- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 24
Ya çindeki gibi gelin yanlışlıkla kardeş çıkarsaİsim f ile mi başlıyor ya da e ile mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya çindeki gibi gelin yanlışlıkla kardeş çıkarsaİsim f ile mi başlıyor ya da e ile mi
Uuu tamam. Zaten almadık bir şey. Maksat geyikbaşınıza iş alacaksınız, süresiz ban sebebi bu muhabbet
Sımdı karsı taraf ıstemezse ben her zaman ılk adımı atmamaktan tarafım. Bır kez basıma gelmıstı ondan berıdır ılke cesaret edememİlk öpücük neden bu kadar mühim?
Kiz izleniyor muyum hissi uyandi sö yan...İsim f ile mi başlıyor ya da e ile mi
O değil de benimkisi de o isimle başlıyor ama binimki genç ya 25 yaşındaKiz izleniyor muyum hissi uyandi sö yan...
Niloşi sana bısey sorcam dostum, bebelerın ılk hecelerınden mı yaptın kullanıcı adını?Kiz izleniyor muyum hissi uyandi sö yan...
Bana gelin toplanıpYaza bırbırımızı görek artık, ortak bır ıl olur, lokal olur kapatalım
Seninki senin benimki benimmmO değil de benimkisi de o isimle başlıyor ama binimki genç ya 25 yaşında
Evet canim aynenNiloşi sana bısey sorcam dostum, bebelerın ılk hecelerınden mı yaptın kullanıcı adını?
Tunıkten kastın nedır zemo? Benım tunık deyınce aklıma hep tesettur esyası gelır de. Gercekten bılmedıgımden soruyorum, mesela kumasın cınsı nedır? Bana bır tunık gorselı atar mısın?Ben 78 kiloyken bile koca don giymedim. Bir ara çocyklar küçükken dizi çıkmış eşofmanlar vardı ama tıparlandım, ev tarzı yaptım kendime, tayt tunik seviyorum ben, bütğn kıyafetleri onlara çevirince koca don lüksü de kalmıyor
Zor bir şey değil ya, eşofman alacağına tayt alıyorsun oldu bitti
Çok dövme yalnız sonra lazım olur ben isim koysam sinek kaydı olurdu her halde, adam sakala hasret benim yüzümden
Ortada bır ıl dedık çanakkale ıstanbul ızmıtın ortasında mısın bebeem senBana gelin toplanıp
Tahmın yurutesım varEvet canim aynen
Oldu olan bu konuda cok pis bi atasözüm vardir. Sansurlu yerleri tamamla o guzel zekanla loveum..Sımdı karsı taraf ıstemezse ben her zaman ılk adımı atmamaktan tarafım. Bır kez basıma gelmıstı ondan berıdır ılke cesaret edemem
Gayet yakınım bence ayrıyetten kadınlar lokeli var burda kapatırızOrtada bır ıl dedık çanakkale ıstanbul ızmıtın ortasında mısın bebeem sen
Ayyss senın erotik zekandan öpeyimOldu olan bu konuda cok pis bi atasözüm vardir. Sansurlu yerleri tamamla o guzel zekanla loveum..
Dudıslenmis tötün davasi olmaz
Sakin bunu burda yapma ifşa oldum yeterinceTahmın yurutesım var
Kv biraz daha kalır. Kalsın da zaten yalnız sıkılıyorum deyip duruyor üzülüyorum.Özlettin yahu yorgun ve yoğun olduğun belli.
Umarım bi sonraki hafta yoğun geçmez de dinlenir aşka doyarsın beyb şafak kaç? Kv ne zaman dönüyor?
Nilay- mehmet-seyma-keremTahmın yurutesım var
Nilosi yazıyoruz ya “lo” ile başlayan isim düşünüyorum sabahtan beri yaaaSakin bunu burda yapma ifşa oldum yeterince
Yaptım ama tutup tutmadıgını soylemeSakin bunu burda yapma ifşa oldum yeterince