Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende yayim bu arada niye bitmis iliskisi lover? Kantarin topuzunu nasil kaciriyordun bi örnek versen malum o patvatsuz hal bende de var
Yemeğe oturdum tam yazamadım. Birbirlerini tanımadan 6 ay içinde evlenmişler sonra evlilikte sıkıntılar başlamış. Boşanmayı konuşurken Çocuk olmuş. Sonra bebek doğmuş her şey daha da kötüleşti dedi. Aslında çok iyi bir anne olur diye düşünüyordum ama çok farklı oldu dedi. Bebek 10 günlükken iş görüşmelerine gitti emzirmedi falan dedi. Heralde lohusa depresyonu yaşamış kadın bana öyle geldi. 6 aylıkken boşanma. Farklı aile yapısını çok hissetmişler. Dediğine göre eski eşinin annesi her şeye karışıyormuş falan ıvır zıvır. Yemek yerken o çatal mı kullanılır bile demiş kayınvalidesi biraz bujuvazi bir aile imiş.

Yemeğe oturdum tam yazamadım. Birbirlerini tanımadan 6 ay içinde evlenmişler sonra evlilikte sıkıntılar başlamış. Boşanmayı konuşurken Çocuk olmuş. Sonra bebek doğmuş her şey daha da kötüleşti dedi. Aslında çok iyi bir anne olur diye düşünüyordum ama çok farklı oldu dedi. Bebek 10 günlükken iş görüşmelerine gitti emzirmedi falan dedi. Heralde lohusa depresyonu yaşamış kadın bana öyle geldi. 6 aylıkken boşanma. Farklı aile yapısını çok hissetmişler. Dediğine göre eski eşinin annesi her şeye karışıyormuş falan ıvır zıvır. Yemek yerken o çatal mı kullanılır bile demiş kayınvalidesi biraz bujuvazi bir aile imiş.
Kisa süren bir evlilik olmus desene. Tanimadan etmeden. Sen ne istiyorsun peki lover. Ciddi mi düşünüyorsun bu adam o adam mi

O Osirius aşkolsun tahmin mevzu var beni çağıran yok. Karnemi düzeltmek istiyorum. Senin adın Enivici vokkey mi aceba :KK70: ama oğlun Aden ise,o kafalardaysanız ikizlerin ismi de 4 harfli modern şeylerdendir. Bak çoktan seçmeli yazıyorum buldun bulamadın demeyebilirsin. Alin, Lina, Alya, Lila, Mila... ay bunların da sonu yok. Ama ikizler böyledir, he mi?

Kisa süren bir evlilik olmus desene. Tanimadan etmeden. Sen ne istiyorsun peki lover. Ciddi mi düşünüyorsun bu adam o adam mi
Evlilik düşünüyorum yaş 34. Ama o kişi bu kişi mi? Bana davranışı, ten uyumu, düşünceli, becerikli, temiz titiz vs ok. Ama şu an çalışmıyor kendi isteğiyle. Beni bağlamayacak sürekli başında olmayacağım bir iş istiyorum diyor. 2 aydır böyle. Anlam veremedim. Biraz etrafından araştırdım. Çok iyi insan ama iş anlamında talihsizlikler yaşadı dedi bir tanıdığı. Ticaret yapıyor bi batmış sonra düzeltmiş. Şimdi kendi geçimini sağlıyor. Gayet iyi bir hayat yaşıyor ama iş ne olacak onu bekliyorum

NilMeSeKer NilMeSeKer sen ne tatlı hatunsun yahu 😍 allah neşeni daim etsin.

Haydaaaa kızım adamı yedin ne zamandır ben yorgunken de sırnaşsın diye şimdi ne bu hal, olmaz, topla kendini
İncir çekirdeği şeysi alacağım hemen. Ama bugün üst kattan çamaşır sepeti ile inerken merdivenlerden uçtum. Kuyruk sokumumun üstünde sek sek sekerektenn, bade süzemeyerekten 🤣 neyse belimi ve tutunmaya çalışırken kolumu fena incittim. Bir müddet kapalıyım gibi duruyor. Doktorcuğum rapor bile verdi de amirlerim biz seni evden alırız merak etme dedi 🤣 ben de tabiii kal dinlen falan derler diye raporluyum efenim maili atmıştım neyse 🤣 hayaller dudiş hayatlar kv ve koca ile ibo şovvv

Bir de niye soğuk rüzgarlar esiyor burada 2 gündür yahu. Hani mizahtı hani geyikti hani hani

İtiraf sayfasına dönmüş bura. Benim de adım Emma Gamlıbaykuş hadi bakalım😬 Emma olmak istediğimi, Gamlıbaykuş olduğumu temsil ediyorr

O Osirius aşkolsun tahmin mevzu var beni çağıran yok. Karnemi düzeltmek istiyorum. Senin adın Enivici vokkey mi aceba :KK70: ama oğlun Aden ise,o kafalardaysanız ikizlerin ismi de 4 harfli modern şeylerdendir. Bak çoktan seçmeli yazıyorum buldun bulamadın demeyebilirsin. Alin, Lina, Alya, Lila, Mila... ay bunların da sonu yok. Ama ikizler böyledir, he mi?
Buldun sus:KK70::KK53: ıkızlerın ısımlerı son anda degıstı, aslında cok baska ısımler koyacaktık. Evet benım adım veni vidi vici, gelen goruyor yenıp gıdıyor ahdkdshskshsh:KK53::KK70:

ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz senin incir çekirdeği yağından ben de içiyorum. Valla her derde deva, biraz içiyorum biraz yüzüme sürüyorum, yumurtaları kalitelileştiriyorum b.kunu çıkardım yani😁 Benim bile içimin geçtiği bu zamanlarda baya işe yaradı. Bu ay öncekilere oranla daha hareketli 😁😁
Göbeğe de döksek fayda eder mi ki? 😁

Tırnak zaafı var yani, bol bol bakım yap o zaman ellere. Ben de siyah oje süreceğim bu gün, kızıma sürdük özendim 😁 hazır hastayken süreyim
Ya biliyormusun youtube da falan vlog izledgmde bunu dusunuyorum evli barkli insanlar tirnak bakim yaptirip oje surduruyorlar sekilli sukullu kac gun duruyor yahu diyorun hicmi munasebette bulunmuyorlar abdest durumundan gbi seyler aklma geliyūr😁

Ya biliyormusun youtube da falan vlog izledgmde bunu dusunuyorum evli barkli insanlar tirnak bakim yaptirip oje surduruyorlar sekilli sukullu kac gun duruyor yahu diyorun hicmi munasebette bulunmuyorlar abdest durumundan gbi seyler aklma geliyūr😁
Şiiiiiii, girme oralara:ıslık::bicak:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X