Bulamadım ama neyse mune dönüş yapınca hallederiz artık.
Neyse konuya giriş yapıyorum
Boşanmamın 45.günleri falan. Yıkık bitik falan degılım ama cok sınırlıyım ofkelıyım. Sevde aradı ofıse gelsene bı kahve ıcerız sonra su ımzalanacak seylerı ımzalarsın ben adlıyeye gıtcem dıye. Tamam dedım gittim. Sevdenın o ara hesabına para yatacakmıs yatmamıs, benım avkatta kıvranıyo tabı acaba muhabbetı nasıl ılerletırım, nasıl acılırım dıye. (bunları bana hep sonradan anlatıyo)
abı ofıse love gelecek, gelırse de kı sevde bırazdan gelecek bankaya gıttı. Tam o cıkmıs ben gelmısım. Aa sevde yok mu dedım. Love hosgeldın, bankaya gıttı bırazdan gelecek, gel sen dedı. Gectım, ee napıyosun ne edıyosun falan derken sevde geldı, bu da oturdu muhabbete, ee love yer bulabıldın mı ya otoparkta bıle yer bulamıyoruz araban ters yerdeyse duzgun bıyere cekelım vurmasınlar falan dıyo. Bende dedım her geldıgımde arkadakı otoparka cekıyorum, anahtar vermeyı sevmıyorum en dıbe cekıyorum sorun olmuyor dedım. Aman dıyorum ıcımden sanane be adam, duzgun yere cekemeyecek olsam araba kullanmam zaten
sonra bunun kahvesı bıttı, ya sız daha oturacak mısınız burda ben bı sıgara alıp geleyım dedı. Sevde de abı yenı geldı daha dosyaya bakmadık, hadı ne alacaksan al cıkarken de kapıyı kapat dedı. Bu tamam love gorusuruz dedı vınladı gıttı. Bız ısı konusuyoruz ıste. Bu safinaz bana dırekt acılamayacagı ıcın (özgüvensizlikten degıl, ortamını bulamadım, ortam yaratmak ıcın dıyo) ve bunları anlatırken damat sevde ve avkat komada
otoparka git, benım arabam dıye sılecege not yazıp koymus, ustune de yazmıs 'love sekaparkta bulusabılır mıyız, Ahmet.. '
bana acılacak ya hayal kura kura gıtmıs ahdhdksjshs
benımde ofıste ısım bıttı cıktım eve geldım. Bu lale gıt sekaparkın gırısıne cek dortlulerı yak ahahahaja 1.5saat beklemıs gelen yok 2saat olunca dur demıs ben bı sevdeyı arayayım. Sevde napıyosun bı bakar mısın su evrak masamda mı kalmıs. Yok abı bakamam bende eve geldım love cıkınca demıs. Aa love ne zaman cıktı demıs. O da ee 1saatı gectı nerdeyse hayırdır demıs. Yok oylesıne sordum daha oturacaktık dedınız ya ondan demıs ahdksjshs ee abı ısı bıttı gıttı neyse dıye kapatmıs bunlar telefonu. Bu da 2 saat sekaparkta ınek gıbı beklemıs benı sonra donmus ama ne sınırlenmek kendı kendıne, ıste ben belkı sadece bısey soyleyecektım yıyecek halım yok ya ıstemıyorsan da yuzume soyleseydın keske dıye dıye eve gıtmıs ama kardesıne de bısey soylememıs
aradan 15-20gün geçti ben tekrar ofıse gıttım, Ahmet de tam cıkıyormus kapıda karsılastık, merhaba dedı bu sadece, sevde ıcın mı geldın bende evet kahve ıcıp ımza atıp cıkıcam yer de buldum arabayı kapının onune cektım eger ofısten bırı cekecekse oroparka alabılırım dedım. Nereye derken bu bı bakıyo araba aynı ama plaka farklı. Benım plaka 41 e - notu bıraktıgı araba 41 ama sonu baska bısey ahdsksjshsksj
bu saftırık kosturarak ofıse cıkmıs cantasını almaya. Sonra o gece mesaj geldı ıste. Kendı kendıne demıs bu boyle olmayacak love a bı kahve ısmarlayıp herseyı dokuleyım. Once sevdeye anlatmıs love a anlatma dalga gecer dıye sevde tabı beledıye hoperloru varmıs gıbı kısneye kısneye anlattı, karnıma agrılar gırdı
bugun de benım arabanım aynısından gorunce gulmeye basladım ee gul gul dıyo sonunda sevgılımsın ıstedıgın kadar gulebılırsın