- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Biri ben zaten catlayacaklarinOff gün gün takipteyizzzz işte beklediğim konu Düşünsenize hafta sonu gelmeden loveit mapusa giriyormuş meraktan çatlıcak en az 10 kişi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biri ben zaten catlayacaklarinOff gün gün takipteyizzzz işte beklediğim konu Düşünsenize hafta sonu gelmeden loveit mapusa giriyormuş meraktan çatlıcak en az 10 kişi var
Düz sectım atacam keske çita desenlisini secseydım dıye sonradan cok kızdım kendımeBattaniyenin resmini bizede gönder lovecan
Konu sevgili bulmaksa meseleye ciddi yaklaşmak lazım dudiş Dudiş ne ola ki yaşlı kadınım, 21. yüzyıl sevgili jargonundan anlamayabilirim, dudiiiişşş dudaksa dudak müstehcen sayılmaz, başka bir şeyse bana demeyin, bildiğim kadarı kafi, müstehcen değildir'e bağlayıp yok yok başlıktan banlanmazsınız der kaçarımSevgili Mune ciğim,ben başkasının konusunu hallaç pamuguna cevırmemek adına buraya bu konuyu actım ama tamamen arz talep meselesınden acebası başlık çok mu müstehcen kaçtı, beni mapıs damlarına tıkmayacaksın değil mi
Ah keşkem ah keşkemDüz sectım atacam keske çita desenlisini secseydım dıye sonradan cok kızdım kendıme
Çok tatlısın ama MunecanKonu sevgili bulmaksa meseleye ciddi yaklaşmak lazım dudiş Dudiş ne ola ki yaşlı kadınım, 21. yüzyıl sevgili jargonundan anlamayabilirim, dudiiiişşş dudaksa dudak müstehcen sayılmaz, başka bir şeyse bana demeyin, bildiğim kadarı kafi, müstehcen değildir'e bağlayıp yok yok başlıktan banlanmazsınız der kaçarım
Höst az geri dur kırka dayanan benim. 33den 40a çok var.40a dayandım kendı adıma konusayım zaten pimpirik biriyim daha da pimpirik is loading
Hafta sonu nöbetteyiz o zamanHem belki orda akıl almam gereken seyler sormam ıcabeder, o zaman armut agacı gıbı kalmamak ıcın wc ye kaccam
Sabahtan akşama rakı sofrasında durmazlar ya, kendilerini kaybedecek olsalar başkasının yanında içmeyi göze almazlar. Bende bir kuzen var 1 büyük devirir içtiğini anlamazsın, onlar muhabbete eşlik olsun diye az az devan ederler. Rahat ol sen.3gün degıl ama gecelerı şömine + film gündüz bunlar içecekler anladıgım kadarıyla. Böğün kardesıyle konustum sarhos olmayın 3 kısıyı arabaya tasıyamam dıye, oo sen bızı ne sandın hayatım bız dayanıklıyız dedı ben şuan afedersin döt gibi içenleri izlicem, olsundu yemek yerim bol bol
Ayrılmadan parfüm sıkacak zaten battaniyeye, hatıra bırakmak lazımBattaniyenin resmini bizede gönder lovecan
Ohh ıcıme su serpıldı sagolasın ve evet dudiş tam da anladıgın mealdenKonu sevgili bulmaksa meseleye ciddi yaklaşmak lazım dudiş Dudiş ne ola ki yaşlı kadınım, 21. yüzyıl sevgili jargonundan anlamayabilirim, dudiiiişşş dudaksa dudak müstehcen sayılmaz, başka bir şeyse bana demeyin, bildiğim kadarı kafi, müstehcen değildir'e bağlayıp yok yok başlıktan banlanmazsınız der kaçarım
Ya alkolık degıller ama ortamını bulunca masallahları varmıs, kulagıma calınan bu battanıyeye kokuyu sıktıgım anlasılır mı lenHöst az geri dur kırka dayanan benim. 33den 40a çok var.
Hafta sonu nöbetteyiz o zaman
Sabahtan akşama rakı sofrasında durmazlar ya, kendilerini kaybedecek olsalar başkasının yanında içmeyi göze almazlar. Bende bir kuzen var 1 büyük devirir içtiğini anlamazsın, onlar muhabbete eşlik olsun diye az az devan ederler. Rahat ol sen.
Bunun farkındasın zaten de duymaya ihtiyacın var galiba.
Alkolik değildir her halde bunlar ailece değil mi
Ayrılmadan parfüm sıkacak zaten battaniyeye, hatıra bırakmak lazım
Anlaşılmaz büyük ihtimalle, teninde de var çünkü ama tek bir noktaya sıkma yine de sisleme yap yukarıdan sık yayılsın üzerine, zaten sinecek bu garantiye almak içinYa alkolık degıller ama ortamını bulunca masallahları varmıs, kulagıma calınan bu battanıyeye kokuyu sıktıgım anlasılır mı len
Sen bu alkol meselesini de iyi takip et, akşamcı adam da sinirini bozar insanın, her akşam az da olsa içiyor olabilir, bu da iyi bir şey değilYa alkolık degıller ama ortamını bulunca masallahları varmıs, kulagıma calınan bu battanıyeye kokuyu sıktıgım anlasılır mı len
Tamam başkanAnlaşılmaz büyük ihtimalle, teninde de var çünkü ama tek bir noktaya sıkma yine de sisleme yap yukarıdan sık yayılsın üzerine, zaten sinecek bu garantiye almak için
Abarttım mı kız çok akıl verirsem durdur beni, haddimi aşmak istemem.Tamam başkan
Ya aşk olsun ne haddi, ben tıkandıgım, dusunemedıgım yerde akıl almak için actım bu konuyu elbette akıl vereceksınız. Ben bır dusundugumun yarısı, eksık kafa doluAbarttım mı kız çok akıl verirsem durdur beni, haddimi aşmak istemem.
Munecan demeyin inanırım Kurallar kurallar diye sizi kovalarken de bana Munecan demezseniz bu mesajı hatırlatırımÇok tatlısın ama Munecan
+30lara evrilen birtakım konular olabıler sımdıden özür diliyorum canım muneciğimMunecan demeyin inanırım Kurallar kurallar diye sizi kovalarken de bana Munecan demezseniz bu mesajı hatırlatırım
Sizlere iyi sohbetler
Munecanim hiç banlanmayan bir üye olarak yazıyorum bunu, seviyorum seni hele ders veren mesajlarına beş yıldızMunecan demeyin inanırım Kurallar kurallar diye sizi kovalarken de bana Munecan demezseniz bu mesajı hatırlatırım
Sizlere iyi sohbetler
Gelişme yok mu daha lavcan+30lara evrilen birtakım konular olabıler sımdıden özür diliyorum canım muneciğim
Herseyın bir ilki vardırMunecanim hiç banlanmayan bir üye olarak yazıyorum bunu, seviyorum seni hele ders veren mesajlarına beş yıldız
Ban yemeyecemHerseyın bir ilki vardır