- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
Kek kurabiye sevmiyor onu kendimize yapıyorum kendimi eşimeSürekli adama kek kurabıye yapıyomus o adam kalkarmı yerınden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kek kurabiye sevmiyor onu kendimize yapıyorum kendimi eşimeSürekli adama kek kurabıye yapıyomus o adam kalkarmı yerınden
İstanbul’a gelirken toplaya toplaya gelirim love u alırım başka birileri daha vardıGel Hemşom
Tanrı askına bu buraya mı yazılır ankam nöö valla ben artık ortaya konusurum kendımı anlatmamİlla özel mesaj grubu açalım oradan mı teknik gösterem diyorsun başka grup yassssah gardeşim dediler, banlarlar didiler
Al beni al al alİstanbul’a gelirken toplaya toplaya gelirim love u alırım başka birileri daha vardı
Yımırta istedin ya, çift sarılı mı olsunYanlıs kısıyı cagırıyosun meho, benım ben, love
Hahahhahahahahahaha. Seviyorum kız seniTanrı askına bu buraya mı yazılır ankam nöö valla ben artık ortaya konusurum kendımı anlatmam
Meho sana ozelden attım, valla kullanıp kullanmamak sıze kalmıs karşimHadi gel, tereyağını koydum ocağa
Çıkın çıkın gelin amacımİstanbul’a gelirken toplaya toplaya gelirim love u alırım başka birileri daha vardı
Bende seni anka kuşumHahahhahahahahahaha. Seviyorum kız seni
Bari Mezdeke performansı na yapılan yorumları yazsaydın bı de figürler falann ogrenirdikTanrı askına bu buraya mı yazılır ankam nöö valla ben artık ortaya konusurum kendımı anlatmam
Çanakkale çok ters ya ben otobüsle gelem bari, beni kimse alamazİstanbul’a gelirken toplaya toplaya gelirim love u alırım başka birileri daha vardı
Cıft sarılı sevmem, yumurta sevmemYımırta istedin ya, çift sarılı mı olsun
Ben senı alarım, sıgara ıce ıce gıderızÇanakkale çok ters ya ben otobüsle gelem bari, beni kimse alamaz
Sen hususi bana gel, bi sarılasım var sana, herkese dokunmama bak kıymetini bilBen senı alarım, sıgara ıce ıce gıderız
Bari Mezdeke performansı na yapılan yorumları yazsaydın bı de figürler falann ogrenirdik
Teşekkür ederim lovem, kocama ne diyip yedirecegim onu bilmiyorum ,önce bir ön konuşma yapmam lazım kocayı görürsemMeho sana ozelden attım, valla kullanıp kullanmamak sıze kalmıs karşim
Gelem de su yenı mutfakta fiskos yapam, ezıneden peynır alamSen hususi bana gel, bi sarılasım var sana, herkese dokunmama bak kıymetini bil
Korona tedbırı dıyeceksın, ıcerıgını soylemek zorunda mısınTeşekkür ederim lovem, kocama ne diyip yedirecegim onu bilmiyorum ,önce bir ön konuşma yapmam lazım kocayı görürsem
İncir çekirdeği yağının linkini atmıştım cevap gelmedi,sonra da unuttum sormayı, bir konuşayım da ikisini birden sipariş vereyim
Peki ya tereyağıCıft sarılı sevmem, yumurta sevmem
İzmire inerken uğra bariGelem de su yenı mutfakta fiskos yapam, ezıneden peynır alam