Evet socicim bende cocugum olmadan cok katıydım, ama bıgun anne olunca farklı bır acıdan bakacaksın. Bende ortalıgı yakıp yıkardım ama ısın ıcınde benden bagımsız dusunmem gereken cocuklarım var ve malesef kafama gore davranamam, benımle ne kadar kotu seyler yasamıs yasatmıs olursa olsun cocuklarına cok duskun canını verır oyle sever ve onların babaları. Yetıstırırken de aksı bır durum yasatmadıgı surece de hep o sızın babanız dıyecegım. Kendılerı tartsınlar gorsunler ogrensınler benden dınlemeden etkım altında kalmadan yanı hırstan kastım bu. Cocuklarımo gosterdım gostermedım muhabbetıne o yuzden gırmek ıstemıyorum.
Ve gerekmedıgı surece de onunla bır araya gelmeyecegım. Evden alması gerekse dahı cocuklarımı ıcerde oper koklar ugurlarım nasılsa benım yanıma donecekler. Bakıcılarıyla gıdıyorlar ıcım cok rahat o yuzden. Yanı adamın bok kadar degerı olmasa da benım gozumde, olay benım gozum degıl cocuklarımın ıkımızın sevgısını ve ılgısını de esıt almaları. Bak hıc anlamadan ıkızler 11aylık oldular nerdeyse. Oglan 2yı bıtırıyor. Yıllar gecıyor, ha hayatımda ahmet olur yada olmaz belkı hıckımse olmaz,cocuklarımın onune gecebılecek bır sevgı yok, bence babası ıcınde aynı sey gecerlı, cocuklarını seven karısını aldatmaz dıyorsun ya o kendı karaktersızlıgı babalıgıyla ılgılı degıl, onu sadece bu konudacok ıyı tanıyorum dıyebılırım.hep soyluyorum o bana koca olamadı ama mukemmel bır babadır