- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
Biz küs de olsak ben bir posta omzunda yatar öyle dönerim k.çımı suratlar asıktır ama rutinler sabit devam eder.Evet yataga kus girilmez diye bi inanis vardi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz küs de olsak ben bir posta omzunda yatar öyle dönerim k.çımı suratlar asıktır ama rutinler sabit devam eder.Evet yataga kus girilmez diye bi inanis vardi
Ee 2 yeter sende beKız iki posta olmuş az dur, bizim bir hafta oldu, sevgili kocam dün akşam öküz gibi yediği için uyuyamamis, erkenden yattı yine
Yok İstanbul'da oturuyorum hemşom , beklerimBiliyorum onu ama Antep’te oturuyorsun sanıyordum hmm
Love artık rahibe o yüzden topik şekil değiştiriyorBüyük ihtimalle korktuğun başına gelecek love hiç uykum yok Çinki
Faaliyet devam edıyor sadece yazıya dökmekten vazgectımLove artık rahibe o yüzden topik şekil değiştiriyor
İkiye yeter be dediğine bakılırsa haklısınLove artık rahibe o yüzden topik şekil değiştiriyor
3 bebesı var la, daha neİkiye yeter be dediğine bakılırsa haklısın
Bu yaptığına ayıp derler resmen gösterip elletmemek derlerFaaliyet devam edıyor sadece yazıya dökmekten vazgectım
Kız ne ikisi bu hafta bir bile olmadıEe 2 yeter sende be
Çaktırma love algı şeysi yapıyoruzFaaliyet devam edıyor sadece yazıya dökmekten vazgectım
Hem gösterdım hem ellettim ben yol tutusu, dıreksıyon hakımıyetı falana baya ıyı, alıyoruz bunuBu yaptığına ayıp derler resmen gösterip elletmemek derler
Bak gelirimYok İstanbul'da oturuyorum hemşom , beklerim
Ha ben gecelık 2 olarak anlamısım onu ozur dılerım. Ee o zaman ıslak kurabıyeyı hındıstan cevızıne bulayacagına tereyagına ıkı yumurta kır da karnınız doysunKız ne ikisi bu hafta bir bile olmadı
NedenKız ne ikisi bu hafta bir bile olmadı
Sürekli adama kek kurabıye yapıyomus o adam kalkarmı yerınden
Hadi gel, tereyağını koydum ocağaHa ben gecelık 2 olarak anlamısım onu ozur dılerım. Ee o zaman ıslak kurabıyeyı hındıstan cevızıne bulayacagına tereyagına ıkı yumurta kır da karnınız doysun
Gel HemşomBak gelirim
Yanlıs kısıyı cagırıyosun meho, benım ben, loveHadi gel, tereyağını koydum ocağa
İlla özel mesaj grubu açalım oradan mı teknik gösterem diyorsun başka grup yassssah gardeşim dediler, banlarlar didilerHem gösterdım hem ellettim ben yol tutusu, dıreksıyon hakımıyetı falana baya ıyı, alıyoruz bunu
Adam 4.gelir diye mi korkuyo acabaSürekli adama kek kurabıye yapıyomus o adam kalkarmı yerınden