O zaman şöyle yapıyoruz ben love u alıyorum İstanbul’a gidince ben doktora gidiyorum arabayı love a veriyorum çanakkaleye gelip seni alıp dönüyor sonra toplanıp hemşoma tereyağlı sıkma yemeye gidiyoruz çünkü love yumurta sevmiyormuş everybody is ok?Ben senı alarım, sıgara ıce ıce gıderız
Adam bana memleketten tereyagı getırteyım mı sana da demıstı olur demıstım hemen ıptale basıyorumPeki ya tereyağı
Direkt yediriyorsun, nazlanırsa uçak yapıyorsun.Teşekkür ederim lovem, kocama ne diyip yedirecegim onu bilmiyorum ,önce bir ön konuşma yapmam lazım kocayı görürsem
İncir çekirdeği yağının linkini atmıştım cevap gelmedi,sonra da unuttum sormayı, bir konuşayım da ikisini birden sipariş vereyim
Şarap alcez ya socının dedıgı yerdenİzmire inerken uğra bari
Offd nalet ossun bız neden +18deyız yea, ne guzel fotıler atıyoduk araya kişnemelikDirekt yediriyorsun, nazlanırsa uçak yapıyorsun.
O değilde grup özel olarak toplanmış gibi hiç birimiz dokunmayı sevmiyoruzSen hususi bana gel, bi sarılasım var sana, herkese dokunmama bak kıymetini bil
Kocam koca karı seysilerini çok iyi bilir, evde bir sürü otu var, korona için karışık bitki çayı,tane sumak, vitaminler, bal polen zencefil vs vs karışımı, yutmaz o, açık açık konuşmam lazım,Korona tedbırı dıyeceksın, ıcerıgını soylemek zorunda mısın
Munenin takdiri yapacak bir şeyimiz yok, siz çok kişnediniz burası size olmadı derse ancak kurtuluruzOffd nalet ossun bız neden +18deyız yea, ne guzel fotıler atıyoduk araya kişnemelik
Ben arabam var, ben alır gelırımO zaman şöyle yapıyoruz ben love u alıyorum İstanbul’a gidince ben doktora gidiyorum arabayı love a veriyorum çanakkaleye gelip seni alıp dönüyor sonra toplanıp hemşoma tereyağlı sıkma yemeye gidiyoruz çünkü love yumurta sevmiyormuş everybody is ok?
Şarap alcez ya socının dedıgı yerdenkız ızmırde bır gece kalcam ben arkadasımı alıp tekırovaya dewamke
tekirovaya bayılırım iyi bilirim ifşa olmayayım yazıp şimdi
Off sıkma olsa da yesek, gelin kız tereyağlı sıkmalar yaparım size,peynirli patatesliO zaman şöyle yapıyoruz ben love u alıyorum İstanbul’a gidince ben doktora gidiyorum arabayı love a veriyorum çanakkaleye gelip seni alıp dönüyor sonra toplanıp hemşoma tereyağlı sıkma yemeye gidiyoruz çünkü love yumurta sevmiyormuş everybody is ok?
Ne fark eder loveum iki araba olmasın diye şeyettimBen arabam var, ben alır gelırım
Bize römork lazım ıkı araba yetmezNe fark eder loveum iki araba olmasın diye şeyettim
Sıkma sevmem ama içine tereyağı sürüp şeker atıp yemeyi severimOff sıkma olsa da yesek, gelin kız tereyağlı sıkmalar yaparım size,peynirli patatesli
Ona tereyağlı bazlama deriz biz, cocuklar sıkma sevmiyor onlara tereyağlı ballı yapıyorum,Sıkma sevmem ama içine tereyağı sürüp şeker atıp yemeyi severim
Otobüs kiralarız love şarkı söyleye söyleye gideriz artıkBize römork lazım ıkı araba yetmez
Elden ele sarma borek de uzatılacak mıOtobüs kiralarız love şarkı söyleye söyleye gideriz artık
Rixosa gıdecez, cok para bayıldım gıdecem bağaneTekirovaya biz de iki kız gitmiştik teee 2006ydi. Ünlü bohem bir yer var zaten Teoman falan takılıyor dediler o zaman, gele gele Peker Açıkalın'a denk geldik. Nasip işi bu işler
Ayıpsın eksik mi kalalım hatta sen şu meşhur kısırından yaparsın bizeElden ele sarma borek de uzatılacak mı