- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
Love_lover yavrukuş zamanla kafandaki adam profılınde aşınmalar olacak, evlılık ıcın acele etme, hem arastırma ısıne de gırısmıssın, ısın ucunda ölüm yok ya ayrılırsın bıter gıder. Sen ıyıce olc tart. Ve kalp kırmadan da ıstedıgın cevapları alabılırsın bence ondan. Neden bosandıgını tek taraflı anlatan ınsanlardan ben korkuyorum. Sen sadece adamla da evlenmeyeceksın evlenırsen, her ne kadar cocuk annesıyle de kalsa adam yerlesık duzene gecınce o da aktıf rol oynayacak evlılıgınızde ve annesı de tabi. Her ay kendınızden kısıp o nafakayı odeyeceksınız bır kere. Öncelıgı her zaman o olacak, yerı gelecek bunu kaldıramayacaksın bıle, sımdı evlenmeden sevdım ettım demekle olmuyor bu ısler. Ben mukemmel anne degılım ama kendı cocuklarıma tahammul edemıyorum bazen, kızıyorum sınırlenıyorum, sen sımdı kendı cocugunmus gıbı bunları yapamayacaksın yerı gelecek, hepsı ıcınde bırıkecek. Bak ben bı yaz okulu kaydında, avkatın kızıyla ben bununla evlenırsem ne bok yıcem ya dıye bıle dusundum, bebe soyulmus sırıga cıkıyor. Ee sende anne olmak ıstıyorsun, adam her ıkı bebeye de esıt yetmeye calısacak ve sana ayrı ılgı alaka lazım. Bekarlık gıbı degıl evlılık. Her bakımdan cok zor. Ee o maddı olarak bebesının masraflarını karsılarken sizin bütçede dogal olarak eksiye düşecek ki şimdi de düzenli bir işi yokmus. Ben tekrar tekrar dusunmenı, ve olmayacagını gorursen de bıtırmenı tavsıye ederım.