Şu çizme giyen ingilizce öğretmeni miHani okula yeni ingilizce öğretmeni gelir güzel alımlı. Tüm kızlar biz de öyle olsak diye iç geçirirler. Hocaya ingilizce hariç herseyyini sorarlar
Şimdi tam o andayız sanki
Aynen süslüŞu çizme giyen ingilizce öğretmeni mi
Bıleyım su havalı poz ıcın cıft anadal yapardımAynen süslüarada yakışıklı kocası okula bırakan
Kırmızı ruj sürenŞu çizme giyen ingilizce öğretmeni mi
Canım benim ne gerek var çifte falan de ordinaryüs olmuşsun zatenBıleyım su havalı poz ıcın cıft anadal yapardım
Haklı . 70 kilo kadını sırtında taşımak kolay olmasa gerekKocam bı kere okula bırakmıstı o zamanlar kendı ısyerım degıl ve arabam da bakımdaydı, ben her sabah senı boyle bırakamam love demıstı, ayı, sonrası kocam yok artık
Seksolojı alanında master yapacaktım ben, gelecegın haydariyesi olacaktım hep önümü kestilerCanım benim ne gerek var çifte falan de ordinaryüs olmuşsun zaten
Allah kurtarmış şu adamı burda ifşa etcen söz ver dövcem onuKocam bı kere okula bırakmıstı o zamanlar kendı ısyerım degıl ve arabam da bakımdaydı, ben her sabah senı boyle bırakamam love demıstı, ayı, sonrası kocam yok artık
Allah ona vermıs verecegını daha ıfsa olsa nolur olmasa nolur. Ben bosanırken son sozumu soylemıstım ona hskfjsksks bu beyın ve bu çük sende oldugu muddetce baska derde gerek yok dıyeAllah kurtarmış şu adamı burda ifşa etcen söz ver dövcem onu
Bana da etkileyici bı söz bulalım ya benimkinde beyin yok sadece çükten ibaret sanıyo dünyayıAllah ona vermıs verecegını daha ıfsa olsa nolur olmasa nolur. Ben bosanırken son sozumu soylemıstım ona hskfjsksks bu beyın ve bu çük sende oldugu muddetce baska derde gerek yok dıye
Sen bulursun bence ben ınanıyorum, ben olmayan organlar uzerınden yurumustumBana da etkileyici bı söz bulalım ya benimkinde beyin yok sadece çükten ibaret sanıyo dünyayı
ablamm sen bekar mısınnBana da etkileyici bı söz bulalım ya benimkinde beyin yok sadece çükten ibaret sanıyo dünyayı
Kız iyi hoş yedirmişsin lafları ama hiç mi tepki vermiyordu yada nasıl tepkiler veriyorduSen bulursun bence ben ınanıyorum, ben olmayan organlar uzerınden yurumustum
Bosandıgım gun dedım ne lafı yedırecek daha zerreKız iyi hoş yedirmişsin lafları ama hiç mi tepki vermiyordu yada nasıl tepkiler veriyordu