- 24 Ağustos 2017
- 2.295
- 3.452
Zemheri reis öneriyorsa vardır bi bildiğiHer yere fayda ediyorsa galonla alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zemheri reis öneriyorsa vardır bi bildiğiHer yere fayda ediyorsa galonla alırız
O çukur zatii onun ıcın var ahskssjsjGöbek deliğinden emilince süper oluyormuş.
Ya cok guldum love sen yakin temasa gecmeden hes kodunu mu sorguluyon yonsammHes kodunu sorgulatsaydın barı ahddkshsjsj korona olursan napcaz deli
Tek uyarı yapabilirim adam gibi bir iş edinmeden evlenmeEvlilik düşünüyorum yaş 34. Ama o kişi bu kişi mi? Bana davranışı, ten uyumu, düşünceli, becerikli, temiz titiz vs ok. Ama şu an çalışmıyor kendi isteğiyle. Beni bağlamayacak sürekli başında olmayacağım bir iş istiyorum diyor. 2 aydır böyle. Anlam veremedim. Biraz etrafından araştırdım. Çok iyi insan ama iş anlamında talihsizlikler yaşadı dedi bir tanıdığı. Ticaret yapıyor bi batmış sonra düzeltmiş. Şimdi kendi geçimini sağlıyor. Gayet iyi bir hayat yaşıyor ama iş ne olacak onu bekliyorum
Çok geçmiş olsun, fena olmuş, bu durumda zaten sufleeee diye ölsün de yapamazsın oturup kalkabiliyorsan mucize.@NilMeSeKer sen ne tatlı hatunsun yahu allah neşeni daim etsin.
İncir çekirdeği şeysi alacağım hemen. Ama bugün üst kattan çamaşır sepeti ile inerken merdivenlerden uçtum. Kuyruk sokumumun üstünde sek sek sekerektenn, bade süzemeyerekten neyse belimi ve tutunmaya çalışırken kolumu fena incittim. Bir müddet kapalıyım gibi duruyor. Doktorcuğum rapor bile verdi de amirlerim biz seni evden alırız merak etme dedi ben de tabiii kal dinlen falan derler diye raporluyum efenim maili atmıştım neyse hayaller dudiş hayatlar kv ve koca ile ibo şovvv
Bir de niye soğuk rüzgarlar esiyor burada 2 gündür yahu. Hani mizahtı hani geyikti hani hani
İtiraf sayfasına dönmüş bura. Benim de adım Emma Gamlıbaykuş hadi bakalım Emma olmak istediğimi, Gamlıbaykuş olduğumu temsil ediyorr
Buna cevap vermicem, hes kodu mu kaldı ayol ahdkdjs adam entübeYa cok guldum love sen yakin temasa gecmeden hes kodunu mu sorguluyon yonsamm
Adam gelip gidip yüzüne su çalıyordur acaba rüya mıydı diyeBuna cevap vermicem, hes kodu mu kaldı ayol ahdkdjs adam entübe
Şifa olsun inşallah, işe yaradığını duymak güzel, milleti dolandırmış gibi hissetmek istemem.ZemheriPoyraz senin incir çekirdeği yağından ben de içiyorum. Valla her derde deva, biraz içiyorum biraz yüzüme sürüyorum, yumurtaları kalitelileştiriyorum b.kunu çıkardım yani Benim bile içimin geçtiği bu zamanlarda baya işe yaradı. Bu ay öncekilere oranla daha hareketli
Sen göbeğe sıkılaştırıcı sür, diyete de devam et, bak hiç güncelleme yapmıyorsun kilo olduğu yerde duruyorGöbeğe de döksek fayda eder mi ki?
Evlendiğimizden beri oje sürdüğüm sayılıdır işte o yüzden, ancak adet döneminde içim rahat sürebiliyorum. Koyu renkler bulaşık yıkarken mefta zatenYa biliyormusun youtube da falan vlog izledgmde bunu dusunuyorum evli barkli insanlar tirnak bakim yaptirip oje surduruyorlar sekilli sukullu kac gun duruyor yahu diyorun hicmi munasebette bulunmuyorlar abdest durumundan gbi seyler aklma geliyūr
Benim yüzğmden satışları patladı galiba üreticilerin fşyat çok artmış ya, geçen gün stok yapayım dedim 20ml şişe 42tl olmuşHer yere fayda ediyorsa galonla alırız
O kadar da tecrübesiz değil yaw ilk defa şey görmemişAdam gelip gidip yüzüne su çalıyordur acaba rüya mıydı diye
Herifin göbeğine dökcem ben.Sen göbeğe sıkılaştırıcı sür, diyete de devam et, bak hiç güncelleme yapmıyorsun kilo olduğu yerde duruyor
Sen demedin mi love ilk defa yaşıyor galiba benimle yaşadıklarını diyeO kadar da tecrübesiz değil yaw ilk defa şey görmemiş
Senin gibisini rüyasında bile görmemiştir amaO kadar da tecrübesiz değil yaw ilk defa şey görmemiş
Herşeyi de görmemiş işte.Sen demedin mi love ilk defa yaşıyor galiba benimle yaşadıklarını diye
Herifin ağzına dök göbekten emilimi zaman alırHerifin göbeğine dökcem ben.
Marka ver de tam olsun bari zemo biri 35 lira diğeri 170Benim yüzğmden satışları patladı galiba üreticilerin fşyat çok artmış ya, geçen gün stok yapayım dedim 20ml şişe 42tl olmuş
Daha da göremediyse avkatın göz muayenesi bendenHerşeyi de görmemiş işte.
170 alıp kazıklanma sakın. Güvenilir bir aktardan alabilirsin marka sorun değil, bayiliği olan aktarları tercih etMarka ver de tam olsun bari zemo biri 35 lira diğeri 170
Ilk defa sevısıyor demedım. Ilk defa bu kadar ekşınlı yasıyor dıye tahmın edıuorum dedımSen demedin mi love ilk defa yaşıyor galiba benimle yaşadıklarını diye
Ben olsam kv yı kullanır yıldırma polıtıkası uygulardım. Bıraz buzluguna kek borek sarma attırt ohh o gıdınce hazır yemek. Sen ısteyken de evı hallederlee ana ogul ee zaten yogun ve yorgunsunGeçmiş olsun socialscientist . Popişine nazar değmiş. Kayınvalide de kalır artık biraz daha Ramazan epey edepli geçecek gözüküyor. Neyse seninkinin master eğitimi tamamlanmıştı biraz sindirsin sonra doktoraya geçersiniz.
Yok kiz dini konu degil bence ondan yazdm merak ediyorum cidden cnkuumŞiiiiiii, girme oralara