Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgili Mune Mune ciğim,ben başkasının konusunu hallaç pamuguna cevırmemek adına buraya bu konuyu actım ama tamamen arz talep meselesınden:KK45: acebası başlık çok mu müstehcen kaçtı, beni mapıs damlarına tıkmayacaksın değil mi:KK53:
Konu sevgili bulmaksa meseleye ciddi yaklaşmak lazım🤣 dudiş🤔 Dudiş ne ola ki yaşlı kadınım, 21. yüzyıl sevgili jargonundan anlamayabilirim, dudiiiişşş dudaksa dudak müstehcen sayılmaz, başka bir şeyse bana demeyin, bildiğim kadarı kafi, müstehcen değildir'e bağlayıp yok yok başlıktan banlanmazsınız der kaçarım 🤣🤣🤣

Konu sevgili bulmaksa meseleye ciddi yaklaşmak lazım🤣 dudiş🤔 Dudiş ne ola ki yaşlı kadınım, 21. yüzyıl sevgili jargonundan anlamayabilirim, dudiiiişşş dudaksa dudak müstehcen sayılmaz, başka bir şeyse bana demeyin, bildiğim kadarı kafi, müstehcen değildir'e bağlayıp yok yok başlıktan banlanmazsınız der kaçarım 🤣🤣🤣
Çok tatlısın ama Munecan😍🤗🍒🌸

40a dayandım kendı adıma konusayım zaten pimpirik biriyim daha da pimpirik is loading:KK47::olamaz:
Höst az geri dur kırka dayanan benim. 33den 40a çok var.
Hem belki orda akıl almam gereken seyler sormam ıcabeder, o zaman armut agacı gıbı kalmamak ıcın wc ye kaccam:KK53::KK70:
Hafta sonu nöbetteyiz o zaman
3gün degıl ama gecelerı şömine + film :KK53: gündüz bunlar içecekler anladıgım kadarıyla. Böğün kardesıyle konustum sarhos olmayın 3 kısıyı arabaya tasıyamam dıye, oo sen bızı ne sandın hayatım bız dayanıklıyız dedı:kahve: ben şuan afedersin döt gibi içenleri izlicem, olsundu yemek yerim bol bol:KK70:
Sabahtan akşama rakı sofrasında durmazlar ya, kendilerini kaybedecek olsalar başkasının yanında içmeyi göze almazlar. Bende bir kuzen var 1 büyük devirir içtiğini anlamazsın, onlar muhabbete eşlik olsun diye az az devan ederler. Rahat ol sen.
Bunun farkındasın zaten de duymaya ihtiyacın var galiba.
Alkolik değildir her halde bunlar ailece değil mi
Battaniyenin resmini bizede gönder lovecan 😂
Ayrılmadan parfüm sıkacak zaten battaniyeye, hatıra bırakmak lazım 🤭

Ohh ıcıme su serpıldı sagolasın :KK70: ve evet dudiş tam da anladıgın mealden:KK53::KK48::süslü:

Höst az geri dur kırka dayanan benim. 33den 40a çok var.

Hafta sonu nöbetteyiz o zaman

Sabahtan akşama rakı sofrasında durmazlar ya, kendilerini kaybedecek olsalar başkasının yanında içmeyi göze almazlar. Bende bir kuzen var 1 büyük devirir içtiğini anlamazsın, onlar muhabbete eşlik olsun diye az az devan ederler. Rahat ol sen.
Bunun farkındasın zaten de duymaya ihtiyacın var galiba.
Alkolik değildir her halde bunlar ailece değil mi

Ayrılmadan parfüm sıkacak zaten battaniyeye, hatıra bırakmak lazım 🤭
Ya alkolık degıller ama ortamını bulunca masallahları varmıs, kulagıma calınan bu:KK16: battanıyeye kokuyu sıktıgım anlasılır mı len:KK73::KK53:

Ya alkolık degıller ama ortamını bulunca masallahları varmıs, kulagıma calınan bu:KK16: battanıyeye kokuyu sıktıgım anlasılır mı len:KK73::KK53:
Anlaşılmaz büyük ihtimalle, teninde de var çünkü ama tek bir noktaya sıkma yine de sisleme yap yukarıdan sık yayılsın üzerine, zaten sinecek bu garantiye almak için

Sen bu alkol meselesini de iyi takip et, akşamcı adam da sinirini bozar insanın, her akşam az da olsa içiyor olabilir, bu da iyi bir şey değil

Abarttım mı kız 😱 çok akıl verirsem durdur beni, haddimi aşmak istemem.
Ya aşk olsun ne haddi, ben tıkandıgım, dusunemedıgım yerde akıl almak için actım bu konuyu elbette akıl vereceksınız. Ben bır dusundugumun yarısı, eksık kafa dolu :olamaz: :kahve:

Munecan demeyin inanırım😔 Kurallar kurallar diye sizi kovalarken de bana Munecan demezseniz bu mesajı hatırlatırım🤣🤣🤣
Sizlere iyi sohbetler😘
+30lara evrilen birtakım konular olabıler sımdıden özür diliyorum canım muneciğim :KK48: :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X