- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
Ben tavladıgımı sanıyordum aa aaaa resmen bacı ayagı cektı ya la banaLisedeki ilk adıma dair aksiyonum, beğendiğim beye iltifat etmekti onu da tavladım hehe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tavladıgımı sanıyordum aa aaaa resmen bacı ayagı cektı ya la banaLisedeki ilk adıma dair aksiyonum, beğendiğim beye iltifat etmekti onu da tavladım hehe.
Çok çalışkan bir adam değil. Girişimi becerebilirse bi yol tutturur, ama onun gösterdiği yolda öyle 1 gün çalış 3 gün çalışma durumu olamaz, kendi işinde 24 saatin 48 saati çalışacaksın, en azından başlarda oturtturana kadar öyle. Yaşına göre boş hayal kuruyor biraz.Aynen bi gariplik var bulamıyorum
Söyle söyle kızmıcam zerrişkoBirşey yazacaktım ama sen beni kesin furursun
Artistlik yapmış bence o bakın bana kimler halleniyorda ben yüz vermiyorum bla blaBen tavladıgımı sanıyordum aa aaaa resmen bacı ayagı cektı ya la bana
Artık bılemıyorum oyle mı dusundu, lısenın pılav gununde toplanınca pısman olmustur ama sjddkdjskArtistlik yapmış bence o bakın bana kimler halleniyorda ben yüz vermiyorum bla bla
Çok geçmiş olsun SociSağolun hanımlar
Hâlâ Ahmet koyma şansın varnöölür kızmaSöyle söyle kızmıcam zerrişko
4.yü ahmetten yaparsam ve erkek olursa ahmet koymak farz oldu zaten, ona ahmet dıcem dıye aklım cıkıyor ahddjshsksjsHâlâ Ahmet koyma şansın varnöölür kızma
Love bilir
Meshur bi sozu vardi avkatlan daha baslardayken mangal yakilacakti
Nasil mangal yaktigina bakicam
Mangalı iyi harlayan her seyi iyi harlar diye
Hayaller gerçekleştirmek içindi bunu yspalim EmmamBoncuklu tanga dudişlere denk gelen kısma nazar boncukları
Maskesini inderseydik hocamDoğrudur.
İlk öpücüğü verebilirim diye düşündüğümden sordum. Buna cesaret edebilmem için de adamdan sinyal almam lazım. Mesela kafasını bir anda çevirdiğinde, suratını çenesinden kavrayıp, dudakları öpmek güzel olur gibi
Canim benim düşenin halinden bi dudisen anlar ...Benim de var öyle düşüşüm hatırladım utandım şimdi
Yeni bir yere tayinim çıktı personel in tamamı aşağıda tokalasiyoruz ortada betondaki çıkıntı ya ben takıl 2.80 yerdeyimm
Aptal kocamdan önce memurlar gelip kaldırmıştı
Hemen talimat vermiştim güvenlik kameralarını silin diye
Neyse
Rahatlik yaramadi sana mehlosum rahat duramadin ama ufak bi aslan parcan oldu iste Allah bagislasin hrrkesin evladiniBen geçen sene demişim geçen sene bebeğim küçüktü ,eşim spiral takilmadigi için yanaşıyordu, geçen ramazan çok kurak geçmişti bizde, zaten bebiş uyumuyordu saat 4 e 5 e kadar, gecemiz gündüzümüz birbirine karışmıştı,
Önceki sene çok hızlı geçmişti, eşim sahura kalkmaz , midesi rahatsız oluyor gece yiyince ama biz işimizi akşamdan hallediyorduk, üçüncü olmadan çok rahattık biz de
21 yasindaydi sanirim zerre z kusaginin ilk ornegiUyş Zerree bak sindi
Bizim matematik hocasi dedi ki kizlar amaneyyyy benim hayatimi incelemeyin cunku bölme çarpma toplama cikarma hersey var hayatimda millet karekokumu alip logaritmami cikardi diyince
Sende kk medyada fotograflari gorunce efendimi söyleyim ( bi yudum cay iceyim az bi bekleyin huuuup)
Dedim ki gel zerre bir problem var sen çöz... Sevim kos kos ise cok eski bir replik Bizimkiler dizisinden tabii sen X mi Y mi Z mi hangi kusaktansin bilemedim bacim ben iste o 80 lerin dibi kuşağından bele bağlanan
Valla mangalı da benı de ıyı halledıyor tesekkurler, orantıyı kurduk bız ok kib byeBu sartlarda love hocam mangal bensem abowww
Hayaller gerçekleştirmek içindi bunu yspalim Emmam
Maskesini inderseydik hocam
Canim benim düşenin halinden bi dudisen anlar ...
Selametle loveValla mangalı da benı de ıyı halledıyor tesekkurler, orantıyı kurduk bız ok kib bye
Evet Z den sonra harfte yok.21 yasindaydi sanirim zerre z kusaginin ilk ornegi
Bi üflemeye hallediyor diyorsunValla mangalı da benı de ıyı halledıyor tesekkurler, orantıyı kurduk bız ok kib bye
Gendine mugayyet ol hemşire, dötü başı dagıtmaSelametle love
Q ya donecekmıs askıtom, esprısını optugum kadınEvet Z den sonra harfte yok.
Sonraki kusaga ne diyecekler acep
Başa gelen çekilir hocam..Gendine mugayyet ol hemşire, dötü başı dagıtma
Başa gelen çekilir hocam..
Üfleme yok, nöö üfleme. Hüpleme buBi üflemeye hallediyor diyorsun