- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.171
Yeminle tuttu...Nilay- mehmet-seyma-kerem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeminle tuttu...Nilay- mehmet-seyma-kerem
Yalan soyleyenYeminle tuttu...
Laaaa bunu yeni gördüm loooYaptım ama tutup tutmadıgını soyleme
Valla biri tuttuYalan soyleyen
Ben sadece Nilay ismini tutturmuşumYeminle tuttu...
Tutan kesın keremdır haaValla biri tuttu
Üstüme oynamayin gari. Nesef alamiyom nesef alamiyomYerim dar tirledim haaa.. Zemocanla ugrasirsam böle belami bulurum işteTutan kesın keremdır haa
Lan ne alaka, zemo bebelerının adını demedı kı. Ay benımkılerı tutturabılen yok cok sukurÜstüme oynamayin gari. Nesef alamiyom nesef alamiyomYerim dar tirledim haaa.. Zemocanla ugrasirsam böle belami bulurum işte
Bana da çok tuhaf geliyor, nasıl bir travma sonucu oluştu acaba. Çok mu yeşilçam izledi, hanı kırmızı ruju sürünce birden mutasyon geçiriyordu ya tazeler, hoppp saten çarşafların içinde bi godamanın yatağında buluyorlardı kendilerini.Böyle hatunlara kırmızı sevmeyen adam dusuyor ıste, katıp senın adamı ben bogmak ıstıyorum musade varmı karsım, ıslak odunda getırcem yanımda
O degil sabah tirledin haa yaptim ya oni diyim..Lan ne alaka, zemo bebelerının adını demedı kı. Ay benımkılerı tutturabılen yok cok sukur
Kaset cıkarmak ısterken sırket sahıbı fantaziği ahddldjsjsksk ölüyorum şöyanBana da çok tuhaf geliyor, nasıl bir travma sonucu oluştu acaba. Çok mu yeşilçam izledi, hanı kırmızı ruju sürünce birden mutasyon geçiriyordu ya tazeler, hoppp saten çarşafların içinde bi godamanın yatağında buluyorlardı kendilerini.
Bırı dahı tutmadı, oglumun adını zaten bı konuda yazmıstım, ıkızlerınkı de durum guncellemelerımde yazıyor ama gapattımO degil sabah tirledin haa yaptim ya oni diyim..
Seninkiler
Eylul Duru Asel Maya
Asaf Yigit
Asel Maya tahminine şaşırdımZerre istihbaratta calisiyom şaşırma giz..
Okumadigimi yüzüme vur vur bana loveBırı dahı tutmadı, oglumun adını zaten bı konuda yazmıstım, ıkızlerınkı de durum guncellemelerımde yazıyor ama gapattım
Aden lan oglumun adı herkes okudu sen eksık kalmaOkumadigimi yüzüme vur vur bana love
Konunu bilmiyorum ama oğlanın ismi Eymen gibi geliyor banaBırı dahı tutmadı, oglumun adını zaten bı konuda yazmıstım, ıkızlerınkı de durum guncellemelerımde yazıyor ama gapattım
Sevdigim isimlerden bende düşünmüştüm o zaman koysam mi diyeAden lan oglumun adı herkes okudu sen eksık kalma
Okumadan ilerleyen biri dahaKonunu bilmiyorum ama oğlanın ismi Eymen gibi geliyor bana
Bende çok severimSevdigim isimlerden bende düşünmüştüm o zaman koysam mi diye