- 9 Şubat 2010
- 17.839
- 39.784
Gözlerden aşağı komple çek o zaman, endamı da görelim.Babydoll de ossun mu üzerimde olsun olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözlerden aşağı komple çek o zaman, endamı da görelim.Babydoll de ossun mu üzerimde olsun olsun
Bu gece belkı cok aktıf olamayabılerım 9a kadar çene çalalım mademGece 11.30da bıraktım sabaha 10 sayfa buldum ben, uçuyor bu topic, her telden çalıyoruz
Ahahahaahahah yok onu avkat görsün kızBabydoll de ossun mu üzerimde olsun olsun
Algıda ayırt edıcı ozellıklerım var omassGözlerden aşağı komple çek o zaman, endamı da görelim.
Oku oku cok faydalıymıs öyle diyollaaŞimdilik öyle bir semptoma rastlanılmadı okuycez artık kalan sayifeleri
8.30da ben kaçar zaten, dersim var. Sen çocukları 9da mı götüreceksinBu gece belkı cok aktıf olamayabılerım 9a kadar çene çalalım madem
Şakaydı zaten kimliksiz olduğumuz için rahatız, kendimizi ele vermeyelimAlgıda ayırt edıcı ozellıklerım var omass
Ben götüreli çok oldu, sevdeye bıle geldım8.30da ben kaçar zaten, dersim var. Sen çocukları 9da mı götüreceksin
Oooo,bol sohbetler o zaman, kız kıza takılmanın keyfini çıkarınBen götüreli çok oldu, sevdeye bıle geldım
Zemocanın cok tesekkurler valla yemek sıparıs verdık beklıyoruz, ıkımızde 9a kadar ıslerı halledıp gossıp e geccez ınsOooo,bol sohbetler o zaman, kız kıza takılmanın keyfini çıkarın
Rica ederim.Ah canım tesekkur ederım
İnşallah ele vermeyiz. Yoksa yandık ki ne yandık..Şakaydı zaten kimliksiz olduğumuz için rahatız, kendimizi ele vermeyelim
Ulan yanarsam sizin kk ya yazmaktan yancam zatenİnşallah ele vermeyiz. Yoksa yandık ki ne yandık..
bana da atarmısınLove şarap tavsiye edebilirim sana.
Urla wines/ urla şarapçılık symposium
Bornova misketinden. Harika. Şimdiye kadar içtiklerimin en iyisiydi. İzmir'e gidersen bağlarını ziyaret edip tadım yapmanı şiddetle tavsiye ederim.
Diğeri de urla wines/urla karası
Bu da kraliyet ödüllü.
Bu arada bağlarına gidersen mükemmel zeytinyağlarından da muhakkak al.
bana da atarmısın
bende aslında meyveli sarap severim
şirinceden almıştık ahh ahh
Sanırım bir tek benim ifşa olma korkum yokUlan yanarsam sizin kk ya yazmaktan yancam zaten
Ee sen ne paylasıyosun kı boyle bı korkun olacak, ayrıca korku degıl cekınce benımkısı. Cunku sadece kendımle ılgılı detaylsr paylasmıyorum kıSanırım bir tek benim ifşa olma korkum yok
HaklısınEe sen ne paylasıyosun kı boyle bı korkun olacak, ayrıca korku degıl cekınce benımkısı. Cunku sadece kendımle ılgılı detaylsr paylasmıyorum kı
Al al sende ona sürpriz yaparsınSevdeye dıyorum kı abıne ev hedıyesı sunları alcam, alma alma abım senden once alır sana bi sürpriz cıkmasın dıyo