- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
Sımdı gusul falan dedın ya, ondan şeettim. Ramazan orucunu adetlıyken tutmaya dönmesin iş ondan, ban yememen adına yaniYok kiz dini konu degil bence ondan yazdm merak ediyorum cidden cnkuum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sımdı gusul falan dedın ya, ondan şeettim. Ramazan orucunu adetlıyken tutmaya dönmesin iş ondan, ban yememen adına yaniYok kiz dini konu degil bence ondan yazdm merak ediyorum cidden cnkuum
Love kuşum senin göz muayenende benden seninle yaşadıklarını derken o ekşınları kast ettim yawIlk defa sevısıyor demedım. Ilk defa bu kadar ekşınlı yasıyor dıye tahmın edıuorum dedım
Damam böbişim, göz muayenesine daha yenı gıttım yaw nömrede bi degısıklık yokLove kuşum senin göz muayenende benden seninle yaşadıklarını derken o ekşınları kast ettim yaw
Evet anladim bahsettgni de canim bende oyle yapiyorum surmek istersemŞifa olsun inşallah, işe yaradığını duymak güzel, milleti dolandırmış gibi hissetmek istemem.
Sen göbeğe sıkılaştırıcı sür, diyete de devam et, bak hiç güncelleme yapmıyorsun kilo olduğu yerde duruyor
Evlendiğimizden beri oje sürdüğüm sayılıdır işte o yüzden, ancak adet döneminde içim rahat sürebiliyorum. Koyu renkler bulaşık yıkarken mefta zaten
Benim yüzğmden satışları patladı galiba üreticilerin fşyat çok artmış ya, geçen gün stok yapayım dedim 20ml şişe 42tl olmuş
Canim benim nedense birsey var bu adamda kafama oturmayan. Geçimini sagliyor bi yastik alti çalışması varmış adamin. Ama sevdigim bi hatun varsa da iki ay issiz durmam yani.Evlilik düşünüyorum yaş 34. Ama o kişi bu kişi mi? Bana davranışı, ten uyumu, düşünceli, becerikli, temiz titiz vs ok. Ama şu an çalışmıyor kendi isteğiyle. Beni bağlamayacak sürekli başında olmayacağım bir iş istiyorum diyor. 2 aydır böyle. Anlam veremedim. Biraz etrafından araştırdım. Çok iyi insan ama iş anlamında talihsizlikler yaşadı dedi bir tanıdığı. Ticaret yapıyor bi batmış sonra düzeltmiş. Şimdi kendi geçimini sağlıyor. Gayet iyi bir hayat yaşıyor ama iş ne olacak onu bekliyorum
Emmammm gelmiş hoş geldin. Ösledim ben seni amma... Sen de cok tatlisin Emma... Soyadini da sevdim...NilMeSeKer sen ne tatlı hatunsun yahu allah neşeni daim etsin.
İncir çekirdeği şeysi alacağım hemen. Ama bugün üst kattan çamaşır sepeti ile inerken merdivenlerden uçtum. Kuyruk sokumumun üstünde sek sek sekerektenn, bade süzemeyerekten neyse belimi ve tutunmaya çalışırken kolumu fena incittim. Bir müddet kapalıyım gibi duruyor. Doktorcuğum rapor bile verdi de amirlerim biz seni evden alırız merak etme dedi ben de tabiii kal dinlen falan derler diye raporluyum efenim maili atmıştım neyse hayaller dudiş hayatlar kv ve koca ile ibo şovvv
Bir de niye soğuk rüzgarlar esiyor burada 2 gündür yahu. Hani mizahtı hani geyikti hani hani
İtiraf sayfasına dönmüş bura. Benim de adım Emma Gamlıbaykuş hadi bakalım Emma olmak istediğimi, Gamlıbaykuş olduğumu temsil ediyorr
Şimdi şey vaar şey var dicem de yanlış mı kaçar emin olamadımO kadar da tecrübesiz değil yaw ilk defa şey görmemiş
Topicteki aktif kadronun hepsi telegrama geciyomus bi deTelegram tertemiz.
Bak bu hatunda bir ten var, erkek olsam o teni ısıra ısıra gezerim
Öğrendiklerini unutmaz inşallah bu süreçte de başa sarmayızGeçmiş olsun socialscientist . Popişine nazar değmiş. Kayınvalide de kalır artık biraz daha Ramazan epey edepli geçecek gözüküyor. Neyse seninkinin master eğitimi tamamlanmıştı biraz sindirsin sonra doktoraya geçersiniz.
