Ooo bekledigim konu gelmiş yaşasınBu topik adım adım sevgili yapma günlüğümdür.Katılanlar katılmayanlara haber versin, sonra vay efendim ben görmedim vay efendim haftasonun nasıl geçti bi özetle diyen olursa fururum
40a dayandım kendı adıma konusayım zaten pimpirik biriyim daha da pimpirik is loadingZaten yaş ilerledikçe kadınlar saha bir pinpirik oluyormus . On sene önce olsa kalbim az buçuk atsın yeterdi . Ama artık o kalbin atması icin adamın nobel ödülü olamadı gerekiyor
Yarın mı gidiyonuz lovecanSevgiliMune ciğim,ben başkasının konusunu hallaç pamuguna cevırmemek adına buraya bu konuyu actım ama tamamen arz talep meselesınden acebası başlık çok mu müstehcen kaçtı, beni mapıs damlarına tıkmayacaksın değil mi
Yarın, öğlenden sonra inşallahYarın mı gidiyonuz lovecan
Çok heyecanlı yaa,haftasonu yazabilecek misin yoksa pazartesiyi mi bekleyeceğizYarın, öğlenden sonra inşallah
Wc den bıldırmeyı dusunuyorumÇok heyecanlı yaa,haftasonu yazabilecek misin yoksa pazartesiyi mi bekleyeceğiz
Hem belki orda akıl almam gereken seyler sormam ıcabeder, o zaman armut agacı gıbı kalmamak ıcın wc ye kaccamWc den bıldırmeyı dusunuyorumya gece yazarım dıyemıyorum, bunlar fılmlerle kafayı bozmuslar, ulan ben evımde de netfiliş izliyorum cumadan pazartesiye anlatacaklarım cok bırıkır hepsını nasıl yazcam pazartesi mesai var
Off üç gün film izlenmez baska bisey bulsunlarWc den bıldırmeyı dusunuyorumya gece yazarım dıyemıyorum, bunlar fılmlerle kafayı bozmuslar, ulan ben evımde de netfiliş izliyorum cumadan pazartesiye anlatacaklarım cok bırıkır hepsını nasıl yazcam pazartesi mesai var
Battaniyenin akibeti diye film olurHem belki orda akıl almam gereken seyler sormam ıcabeder, o zaman armut agacı gıbı kalmamak ıcın wc ye kaccam
3gün degıl ama gecelerı şömine + filmOff üç gün film izlenmez baska bisey bulsunlarevet evet wc de olur yoksa ben çatlarım
Pazartesi müge anlıdayımBattaniyenin akibeti diye film olur
Allah korusun öyle şeyler düşünme . Bu arada bebeler babada mı kalacak ?Pazartesi müge anlıdayım
Dayanıklı değilim dedin lovecan katılırsan olay çıkar3gün degıl ama gecelerı şömine + filmgündüz bunlar içecekler anladıgım kadarıyla. Böğün kardesıyle konustum sarhos olmayın 3 kısıyı arabaya tasıyamam dıye, oo sen bızı ne sandın hayatım bız dayanıklıyız dedı ben şuan afedersin döt gibi içenleri izlicem, olsundu yemek yerim bol bol
Bunu romantizm olarak düşünmüştüm ben amaPazartesi müge anlıdayım
İnşallah o battaniyeyi tek kişi kullanırımBunu romantizm olarak düşünmüştüm ben ama
Mapısa girmek mesele degıl de bana en az bi 1 hafta verırler, kımseyle dalaşmamaya özen gösteriyoringOff gün gün takipteyizzzz işte beklediğim konuDüşünsenize hafta sonu gelmeden loveit mapusa giriyormuş meraktan çatlıcak en az 10 kişi var
Battaniyenin resmini bizede gönder lovecanİnşallah o battaniyeyi tek kişi kullanırımhava da nağadan soguk derse sen al ben terledim dicem
Sümüğüm bızz tutsa gel paylasalım demem