Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğum günüsüm başladı da muhabbete yetişemedim, görüntülü konuşamadık bidaha malum:bicak::KK53:
Yia sevde pasta almıs bana birazdan onu yicez, resmen kızlar gecesi oldu:KK48:
Ayrıcası kalın puntoyla yazayım bele 'benım en büyük davam sensin lovem' dedi bana:KK60: benim asıl doğum günüm senin davanı gördüğüm gündü dediğğğğ:KK37::KK73:
Doğum günün kutlu olsun aşkı, ilgiyi dibine kadar hak eden kadın ♥️
Çocukların senin gibi bi anneye sahip olduğu için çok şanslı...
Umarım avkat bey kıymetini çook iyi bilir 💃🏼

Doğum günüsüm başladı da muhabbete yetişemedim, görüntülü konuşamadık bidaha malum:bicak::KK53:
Yia sevde pasta almıs bana birazdan onu yicez, resmen kızlar gecesi oldu:KK48:
Ayrıcası kalın puntoyla yazayım bele 'benım en büyük davam sensin lovem' dedi bana:KK60: benim asıl doğum günüm senin davanı gördüğüm gündü dediğğğğ:KK37::KK73:
Yanıyorsun Avukat amcaaa

Sevde seni o yüzden mi çağırmış😍😍iyi ki doğdun iyi ki varsın🌺🌺🌺🌺🌺yeni yaşın sana bol bol huzur ,mutluluk sağlık, sevgi getirsin inşallah,aldığın ve alacağın hiçbir karardan pişman olmayasın 😘😘😘dilerim yüzün hep güler :dua::KK15:

Eklentiler

• 20210306_010841.jpg
    20210306_010841.jpg
    98,3 KB · Görüntüleme: 87
Doğum günün kutlu olsun aşkı, ilgiyi dibine kadar hak eden kadın ♥️
Çocukların senin gibi bi anneye sahip olduğu için çok şanslı...
Umarım avkat bey kıymetini çook iyi bilir 💃🏼

Sevde seni o yüzden mi çağırmış😍😍iyi ki doğdun iyi ki varsın🌺🌺🌺🌺🌺yeni yaşın sana bol bol huzur ,mutluluk sağlık, sevgi getirsin inşallah,aldığın ve alacağın hiçbir karardan pişman olmayasın 😘😘😘dilerim yüzün hep güler :dua::KK15:
Evet o yüzden cagırmıs yalnız kalmayayım dıye pasta da almıs hedıye de almıs :KK73:teşekkürler umarım 34.yaşım geçen 33yıla bin basar:dondurma::KK200:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X