, bende canım'dan öteye hiçbir şey diyemiyorum adama ya şu dilim açılamadıYaaa doğum günün kutlu olsun lovecan ne tatlı bir sürpriz olmuş avukatı düşünemedim şimdi, neler planlıyor kimbilir bu adam kelimeleri çok iyi kulanıyor helâl evlatlarınla sevdiklerinle nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllar gecirmeni dilerim canım
Ama ben konu içinde balık kadını aslan erkegı uyumunu sormustum kız neyını tahmın edecen daha yiaa teşekkür ederim anne olarak 2.dogum gunum ve cocuklarımdan ayrı kutladıgım da ılk dogum gunum hafif bir burukluk varavkat Ankara'da yarın gelecek ama ben muhtemelen göremem cunku onun da yarın aksama cocukları yanında, gorus gunu pazartesı galibasıKimlerr kimlerr doğmuşş bugünnn Demek sen balık burcusun tahmin etmem gerektiii Aşk kadını bebeğii iyiki doğdun evlatlarınla sevdiklerinle ve Aşkitoşunla mutluluklar dilerim.
Avkatt beyin süpriiiizzini çook merak etmekteyim
Love kuşu ben kaçırmışım demek orayı dolu dizgin bir aşk sizi bekliyor senın bu romantika dokunuşlarınla aslan erkeğiini aynı şuandaki gibi cezbetmeye devam edeceksin.ilerleyen zamanlar çok heyecanlı olacak aman geç olsun da güç olmasınAma ben konu içinde balık kadını aslan erkegı uyumunu sormustum kız neyını tahmın edecen daha yiaa teşekkür ederim anne olarak 2.dogum gunum ve cocuklarımdan ayrı kutladıgım da ılk dogum gunum hafif bir burukluk varavkat Ankara'da yarın gelecek ama ben muhtemelen göremem cunku onun da yarın aksama cocukları yanında, gorus gunu pazartesı galibası
Bana da bi burc yorumcusu lazımdı, ohh gönder gelsınLove kuşu ben kaçırmışım demek orayı dolu dizgin bir aşk sizi bekliyor senın bu romantika dokunuşlarınla aslan erkeğiini aynı şuandaki gibi cezbetmeye devam edeceksin.ilerleyen zamanlar çok heyecanlı olacak aman geç olsun da güç olmasın
Oooo iş bende ayıpsınnBana da bi burc yorumcusu lazımdı, ohh gönder gelsın
Burçtan cok kahve ıcımı uydurulan fallara cok ıhtıyacım var ya hep ıcıyorum bı atan sallayan bulamıyorumOooo iş bende ayıpsınn
Sen bir ara at bakım sallayabiliyor muyum deneyelimBurçtan cok kahve ıcımı uydurulan fallara cok ıhtıyacım var ya hep ıcıyorum bı atan sallayan bulamıyorum
Hangi ara ve bunu neden sımdı soyluyosun yiaa kahve ıcmıstım uc dk once bıttı kapayayım mıSen bir ara at bakım sallayabiliyor muyum deneyelim
Kapat hadi sallayalım beraberHangi ara ve bunu neden sımdı soyluyosun yiaa kahve ıcmıstım uc dk once bıttı kapayayım mı
Kapat hadi sallayalım beraber
Ay üfff kıyamamm serçe parmaksa birde yok böyle bir acıı çok çarpmışlığım vardır sakariyeyimde az ay bende heyecan yaptım şimdii çok güzel şeyler sallamam gerekCevap atana kadar kapatmıstım kı zaten ahdskshsh ayagımı da yatagın kenarına carptım kosarken sogumasın dıye yemın ederım cıfte felaket sallayacakların ıns ayagımın acımasını unutturur yehhhuuu
Şimdi ben ılıkken kapadım yıne de görcek miyiz hojam ahdskshsjsAy üfff kıyamamm serçe parmaksa birde yok böyle bir acıı çok çarpmışlığım vardır sakariyeyimde az ay bende heyecan yaptım şimdii çok güzel şeyler sallamam gerek
Görecez love kuşu Takımda karacaymış güzel beğendimŞimdi ben ılıkken kapadım yıne de görcek miyiz hojam ahdskshsjs