Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başlığı boşanan hatunların dudiş günlüğü diye değiştirelim buradan yürüyün hep beraber. İncir çekirdeği yağları köpeğiniz olsun hepinizin 😘😘😘
Zemoooo aklıma fikir geldi bacım. Sen incir çekirdeği yağı çıkar piyasaya. Sadece buradaki hatunlara satsan iki dünyanda kurtulur vallahi. Çok dua alırsın iyi de para bırakır gibime geliyür. :KK31: Ürünün adı dudiş olsun. Slogan bulalım. DİKKKAT UYGUN ZAMANDA KULLANIN. YOĞUN DUDİŞTİRİR.

Canım anlattıklarını tekrar anlatıyor bazen unutuyor galiba hiç fark yok. Yalan söylese karıştırır siye düşünüyorum. Birde ben tam manasıyla stalker ım. :KK45: Adamın yalanını görmedim. Bakıcı kız, eski eş ve çocukla yanımda telde konuşuyor. Sıkıntı hissetmiyorum. Ama bazen ben neden düz bir yolu değilde dikenle dolu engebeli yolu tercih ettim diyorum. ama adama sarılınca göğüs kafesimi açıp içime koyasım geliyor. Seviyorum galiba. Seviyorum uleyyynnnn:halay: güzelce delirdim mi ben 😂
O zaman söyşediklerine inanmaktan başka çaren yok.
Zemoooo aklıma fikir geldi bacım. Sen incir çekirdeği yağı çıkar piyasaya. Sadece buradaki hatunlara satsan iki dünyanda kurtulur vallahi. Çok dua alırsın iyi de para bırakır gibime geliyür. :KK31: Ürünün adı dudiş olsun. Slogan bulalım. DİKKKAT UYGUN ZAMANDA KULLANIN. YOĞUN DUDİŞTİRİR.
Tesisi kuracak para lazım kuzum biriniz sponsor olun tesise pazarlama benden 😁

ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz Reklam müziği Tarkan’dan dudu dudu dilleri. Sözleri şöyle. Dudi dudi dilleri, dudiştirir sizleri. Hadi bakalımmmmm. O Osirius canım sen kitap yaz zayi olmasın. Kalemin mükemmellll. Biri de sexy çamaşır üretsin kimmmmm????
Dur ben sıze donlar sutyenler dıkeyım ahdkddhsksj kıtap yazmaya vakıt mı var yavrum ben kıcı kırık makaleyı bıtıremedım 10gündür

ideal annelik yaşı sence ne
Ben suan yenı evlenecek olsam 30dan once evlenmem adamı 2yıl adam akıllı tanımadan da cocuk yapmam, hos ben 4yıl sonra yapabıldım ama benımkı extrem bır durumdu arada da bır dusugum var. 32 olsa fena olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X