Evet ıncelıyorlar. Ben bı keresınde ıkıncı ısmımle şaapmıştım, hayır ıkı yerde ayrı yazmıssınız dıye bağa ateş püskürmüşlerdi ahdkdsjskkZerre ya hakkaten böle inceliyor mu herkes bizi?
Ben mesela hic merak etmedum özel hayati. Sadexe dudisi merak ediyorum mennn
Bende yayim bu arada niye bitmis iliskisi lover? Kantarin topuzunu nasil kaciriyordun bi örnek versen malum o patvatsuz hal bende de varBen kalp kıracağım diye çok korkuyorum çünkü dilimin kemiği yok. Sonda söyleyeceğimi başta söylerim. Yay Burcu patavatsızlığı varda bende. Biraz önce kapattık teli. Eski evliliği neden bittiği sonrası şimdi nasıl ilişkileri konuştuk. Her şeyi anlattı. Önceden her her şeyi anlatırdı kadına kızınca bana anlatıyordu bende kadın tarafından yorumluyordum farkında olmadan kadını haklı çıkarıyordum. Yani o bi şey anlatsa belkide şöyle oldu diyerek kızıyordum adama. Çocukla ilgili şeyler. Ne zaman alayım falan durumları. Sonra baktım ben kantarın topuzunu kaçırıyorum bana bir daha anlatma bu mevzuları. Bu gün konu geldi. Konuştuk.
Ya tabi incelemek değil ama biraz ayrıntı bilince insan ister istemez tahmin yürütüyor
Korktum bu kk hatunlarindanEvet ıncelıyorlar. Ben bı keresınde ıkıncı ısmımle şaapmıştım, hayır ıkı yerde ayrı yazmıssınız dıye bağa ateş püskürmüşlerdi ahdkdsjskk
Aynen bizde de çok var o tiplerBi arkadaş arada müdürle anlaşamıyor. Sürekli bi canım cicim, ay kuşum ne kadan güzelsin muhabbetleri falan. Samimiyetsiz. Kusmak istiyorum.
Bağa da atar mısınız markasınıLağn sen bana markasını mesaj atsana sunun? Ben daha etkılısını öğrendim onun ama kımden öğrendiğimi yazmam
Kaç yaşında ki ex öküzoYaş farkından dolayı bir miktar acaba mı demıslerdı, fakat olumsuz bakmadılar, destekledıler. Cunku ne ex o zamanlar böyle değildi, çok efendiydi aman da aman
Ne güzel canım, bizim ramazan da geçen sene çok hızlı geçmişti, her fırsatta atliyordum üstüne, 5 dk da sürse bizimdir mantığıylaParanoya niye kızben koş demem hepinizin yaşı tecrübesi malum, çok tabun yokda uygun koşullar oluşunca hayor demeye gerek olmaz, sevgililer de oynaşıyor. Önemli olan senşn hazır olman. Korunmaya dikkat ama
Hard deyince üst baş parçalamak değil ya biraz diş izi az morluk o kadarikisinin yeri ayrı, uyarılma oranına göre değişir, çokmhazırsan hard az hazırsan soft
Ramazanda devam tabi ki, hele kapanma gelirse hiç sekteye uğramayız hatta artar bile, çocuklar yatıyor biz sahura kadar oturuyoruz, başbaşa vakit daha fazla oluyor o zaman.
Sevimmmmmmm sana iş buldum koş koşBeni incelemeyin baştan trajikomik bir yaşam
Ne olduuuSevimmmmmmm sana iş buldum koş koş
Canim yaaa Zerreye yazacaktim ghdskkdsyjkNe olduuu
Federalleri kollamaktan alıntıyı şaşırdın nilosiCanim yaaa Zerreye yazacaktim ghdskkdsyjk
Ben ne alakaSevimmmmmmm sana iş buldum koş koş
Yeminle fena utandım yaaaaFederalleri kollamaktan alıntıyı şaşırdın nilosi
Ben dızaltı olarak canlandırmısım ok sorryKalçayı örtecek boyda tercihen belden oturmalı giyecek, kumaş çok önemli değil, penye olur eprime olur, taytla şık duruyorgörmediğin bir şey değil yani
Bursa ideal sanki
Ayni anne grubunda miydiniz siz ben ne bileyim alinma hemen şaka yaptim kiz.Ben ne alaka
Ben anne değilim bekarım . Ve kk medya da denk gelmiştim fotoğrafa.Ayni anne grubunda miydiniz siz ben ne bileyim alinma hemen şaka yaptim kiz.
Bak kimi ne kadar takip ediyorum burdan anla... kim evli kim bekar bakmiyorum daBen anne değilim bekarım . Ve kk medya da denk gelmiştim fotoğrafa.
Geçen yıl balayı gibi geçti bize ya, pandemi tatili bize çok yaradı, yeni evlenmiş gibiydik. Çocuklar büyüdüğü için kendi havasındaydı, biz de mutlu mesut vakit geçirdikNe güzel canım, bizim ramazan da geçen sene çok hızlı geçmişti, her fırsatta atliyordum üstüne, 5 dk da sürse bizimdir mantığıyla
Sadece Sevim koş koş sana iş buldum yazmanızı anlayamadım. Neyse benim açımdan bir sorun yokBak kimi ne kadar takip ediyorum burdan anla... kim evli kim bekar bakmiyorum da
Sadece lovun dudisinu takip ediyorumderken dogru diyorun. Bak onla ilgili her soruya cevap veririm imtihan edebilirsunuz beni...
Kalbini kirmak degil niyetim sadece latifeydi. Neyse sende 40 yaşına gelince alinmanin ömür törpüsü oldugunu anlarsin be bacim ne diyim...
Ne bilimmm ya böyle kuzey kutbundan bi soguk mu geldi baaa mi öyle geldi bilemedim
Profilleri incelemişsin ya o yüzden dediler, başka bir şey yokBen ne alaka
Senin yaşın yetmiyor o espriye bir zamanlar bizimkiker diye bir dizi vardı. Orada balkondan mahalleyi izleyip içeride dikiş diken karısı terzi sevime bağıran bir ayyaş vardı "sevim koş koş bak böyle böyle oldu" diye. Ona bağladı arkadaşSadece Sevim koş koş sana iş buldum yazmanızı anlayamadım. Neyse benim açımdan bir sorun yok
Tamam sorun değil sadece yanlış anlaşılma oldu. Kapatalım gitsinSenin yaşın yetmiyor o espriye bir zamanlar bizimkiker diye bir dizi vardı. Orada balkondan mahalleyi izleyip içeride dikiş diken karısı terzi sevime bağırırdı "sevim koş koş bak böyle böyle oldu" diye. Ona bağladı arkadaş
Uyş Zerree bak sindiSadece Sevim koş koş sana iş buldum yazmanızı anlayamadım. Neyse benim açımdan bir sorun yok