Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen bi gariplik var bulamıyorum
Çok çalışkan bir adam değil. Girişimi becerebilirse bi yol tutturur, ama onun gösterdiği yolda öyle 1 gün çalış 3 gün çalışma durumu olamaz, kendi işinde 24 saatin 48 saati çalışacaksın, en azından başlarda oturtturana kadar öyle. Yaşına göre boş hayal kuruyor biraz.

Love bilir
Meshur bi sozu vardi avkatlan daha baslardayken mangal yakilacakti
Nasil mangal yaktigina bakicam
Mangalı iyi harlayan her seyi iyi harlar diye

Bu sartlarda love hocam mangal bensem abowww

Boncuklu tanga ✌️dudişlere denk gelen kısma nazar boncukları :confused:
Hayaller gerçekleştirmek içindi bunu yspalim Emmam
Doğrudur.
İlk öpücüğü verebilirim diye düşündüğümden sordum. Buna cesaret edebilmem için de adamdan sinyal almam lazım. Mesela kafasını bir anda çevirdiğinde, suratını çenesinden kavrayıp, dudakları öpmek güzel olur gibi 😏
Maskesini inderseydik hocam 🤪
Benim de var öyle düşüşüm hatırladım utandım şimdi 🙈🙈🙈
Yeni bir yere tayinim çıktı personel in tamamı aşağıda tokalasiyoruz ortada betondaki çıkıntı ya ben takıl 2.80 yerdeyimm 😩😩😩
Aptal kocamdan önce memurlar gelip kaldırmıştı
Hemen talimat vermiştim güvenlik kameralarını silin diye😂😂😂
Neyse
Canim benim düşenin halinden bi dudisen anlar ...

Ben geçen sene demişim geçen sene bebeğim küçüktü ,eşim spiral takilmadigi için yanaşıyordu, geçen ramazan çok kurak geçmişti bizde, zaten bebiş uyumuyordu saat 4 e 5 e kadar, gecemiz gündüzümüz birbirine karışmıştı,
Önceki sene çok hızlı geçmişti, eşim sahura kalkmaz , midesi rahatsız oluyor gece yiyince ama biz işimizi akşamdan hallediyorduk, üçüncü olmadan çok rahattık biz de
Rahatlik yaramadi sana mehlosum rahat duramadin ama ufak bi aslan parcan oldu iste Allah bagislasin hrrkesin evladini

Uyş Zerree bak sindi
Bizim matematik hocasi dedi ki kizlar amaneyyyy benim hayatimi incelemeyin cunku bölme çarpma toplama cikarma hersey var hayatimda millet karekokumu alip logaritmami cikardi diyince 🤪🤪
Sende kk medyada fotograflari gorunce efendimi söyleyim ( bi yudum cay iceyim az bi bekleyin huuuup)
Dedim ki gel zerre bir problem var sen çöz... Sevim kos kos ise cok eski bir replik Bizimkiler dizisinden tabii sen X mi Y mi Z mi hangi kusaktansin bilemedim bacim ben iste o 80 lerin dibi kuşağından bele bağlanan🤪🤪🤪🤣😍
21 yasindaydi sanirim zerre z kusaginin ilk ornegi

Bu sartlarda love hocam mangal bensem abowww

Hayaller gerçekleştirmek içindi bunu yspalim Emmam

Maskesini inderseydik hocam 🤪

Canim benim düşenin halinden bi dudisen anlar ...
Valla mangalı da benı de ıyı halledıyor tesekkurler, orantıyı kurduk bız ok kib bye :KK53: :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X