İncele kendin karar ver, çok uç şeyler de var orta karar da bence ama herkesin zevki farklı
Maalesef kadınlar bu konuyu ayrıntılı konuşamıyor ülkemizde, hele bekarsa. Ben kadın masturbasyonunu 20 yaşında öğrendim, o zaman kadar ne ihtiyaç duydum ne de birinden duydum. Cinselliği hiç bilmiyoruz çünkü yaşanmıyormuş gibi davranıyor bu ülke. Kadının zevk alabileceğini bile bilmiyor çoğu kadın, sadece görev mantığıyla bakılıyor. Araştırırsan öğreniyorsun, iyi ki internet var artık. Ben bildiklerimin çoğunu cosmopolitandan öğrenmiştim
denemekten utanmayarak da yeni şeyler keşfettim.
O yüzden cinsellik forumunda çok geziyorum, bu konuda bildiğini paylaşmak çok gerekli çünkü yeterli kaynak yok. Hatta özelden konuştuğum yardım ettiğim yeni evliler de oldu.
Bir de buranın linç takımına karşı alay etmeden doğru bilgi verecek insan lazım olduğunu farkettim ve müdahil oldum
işe de yarıyor galiba ki güzel cümleler duyuyorum zaman zaman
Heeey doğum gününe bak beeeee
Sevde o yüzden sana gelmek istememiş demek ki, senin eve pastayı nasıl sokacaktı
Bu avukat seni bulutlara çıkaemak için ne lazımsa yapıyor, helal olsun, benden geçer notu fazlasıyla aldı