Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şifa olsun inşallah, işe yaradığını duymak güzel, milleti dolandırmış gibi hissetmek istemem.

Sen göbeğe sıkılaştırıcı sür, diyete de devam et, bak hiç güncelleme yapmıyorsun kilo olduğu yerde duruyor

Evlendiğimizden beri oje sürdüğüm sayılıdır işte o yüzden, ancak adet döneminde içim rahat sürebiliyorum. Koyu renkler bulaşık yıkarken mefta zaten

Benim yüzğmden satışları patladı galiba üreticilerin 🤣🤣🤣 fşyat çok artmış ya, geçen gün stok yapayım dedim 20ml şişe 42tl olmuş 🙄
Evet anladim bahsettgni de canim bende oyle yapiyorum surmek istersem

Evlilik düşünüyorum yaş 34. Ama o kişi bu kişi mi? Bana davranışı, ten uyumu, düşünceli, becerikli, temiz titiz vs ok. Ama şu an çalışmıyor kendi isteğiyle. Beni bağlamayacak sürekli başında olmayacağım bir iş istiyorum diyor. 2 aydır böyle. Anlam veremedim. Biraz etrafından araştırdım. Çok iyi insan ama iş anlamında talihsizlikler yaşadı dedi bir tanıdığı. Ticaret yapıyor bi batmış sonra düzeltmiş. Şimdi kendi geçimini sağlıyor. Gayet iyi bir hayat yaşıyor ama iş ne olacak onu bekliyorum
Canim benim nedense birsey var bu adamda kafama oturmayan. Geçimini sagliyor bi yastik alti çalışması varmış adamin. Ama sevdigim bi hatun varsa da iki ay issiz durmam yani.

Sen iyi düşün 34 yaşımda olsaydım da sunlari yasamaydim deme 40 yaşına gelince. Cunku en guzel yastasin ve evlilik hop höp hip hep hap birsey değilmiş. Resmen hüp hüp hüpletti bizi....

Midede ezdi biçti sindirdi. Kendimizi bilemiyoruz artik. Bak adimi sor endoplazmikretikulum derim o derece yani..
NilMeSeKer NilMeSeKer sen ne tatlı hatunsun yahu 😍 allah neşeni daim etsin.

İncir çekirdeği şeysi alacağım hemen. Ama bugün üst kattan çamaşır sepeti ile inerken merdivenlerden uçtum. Kuyruk sokumumun üstünde sek sek sekerektenn, bade süzemeyerekten 🤣 neyse belimi ve tutunmaya çalışırken kolumu fena incittim. Bir müddet kapalıyım gibi duruyor. Doktorcuğum rapor bile verdi de amirlerim biz seni evden alırız merak etme dedi 🤣 ben de tabiii kal dinlen falan derler diye raporluyum efenim maili atmıştım neyse 🤣 hayaller dudiş hayatlar kv ve koca ile ibo şovvv

Bir de niye soğuk rüzgarlar esiyor burada 2 gündür yahu. Hani mizahtı hani geyikti hani hani

İtiraf sayfasına dönmüş bura. Benim de adım Emma Gamlıbaykuş hadi bakalım😬 Emma olmak istediğimi, Gamlıbaykuş olduğumu temsil ediyorr
Emmammm gelmiş hoş geldin. Ösledim ben seni amma... Sen de cok tatlisin Emma... Soyadini da sevdim...
Cok gecmis olsun gozumun onune geldin de.. Icim gitti. Morarmistir da simdi.
Ben de bir kere düşmüştüm ve ayagimi iki yerden kirmistim. Amma benimki öyle böyle dehil resmen milli egitim müdürünun kucagina duser gibi düştüm 23 nisan gel bize bazı bazı olmustu ... is kazasiydi benimki... 🤣

Geçmiş olsun socialscientist socialscientist . Popişine nazar değmiş. Kayınvalide de kalır artık biraz daha Ramazan epey edepli geçecek gözüküyor. Neyse seninkinin master eğitimi tamamlanmıştı biraz sindirsin sonra doktoraya geçersiniz. 😉
Öğrendiklerini unutmaz inşallah bu süreçte de başa sarmayız🤣

Popişime çok iltifat aldıydım bu hafta. Kırdık totoyu göze geldi🤣
Ben olsam kv yı kullanır yıldırma polıtıkası uygulardım. Bıraz buzluguna kek borek sarma attırt ohh o gıdınce hazır yemek. Sen ısteyken de evı hallederlee ana ogul ee zaten yogun ve yorgunsun
Mantı falan yaptı sağolsun ya yapıyor zaten. Bugün de dip köşe temizlik yaptılar beraber. Ben totişim diye inlerken🤣🤣

Canim benim nedense birsey var bu adamda kafama oturmayan. Geçimini sagliyor bi yastik alti çalışması varmış adamin. Ama sevdigim bi hatun varsa da iki ay issiz durmam yani.

Sen iyi düşün 34 yaşımda olsaydım da sunlari yasamaydim deme 40 yaşına gelince. Cunku en guzel yastasin ve evlilik hop höp hip hep hap birsey değilmiş. Resmen hüp hüp hüpletti bizi....

Midede ezdi biçti sindirdi. Kendimizi bilemiyoruz artik. Bak adimi sor endoplazmikretikulum derim o derece yani..

Emmammm gelmiş hoş geldin. Ösledim ben seni amma... Sen de cok tatlisin Emma... Soyadini da sevdim...
Ben de bir kere düşmüştüm ve ayagimi iki yerden kirmistim. Amma benimki öyle böyle dehil resmen milli egitim müdürünun kucagina duser gibi düştüm 23 nisan gel bize bazı bazı olmustu ... is kazasiydi benimki... 🤣
En korktuğum şeydir resmi törenlerde sakarlık yapmak 🙈

NilMeSeKer NilMeSeKer sen ne tatlı hatunsun yahu 😍 allah neşeni daim etsin.

İncir çekirdeği şeysi alacağım hemen. Ama bugün üst kattan çamaşır sepeti ile inerken merdivenlerden uçtum. Kuyruk sokumumun üstünde sek sek sekerektenn, bade süzemeyerekten 🤣 neyse belimi ve tutunmaya çalışırken kolumu fena incittim. Bir müddet kapalıyım gibi duruyor. Doktorcuğum rapor bile verdi de amirlerim biz seni evden alırız merak etme dedi 🤣 ben de tabiii kal dinlen falan derler diye raporluyum efenim maili atmıştım neyse 🤣 hayaller dudiş hayatlar kv ve koca ile ibo şovvv
Geçmiş olsun canım kocişim masaj yapar şimdi sana daha iyi olur

Aynen bi gariplik var bulamıyorum

Öğrendiklerini unutmaz inşallah bu süreçte de başa sarmayız🤣

Popişime çok iltifat aldıydım bu hafta. Kırdık totoyu göze geldi🤣

Mantı falan yaptı sağolsun ya yapıyor zaten. Bugün de dip köşe temizlik yaptılar beraber. Ben totişim diye inlerken🤣🤣
Elemtere fiş kem gözlere şiş Emma..
Göze geldiniz bence de göze gelince hep g.te geliyoruz çünkü. Sen bide deneme yanilmayla öğrendin artik hayatta unutmazsin da bunu.
Popise nazar boncugu bisey tak giz

Sağolasın niloş.. Vallahi iyi ki kırmadım kuyruk sokumunu🤣 biliyorsun onu doktor kolu içeri sokmak suretiylen düzeltiyor. Allah muhafaza eylesin 🙈

Buna da şükür. İşte şimdi koltukta oturup ah vah ediyorum, eşim de çekirdek çay falan getiriyor oh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X