Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O beni öpmedi biraz utangaç galiba
Ama ben onun maskesini indirip öptüm mini mini...
Islak ıslak olmadı
Vur kac yaptim.

Benimki de dövmeli. Ama tüm bedeni otopsi şeklinde incelemedim daaa
Hes kodunu sorgulatsaydın barı ahddkshsjsj korona olursan napcaz deli :KK70: :KK70: :KK70: :KK53:

Love_lover Love_lover sen ne ataşli gacısın..
Tırnak izili
Dudiş goparmali
Getirin kırbacı bacılar 🤣
"Doyamiyom doyamiyooom ohhh yesss ohhh yeahhhh 🤪🤪" biraz taktik ver bacim. Unuttuk...
Ben yeni açıldım dur beybisi. Benim sloganım şu “Seviştikçe Sevişesin Gelir” aramızdaki sevgi mi aşk mı benim libidiş mi onu bilemedim.

1senedir artık anlamadın mı ne oldugunu lovercan
Beybisi aşık değilim onu biliyorum. Ama seviyorum galiba. Bi iki gün küstüm konuşmadım. Evine dön Tülay diye yerleri kemirdim diye sevdiğimi düşünüyorum :confused: Kafam karışık açıkçası. Ben güçlü erkek seviyorum şu an erkek arkadaşım çalışmıyor evde artık bana batmaya başladı. Üzülecek diye soramıyorum.

Beybisi aşık değilim onu biliyorum. Ama seviyorum galiba. Bi iki gün küstüm konuşmadım. Evine dön Tülay diye yerleri kemirdim diye sevdiğimi düşünüyorum :confused: Kafam karışık açıkçası. Ben güçlü erkek seviyorum şu an erkek arkadaşım çalışmıyor evde artık bana batmaya başladı. Üzülecek diye soramıyorum.
Hımmmmss. Kımse uzulecek dıye kendınden odun verme oncelıkle. Sırf ılerde uzulecek dıye ayrılmaktan vazgececek halın yok. Baktın kı boyle devam edıyor salarsın ipini.

Ben az şık olacam, goca donla dolanıyom, bi gün aynaya baktım adam tabi kımıldamaz. 🤣🤣🤣
Ben 78 kiloyken bile koca don giymedim. Bir ara çocyklar küçükken dizi çıkmış eşofmanlar vardı ama tıparlandım, ev tarzı yaptım kendime, tayt tunik seviyorum ben, bütğn kıyafetleri onlara çevirince koca don lüksü de kalmıyor 😁
Bi kere bi kere kadinim dediydi ya hani galiba hoşuma gitmis 🤪😬😪

Evet bakimli .... Sen bayagi şık geziyorsun. Benim dizleri cikmis esofmana göre🤪
Zor bir şey değil ya, eşofman alacağına tayt alıyorsun oldu bitti 😁
Binim de olsun muu dövmeliii🤭🤭
Çok dövme yalnız sonra lazım olur 😜 ben isim koysam sinek kaydı olurdu her halde, adam sakala hasret benim yüzümden 😁

Ben yeni açıldım dur beybisi. Benim sloganım şu “Seviştikçe Sevişesin Gelir” aramızdaki sevgi mi aşk mı benim libidiş mi onu bilemedim.
Libidon tavan lover.. Adinla uyum icindesin 😁

Zaten onunkını sorgulatacaksın ahdkdhsk ayy niloşi öldürürsün sen adamo :KK53: :KK70: bari önce o öpeydi seni haşin gadın:KK53:
Sen hic sicak bira gibi kalakaldin mi dört duvar arasında?🤪🤣
Hic erimis dondurma gibi yillandin mi yillarca?🤣
Gazı kaçmış bir kola gibi yaşayınca loveum yokluktan öptüm galiba hocam bi daaa daha haşin saldirazammm 🤪🤪🤪🤪

Libidon tavan lover.. Adinla uyum icindesin 😁

Sen hic sicak bira gibi kalakaldin mi dört duvar arasında?🤪🤣
Hic erimis dondurma gibi yillandin mi yillarca?🤣
Gazı kaçmış bir kola gibi yaşayınca loveum yokluktan öptüm galiba hocam bi daaa daha haşin saldirazammm 🤪🤪🤪🤪
Ulan az daha sabredemedın ya ben ona yanıyorum. Ilk opucuk geşgem karşı taraftan geleydı ama olan olmus artık, hes kodunu unutma :KK70: :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X