Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalçayı örtecek boyda tercihen belden oturmalı giyecek, kumaş çok önemli değil, penye olur eprime olur, taytla şık duruyor görmediğin bir şey değil yaniTunıkten kastın nedır zemo? Benım tunık deyınce aklıma hep tesettur esyası gelır de. Gercekten bılmedıgımden soruyorum, mesela kumasın cınsı nedır? Bana bır tunık gorselı atar mısın?
Bursa ideal sankiOrtada bır ıl dedık çanakkale ıstanbul ızmıtın ortasında mısın bebeem sen
Haydaaaa kızım adamı yedin ne zamandır ben yorgunken de sırnaşsın diye şimdi ne bu hal, olmaz, topla kendiniKv biraz daha kalır. Kalsın da zaten yalnız sıkılıyorum deyip duruyor üzülüyorum.
Valla yoğunluk geçecek gibi durmuyor. Ramazan da geliyor. Libidom yerlerde
Arada benim adımı söyledin ya helal vallahi açıkçası ben de hep nilay geçirdim aklımdanNilay- mehmet-seyma-kerem
Ben alınmadım ki niye çarpıldın onu anlamadımÜstüme oynamayin gari. Nesef alamiyom nesef alamiyomYerim dar tirledim haaa.. Zemocanla ugrasirsam böle belami bulurum işte
Lan ne alaka, zemo bebelerının adını demedı kı. Ay benımkılerı tutturabılen yok cok sukur
Ben kalp kıracağım diye çok korkuyorum çünkü dilimin kemiği yok. Sonda söyleyeceğimi başta söylerim. Yay Burcu patavatsızlığı varda bende. Biraz önce kapattık teli. Eski evliliği neden bittiği sonrası şimdi nasıl ilişkileri konuştuk. Her şeyi anlattı. Önceden her her şeyi anlatırdı kadına kızınca bana anlatıyordu bende kadın tarafından yorumluyordum farkında olmadan kadını haklı çıkarıyordum. Yani o bi şey anlatsa belkide şöyle oldu diyerek kızıyordum adama. Çocukla ilgili şeyler. Ne zaman alayım falan durumları. Sonra baktım ben kantarın topuzunu kaçırıyorum bana bir daha anlatma bu mevzuları. Bu gün konu geldi. Konuştuk.Hımmmmss. Kımse uzulecek dıye kendınden odun verme oncelıkle. Sırf ılerde uzulecek dıye ayrılmaktan vazgececek halın yok. Baktın kı boyle devam edıyor salarsın ipini.
Oğlunun fotoğrafı var amaBenim kendi adım da oğlumla kocamın adı da yazıyor 2010 konularında o zaman ifşa korkumuz yoktu anne grubu olduğundan.
Ahaaa benımde babasının adı adil, ilk ıkı harfını aldık, kalan ıkı harfı de benımkının ılk ıkı harfıBenim kendi adım da oğlumla kocamın adı da yazıyor 2010 konularında o zaman ifşa korkumuz yoktu anne grubu olduğundan.
Yemin etAhaaa benımde babasının adı adil, ilk ıkı harfını aldık, kalan ıkı harfı de benımkının ılk ıkı harfı
Aaaa oğlumun fotoğrafı mı var, nerede ki dur bakayımOğlunun fotoğrafı var ama
Evet neden şaşırdın?Yemin et
Bir kere demiştin ya benim ex öküz ismi gibi bir adam olsaydı hacı olması gerekirdi diye bende Muhammed falan sanıyordumEvet neden şaşırdın?
Ahanda Enise sen misin kiz?Ahaaa benımde babasının adı adil, ilk ıkı harfını aldık, kalan ıkı harfı de benımkının ılk ıkı harfı
Adildi kastım? Adillik neresınde o öküzünBir kere demiştin ya benim ex öküz ismi gibi bir adam olsaydı hacı olması gerekirdi diye bende Muhammed falan sanıyordum
Bebeklik fotoğrafıymış anneler kulübü olunca öyle oluyor tabi, eski profil fotoğradım da 2 yaşındaki haliydi, yeniden dönünce değiştirdim.Oğlunun fotoğrafı var ama
Haa ben ince düşünmüşümAdildi kastım? Adillik neresınde o öküzün
Aklına bı enıse mı geldı yanı?Ahanda Enise sen misin kiz?
O kadar mi malsin diyonAklına bı enıse mı geldı yanı?
Ya tabi incelemek değil ama biraz ayrıntı bilince insan ister istemez tahmin yürütüyorZerre ya hakkaten böle inceliyor mu herkes bizi?
Ben mesela hic merak etmedum özel hayati. Sadexe dudisi merak ediyorum mennn