Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten yaş ilerledikçe kadınlar saha bir pinpirik oluyormus . On sene önce olsa kalbim az buçuk atsın yeterdi . Ama artık o kalbin atması icin adamın nobel ödülü olamadı gerekiyor
40a dayandım kendı adıma konusayım zaten pimpirik biriyim daha da pimpirik is loading

Çok heyecanlı yaa,haftasonu yazabilecek misin yoksa pazartesiyi mi bekleyeceğiz
Wc den bıldırmeyı dusunuyorum ya gece yazarım dıyemıyorum, bunlar fılmlerle kafayı bozmuslar, ulan ben evımde de netfiliş izliyorum cumadan pazartesiye anlatacaklarım cok bırıkır hepsını nasıl yazcam pazartesi mesai var

Hem belki orda akıl almam gereken seyler sormam ıcabeder, o zaman armut agacı gıbı kalmamak ıcın wc ye kaccam

Off üç gün film izlenmez baska bisey bulsunlar evet evet wc de olur yoksa ben çatlarım

Off üç gün film izlenmez baska bisey bulsunlar evet evet wc de olur yoksa ben çatlarım
3gün degıl ama gecelerı şömine + film gündüz bunlar içecekler anladıgım kadarıyla. Böğün kardesıyle konustum sarhos olmayın 3 kısıyı arabaya tasıyamam dıye, oo sen bızı ne sandın hayatım bız dayanıklıyız dedı ben şuan afedersin döt gibi içenleri izlicem, olsundu yemek yerim bol bol

Dayanıklı değilim dedin lovecan katılırsan olay çıkar avukat bey onlara uyup salmaz kendini senin yanında bence

Off gün gün takipteyizzzz işte beklediğim konu Düşünsenize hafta sonu gelmeden loveit mapusa giriyormuş meraktan çatlıcak en az 10 kişi var
Mapısa girmek mesele degıl de bana en az bi 1 hafta verırler, kımseyle dalaşmamaya özen gösteriyoring

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…