Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zerre ya hakkaten böle inceliyor mu herkes bizi?
Ben mesela hic merak etmedum özel hayati. Sadexe dudisi merak ediyorum mennn🤪
Evet ıncelıyorlar. Ben bı keresınde ıkıncı ısmımle şaapmıştım, hayır ıkı yerde ayrı yazmıssınız dıye bağa ateş püskürmüşlerdi ahdkdsjskk :KK53:

Ben kalp kıracağım diye çok korkuyorum çünkü dilimin kemiği yok. Sonda söyleyeceğimi başta söylerim. Yay Burcu patavatsızlığı varda bende. Biraz önce kapattık teli. Eski evliliği neden bittiği sonrası şimdi nasıl ilişkileri konuştuk. Her şeyi anlattı. Önceden her her şeyi anlatırdı kadına kızınca bana anlatıyordu bende kadın tarafından yorumluyordum farkında olmadan kadını haklı çıkarıyordum. Yani o bi şey anlatsa belkide şöyle oldu diyerek kızıyordum adama. Çocukla ilgili şeyler. Ne zaman alayım falan durumları. Sonra baktım ben kantarın topuzunu kaçırıyorum bana bir daha anlatma bu mevzuları. Bu gün konu geldi. Konuştuk.
Bende yayim bu arada niye bitmis iliskisi lover? Kantarin topuzunu nasil kaciriyordun bi örnek versen malum o patvatsuz hal bende de var

Ya tabi incelemek değil ama biraz ayrıntı bilince insan ister istemez tahmin yürütüyor

Hmmm
Evet ıncelıyorlar. Ben bı keresınde ıkıncı ısmımle şaapmıştım, hayır ıkı yerde ayrı yazmıssınız dıye bağa ateş püskürmüşlerdi ahdkdsjskk :KK53:
Korktum bu kk hatunlarindan
Şükür oldugum gibiyim

Bi arkadaş arada müdürle anlaşamıyor. Sürekli bi canım cicim, ay kuşum ne kadan güzelsin muhabbetleri falan. Samimiyetsiz. Kusmak istiyorum.
Aynen bizde de çok var o tipler 🙂
Lağn sen bana markasını mesaj atsana sunun? Ben daha etkılısını öğrendim onun ama kımden öğrendiğimi yazmam :KK70: :KK53:
Bağa da atar mısınız markasını 😊
Yaş farkından dolayı bir miktar acaba mı demıslerdı, fakat olumsuz bakmadılar, destekledıler. Cunku ne ex o zamanlar böyle değildi, çok efendiydi aman da aman
Kaç yaşında ki ex öküzo
Paranoya niye kız 🙄 ben koş demem hepinizin yaşı tecrübesi malum, çok tabun yokda uygun koşullar oluşunca hayor demeye gerek olmaz, sevgililer de oynaşıyor. Önemli olan senşn hazır olman. Korunmaya dikkat ama 😘

Hard deyince üst baş parçalamak değil ya biraz diş izi az morluk o kadar 😅 ikisinin yeri ayrı, uyarılma oranına göre değişir, çokmhazırsan hard az hazırsan soft 😜

Ramazanda devam tabi ki, hele kapanma gelirse hiç sekteye uğramayız hatta artar bile, çocuklar yatıyor biz sahura kadar oturuyoruz, başbaşa vakit daha fazla oluyor o zaman.
Ne güzel canım, bizim ramazan da geçen sene çok hızlı geçmişti, her fırsatta atliyordum üstüne, 5 dk da sürse bizimdir mantığıyla 😂

Ben anne değilim bekarım . Ve kk medya da denk gelmiştim fotoğrafa.
Bak kimi ne kadar takip ediyorum burdan anla... kim evli kim bekar bakmiyorum da 🤪
Sadece lovun dudisinu takip ediyorum 🤪derken dogru diyorun. Bak onla ilgili her soruya cevap veririm imtihan edebilirsunuz beni...🤣

Kalbini kirmak degil niyetim sadece latifeydi🌸🌸🌸. Neyse sende 40 yaşına gelince alinmanin ömür törpüsü oldugunu anlarsin be bacim ne diyim... 🤗

Ne bilimmm ya böyle kuzey kutbundan bi soguk mu geldi baaa mi öyle geldi bilemedim 🤪

Ne güzel canım, bizim ramazan da geçen sene çok hızlı geçmişti, her fırsatta atliyordum üstüne, 5 dk da sürse bizimdir mantığıyla 😂
Geçen yıl balayı gibi geçti bize ya, pandemi tatili bize çok yaradı, yeni evlenmiş gibiydik. Çocuklar büyüdüğü için kendi havasındaydı, biz de mutlu mesut vakit geçirdik 😁 ramazanda da sahura kadar oturunca zamanımız hep bize kaldı.

Bak kimi ne kadar takip ediyorum burdan anla... kim evli kim bekar bakmiyorum da 🤪
Sadece lovun dudisinu takip ediyorum 🤪derken dogru diyorun. Bak onla ilgili her soruya cevap veririm imtihan edebilirsunuz beni...🤣

Kalbini kirmak degil niyetim sadece latifeydi🌸🌸🌸. Neyse sende 40 yaşına gelince alinmanin ömür törpüsü oldugunu anlarsin be bacim ne diyim... 🤗

Ne bilimmm ya böyle kuzey kutbundan bi soguk mu geldi baaa mi öyle geldi bilemedim 🤪
Sadece Sevim koş koş sana iş buldum yazmanızı anlayamadım. Neyse benim açımdan bir sorun yok 🌺

Sadece Sevim koş koş sana iş buldum yazmanızı anlayamadım. Neyse benim açımdan bir sorun yok 🌺
Senin yaşın yetmiyor o espriye bir zamanlar bizimkiker diye bir dizi vardı. Orada balkondan mahalleyi izleyip içeride dikiş diken karısı terzi sevime bağıran bir ayyaş vardı "sevim koş koş bak böyle böyle oldu" diye. Ona bağladı arkadaş

Senin yaşın yetmiyor o espriye bir zamanlar bizimkiker diye bir dizi vardı. Orada balkondan mahalleyi izleyip içeride dikiş diken karısı terzi sevime bağırırdı "sevim koş koş bak böyle böyle oldu" diye. Ona bağladı arkadaş
Tamam sorun değil sadece yanlış anlaşılma oldu. Kapatalım gitsin 😘

Uyş Zerree bak sindi
Bizim matematik hocasi dedi ki kizlar amaneyyyy benim hayatimi incelemeyin cunku bölme çarpma toplama cikarma hersey var hayatimda millet karekokumu alip logaritmami cikardi diyince 🤪🤪
Sende kk medyada fotograflari gorunce efendimi söyleyim ( bi yudum cay iceyim az bi bekleyin huuuup)
Dedim ki gel zerre bir problem var sen çöz... Sevim kos kos ise cok eski bir replik Bizimkiler dizisinden tabii sen X mi Y mi Z mi hangi kusaktansin bilemedim bacim ben iste o 80 lerin dibi kuşağından bele bağlanan🤪🤪🤪🤣😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X