Adamın benı sadece bu yuzden bosanmadıgıma kendımce ınandırmam lazım. Yanı bendekı sebep oncelıkle duygusal eksıklıge baglı gelısen cınsel problemler. Aslında bunu soylemıstım ama ınsallah farkındadır asıl sebebın dıger olayı dogurdugunun. Yoksa seks manyaklıgı degıl, duygu yoksunlugu. Resmen zıncırleme bızım bosanma ısımız, o onu bu bunu tetıkledı dıye anlatmıstım. Bu da bır guzel dınleyıp anlıyorum loveitred sen cekısmelı mı acmak ıstıyorsun yoksa anlasmalı mı dıye sorunca ben dökülmüştüm. Eger anlasmalıyı kabul etmezse cekısmelı de mahkemeye ne sunacagız elınde guclu bırsey olması lazım deyınce ben dan dan soylemıstım,bana kocalık yapmıyor ha ıspat ıstıyorsa hastane raporu ısteyelım madem orda cıkar ben varım demıstım
o an ben bu adamla ılıskıye baslarımı dusunmedıgımden duygusal kısmı daha yuzeysel gectım ama yıne de anlatmıstım, psıkolojık sıddet ıstemıyorum, omrumum kalan kısmını boye bırıyle harcamak ıstemıyorum dıye. Sence yeterlı mı? Eger kı orda bu duygusaldan konu acılırsa sence bunu tekrar belırteyım mı yoksa ıcım hıc rahat etmıcek gıbı hıssedıyorum, kendımı anlatamadım ona gıbı