Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben senı alarım, sıgara ıce ıce gıderız
O zaman şöyle yapıyoruz ben love u alıyorum İstanbul’a gidince ben doktora gidiyorum arabayı love a veriyorum çanakkaleye gelip seni alıp dönüyor sonra toplanıp hemşoma tereyağlı sıkma yemeye gidiyoruz çünkü love yumurta sevmiyormuş everybody is ok? 🤣🤣🤣

Teşekkür ederim lovem, kocama ne diyip yedirecegim onu bilmiyorum ,önce bir ön konuşma yapmam lazım kocayı görürsem 😊
İncir çekirdeği yağının linkini atmıştım cevap gelmedi,sonra da unuttum sormayı, bir konuşayım da ikisini birden sipariş vereyim
Direkt yediriyorsun, nazlanırsa uçak yapıyorsun. 😀

Korona tedbırı dıyeceksın, ıcerıgını soylemek zorunda mısın
Kocam koca karı seysilerini çok iyi bilir, evde bir sürü otu var, korona için karışık bitki çayı,tane sumak, vitaminler, bal polen zencefil vs vs karışımı, yutmaz o, açık açık konuşmam lazım,

O zaman şöyle yapıyoruz ben love u alıyorum İstanbul’a gidince ben doktora gidiyorum arabayı love a veriyorum çanakkaleye gelip seni alıp dönüyor sonra toplanıp hemşoma tereyağlı sıkma yemeye gidiyoruz çünkü love yumurta sevmiyormuş everybody is ok? 🤣🤣🤣
Ben arabam var, ben alır gelırım :110: :KK53:

Off sıkma olsa da yesek, gelin kız tereyağlı sıkmalar yaparım size,peynirli patatesli 🙂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X