Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek uyarı yapabilirim adam gibi bir iş edinmeden evlenme
Çok geçmiş olsun, fena olmuş, bu durumda zaten sufleeee diye ölsün de yapamazsın oturup kalkabiliyorsan mucize.

Benim de adımın anlamı insan doğası,
karakter ama zemo ya da zemheri yeterli zira kendim de zemheri vakti kadar soğuk ve sert bir insanım dışarıdan bakınca özel bir isme ihtiyacım yok

Şifa olsun inşallah, işe yaradığını duymak güzel, milleti dolandırmış gibi hissetmek istemem.
Göbeğe de döksek fayda eder mi ki?
Sen göbeğe sıkılaştırıcı sür, diyete de devam et, bak hiç güncelleme yapmıyorsun kilo olduğu yerde duruyor
Ya biliyormusun youtube da falan vlog izledgmde bunu dusunuyorum evli barkli insanlar tirnak bakim yaptirip oje surduruyorlar sekilli sukullu kac gun duruyor yahu diyorun hicmi munasebette bulunmuyorlar abdest durumundan gbi seyler aklma geliyūr
Evlendiğimizden beri oje sürdüğüm sayılıdır işte o yüzden, ancak adet döneminde içim rahat sürebiliyorum. Koyu renkler bulaşık yıkarken mefta zaten
Her yere fayda ediyorsa galonla alırız
Benim yüzğmden satışları patladı galiba üreticilerin fşyat çok artmış ya, geçen gün stok yapayım dedim 20ml şişe 42tl olmuş

Ben olsam kv yı kullanır yıldırma polıtıkası uygulardım. Bıraz buzluguna kek borek sarma attırt ohh o gıdınce hazır yemek. Sen ısteyken de evı hallederlee ana ogul ee zaten yogun ve yorgunsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…