- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
Insallah ben otobuse bınebılırımAyıpsın eksik mi kalalım hatta sen şu meşhur kısırından yaparsın bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah ben otobuse bınebılırımAyıpsın eksik mi kalalım hatta sen şu meşhur kısırından yaparsın bize
Mecbur değilsem kocam ve çocuklarım dışında hiçkimseye dokunmam, biri hamle yapınca mecburen karşılık veriyorum ama sinir oluyorum. Pandeminin beni en mutlu eden yanı kimsenin dokunmaya yeltenmemesiO değilde grup özel olarak toplanmış gibi hiç birimiz dokunmayı sevmiyoruz
Bende ailem dahil dokunamam sarılamam yaw
Sarmalar benden doğu usulü bol baharatlıElden ele sarma borek de uzatılacak mı
Sadece eşime rahat dokunabiliyorum onun harici hiç hoşlanmıyorumMecbur değilsem kocam ve çocuklarım dışında hiçkimseye dokunmam, biri hamle yapınca mecburen karşılık veriyorum ama sinir oluyorum. Pandeminin beni en mutlu eden yanı kimsenin domunmaya yeltenmemesi
Şarkıyı kim söyleyecek sanıyorsun love sen olmazsan acabaInsallah ben otobuse bınebılırım
Ay orası muhteşem ama parasını hakediyor. Bizim maldivler balayı korona sebebiyle iptal olunca son anda oraya gitmiştik. 1 hafta kafa dinlediydik ne güzeldi ya. Bu sene tatile bile gidemicem heralde pofRixosa gıdecez, cok para bayıldım gıdecem bağane
Ben gitarımlan gelirim vallaaaOtobüs kiralarız love şarkı söyleye söyleye gideriz artık
Sen özel mesajını açsana bir şey sormak istiyorum benim için önemliBen gitarımlan gelirim vallaaa
Yolda işten ararlarsa ankaraya gelir beni otobüsten tepiklersiniz aşşşaağa artık
AçtımSen özel mesajını açsana bir şey sormak istiyorum benim için önemli
Geçmiş olsun canımSağolun hanımlar
Ne otobüsü nereye gidiyosunuz bensiz. Ben şarkı bile yazdım. Bak söylüyorumBen gitarımlan gelirim vallaaa
Yolda işten ararlarsa ankaraya gelir beni otobüsten tepiklersiniz aşşşaağa artık
İyi geceler hemşomNeyse iyi geceler kızlar size iyi sohbetler.
İyi gecelerİyi geceler
Teşekkür ederimmmGeçmiş olsun canım
Gemi gerçek gemi mi? Pozisyon adı mı? Artık normal düşünemiyorumValla billa, en son ilişkide gemide,eşim söylemesi ayıp ilişki sırasında tereyağı gibi oldu çok güzel dedi,ben de sıktım kasları sonrası söylediğim gibi işte
Canım anlattıklarını tekrar anlatıyor bazen unutuyor galiba hiç fark yok. Yalan söylese karıştırır siye düşünüyorum. Birde ben tam manasıyla stalker ım. Adamın yalanını görmedim. Bakıcı kız, eski eş ve çocukla yanımda telde konuşuyor. Sıkıntı hissetmiyorum. Ama bazen ben neden düz bir yolu değilde dikenle dolu engebeli yolu tercih ettim diyorum. ama adama sarılınca göğüs kafesimi açıp içime koyasım geliyor. Seviyorum galiba. Seviyorum uleyyynnnn güzelce delirdim mi benÇok fazla şansın yok, adama güvenip söylediklerinden ip ucu yakalamaya çalılacaksın mecburen