Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdilik vücut çorabı, sonrasında deri korse denerim sanırım kırbaç olabilir, yavaş yavaş bulurum bir şeyler
Victoria tipi korseler aşırı çekici bak, normalde iç çamaşırı olarak çok kullandım.
Bir de duyduğum duyumlara göre yeterince sıkılaştırıp kullanırsan, ilişki esnasında hazzı arttırıyormuş. :KK48:
Victoria tiplerinin cupsız olanları da var bu arada, jartiyer çorabı ve bu korse efsane görünüyor.

Victoria tipi korseler aşırı çekici bak, normalde iç çamaşırı olarak çok kullandım.
Bir de duyduğum duyumlara göre yeterince sıkılaştırıp kullanırsan, ilişki esnasında hazzı arttırıyormuş. :KK48:
Victoria tiplerinin cupsız olanları da var bu arada, jartiyer çorabı ve bu korse efsane görünüyor.
Ben ılıskıye gırerken sıkılmaktan hıc hoslanmam, haz falan alacagım varsa da alamıyorum

Bence sen de Mezdeke kostümü al adam çorap istemiyorum demiş ya
Hem çok hareketli olacaksın diye bı kural yok yavaş hareketler daha etkileyici olur
YouTube dan video falan izlersin
Ona güler işte 😂 dans işindeki beceriksizliğimi iyi biliyor çünkü
Ben sevmem kırbac olayını, ama derıler efsane duruyor
Kırbacı dekor amaçlı kullanırız ya, öyle şiddet eğilimimiz yok çok şükür, hard severiz o ayrı 😅 deriler harika gerçekten benim bile içim gidiyor, karşıdan kim bilir nasıl durur, hatlarım da iyidir, epey kışkırtıcı olur 🤭

Ona güler işte 😂 dans işindeki beceriksizliğimi iyi biliyor çünkü

Kırbacı dekor amaçlı kullanırız ya, öyle şiddet eğilimimiz yok çok şükür, hard severiz o ayrı 😅 deriler harika gerçekten benim bile içim gidiyor, karşıdan kim bilir nasıl durur, hatlarım da iyidir, epey kışkırtıcı olur 🤭
Hatlar ıyıyse dewamke basgan, vucuduna guvenen herkes gıysın

Denemem lazım bi, bakayım nasıl olacak 😄
Ama o kadar güzel bir kıyafet ki, insan kendisine yükseliyor ya.
Bende bugun kendıme cok yukseldım, araya es verıldı, aynayı catlatacaksın bu seksilikle diye adhdkdhdjsj

Duruşu güzelmiş baktım 👍🏻

Bende bugun kendıme cok yukseldım, araya es verıldı, aynayı catlatacaksın bu seksilikle diye adhdkdhdjsj
Adam eridi eridi oyş 😄
Kendi vücudunu seven kadınlar hep böyle. Kendi evime çıkmayı, en çok sadece külotla gezmek için istiyorum ya. Çok severim çıplaklığı. :KK53:
Vücut kolyelerinin sütyenleri de var, onlar da yakışır sana 😄

Baktım çok çekici gerçekten,kullanınca beli inceliyor mu peki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X