Mantı falan yaptı sağolsun ya yapıyor zaten. Bugün de dip köşe temizlik yaptılar beraber. Ben totişim diye inlerkenBen olsam kv yı kullanır yıldırma polıtıkası uygulardım. Bıraz buzluguna kek borek sarma attırt ohh o gıdınce hazır yemek. Sen ısteyken de evı hallederlee ana ogul ee zaten yogun ve yorgunsun
Tesekkurler dostum hic yemedim yesemde 1 gn olur heraldeSımdı gusul falan dedın ya, ondan şeettim. Ramazan orucunu adetlıyken tutmaya dönmesin iş ondan, ban yememen adına yani
En korktuğum şeydir resmi törenlerde sakarlık yapmakCanim benim nedense birsey var bu adamda kafama oturmayan. Geçimini sagliyor bi yastik alti çalışması varmış adamin. Ama sevdigim bi hatun varsa da iki ay issiz durmam yani.
Sen iyi düşün 34 yaşımda olsaydım da sunlari yasamaydim deme 40 yaşına gelince. Cunku en guzel yastasin ve evlilik hop höp hip hep hap birsey değilmiş. Resmen hüp hüp hüpletti bizi....
Midede ezdi biçti sindirdi. Kendimizi bilemiyoruz artik. Bak adimi sor endoplazmikretikulum derim o derece yani..
Emmammm gelmiş hoş geldin. Ösledim ben seni amma... Sen de cok tatlisin Emma... Soyadini da sevdim...
Cok gecmis olsun gozumun onune geldin de.. Icim gitti. Morarmistir da simdi.
Ben de bir kere düşmüştüm ve ayagimi iki yerden kirmistim. Amma benimki öyle böyle dehil resmen milli egitim müdürünun kucagina duser gibi düştüm 23 nisan gel bize bazı bazı olmustu ... is kazasiydi benimki...
Yok öyle bir şey yanlış anlamışsın senTopicteki aktif kadronun hepsi telegrama geciyomus bi de
Gecms olsn canimÖğrendiklerini unutmaz inşallah bu süreçte de başa sarmayız
Popişime çok iltifat aldıydım bu hafta. Kırdık totoyu göze geldi
Mantı falan yaptı sağolsun ya yapıyor zaten. Bugün de dip köşe temizlik yaptılar beraber. Ben totişim diye inlerken
Sen bensinBen de kimseyi görmedim ama beni de kimse görmedi
Bak yine ben ve yine bir yanlis anlamaYok öyle bir şey yanlış anlamışsın sen
Geçmiş olsun canım kocişim masaj yapar şimdi sana daha iyi olurNilMeSeKer sen ne tatlı hatunsun yahu allah neşeni daim etsin.
İncir çekirdeği şeysi alacağım hemen. Ama bugün üst kattan çamaşır sepeti ile inerken merdivenlerden uçtum. Kuyruk sokumumun üstünde sek sek sekerektenn, bade süzemeyerekten neyse belimi ve tutunmaya çalışırken kolumu fena incittim. Bir müddet kapalıyım gibi duruyor. Doktorcuğum rapor bile verdi de amirlerim biz seni evden alırız merak etme dedi ben de tabiii kal dinlen falan derler diye raporluyum efenim maili atmıştım neyse hayaller dudiş hayatlar kv ve koca ile ibo şovvv
Nerden bildin kızSen bensin
Aynen bi gariplik var bulamıyorumCanim benim nedense birsey var bu adamda kafama oturmayan. Geçimini sagliyor bi yastik alti çalışması varmış adamin. Ama sevdigim bi hatun varsa da iki ay issiz durmam yani.
Sen iyi düşün 34 yaşımda olsaydım da sunlari yasamaydim deme 40 yaşına gelince. Cunku en guzel yastasin ve evlilik hop höp hip hep hap birsey değilmiş. Resmen hüp hüp hüpletti bizi....
Midede ezdi biçti sindirdi. Kendimizi bilemiyoruz artik. Bak adimi sor endoplazmikretikulum derim o derece yani..
Elemtere fiş kem gözlere şiş Emma..Öğrendiklerini unutmaz inşallah bu süreçte de başa sarmayız
Popişime çok iltifat aldıydım bu hafta. Kırdık totoyu göze geldi
Mantı falan yaptı sağolsun ya yapıyor zaten. Bugün de dip köşe temizlik yaptılar beraber. Ben totişim diye inlerken
Sağolasın niloş.. Vallahi iyi ki kırmadım kuyruk sokumunu biliyorsun onu doktor kolu içeri sokmak suretiylen düzeltiyor. Allah muhafaza eylesinCanim benim nedense birsey var bu adamda kafama oturmayan. Geçimini sagliyor bi yastik alti çalışması varmış adamin. Ama sevdigim bi hatun varsa da iki ay issiz durmam yani.
Emmammm gelmiş hoş geldin. Ösledim ben seni amma... Sen de cok tatlisin Emma... Soyadini da sevdim...
Cok gecmis olsun gozumun onune geldin de.. Icim gitti. Morarmistir da simdi.
Ben de bir kere düşmüştüm ve ayagimi iki yerden kirmistim. Amma benimki öyle böyle dehil resmen milli egitim müdürünun kucagina duser gibi düştüm 23 nisan gel bize bazı bazı olmustu ... is kazasiydi benimki...