Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de bunu anlamıyorum ya, tabi derdi çeken bilir de göreve dönüşmesine ne gerek var, yapacağını yaparsın iş bitince de bacakları kaldırıp dayarsın bir yere oldu bitti, zevk almanızı engelleyen ne ki
Öyle olmuyor, uzun müddet isteyip bekleyınce her yere her zamana herseye saldırıyorsun, gerılıyorsun

Genelde kendı aldıgı seylerı bıraktırıyor adhdkshak yarabbı ınsallah basıma bısey gelmez :KK70:
Daha ne gelecek kız başına, alıkoyacak hali yok ya hukukçu adamın
Bence sen gıydıgnde olumlu tepkı alırsın gecelık sevıyorsa ona bayılır
Göreceğiz bakalım, güzel bir model bulayım da, ondan gizli almak da mesele, malum sitede aynı hesabı kullanıyoruz. Başka siteden alayım bari sürprizi kaçmasın

Ben de bunu anlamıyorum ya, tabi derdi çeken bilir de göreve dönüşmesine ne gerek var, yapacağını yaparsın iş bitince de bacakları kaldırıp dayarsın bir yere oldu bitti, zevk almanızı engelleyen ne ki
Ya bu çok uzun bir süreç aslında. Bu duruma gelmek öğrenilmiş çaresizliklerin sonucu. Hep bebek düşünüldüğü için vir zaman sonra işin misyonu o oluyor. Farkında olmadan pozisyon kolluyor insan. Valla ben de anlamazdım önceden bu durumları ama başa gelince çekiliyor işte😑

Topukluyla mezdeke yapabildiysen Master degree sin love bacak kasların felç olmuştur off 🤦‍♀️
Tek müzikte yapabıldım sonra cıkardım, kıyafet az parca olsa bıle cok zor hareket edıyorsun, memelerımı cok sıktı ustu bıde topuklu ayakkabı, ıkıncıde cıkardım valla ayakkabıları, baldırlarım şöyan et kesiği, farmasi biberli kremden sürdüm :KK53: :KK70: az sonra benım sextıng baslayacak dıye korkuyorum ayy zafere gıden yolda ne cıle cektın be love:KK70::KK53:

Daha ne gelecek kız başına, alıkoyacak hali yok ya hukukçu adamın

Göreceğiz bakalım, güzel bir model bulayım da, ondan gizli almak da mesele, malum sitede aynı hesabı kullanıyoruz. Başka siteden alayım bari sürprizi kaçmasın
Bıleklerım cok agrıyor off sus kız gelmesın de zaten :KK8: :dondurma:

Tek müzikte yapabıldım sonra cıkardım, kıyafet az parca olsa bıle cok zor hareket edıyorsun, memelerımı cok sıktı ustu bıde topuklu ayakkabı, ıkıncıde cıkardım valla ayakkabıları, baldırlarım şöyan et kesiği, farmasi biberli kremden sürdüm :KK53: :KK70: az sonra benım sextıng baslayacak dıye korkuyorum ayy zafere gıden yolda ne cıle cektın be love:KK70::KK53:
Zafer elinde 😘
Ama uyusan iyi edersin sanki

Allah size Hayirli evladlar versin

Hep aynı metod bu adamlarin klasigi. En iyi bilezik

Tmm örtmenim 😍

Bu cocuklar bizi mahfediyor ama dadluş dadluş

Masallah Allah bagislasin seninkiler de büyümüş.

Ahahaha koptum okuyunca toplanamadim. Hard work baby 🤪🤣🤣

O nevresim takimi niye ıslaktı katibim sen açıkla.. 🤪

Offf yavrim ya xaten uykusuzdun ikizler zabaha kadar meletti. Bi de üstüne sünnet olmuş gibi yürüyorsun ah loveum ah 🤪😋🤗🤗🤗
Amin hepimizin evlatlarını bize bağışlasın Rabbim 🤲

Hayır esya olarak degıl. Yarısı acık yarısı kapalı olarak degıl yanı anlatmak ıstedıgım. Sadece bır aksesuar kalıyor, bazen yuzuk bazen ayakkabı bugunde pece mesela
Okuduğum kitapta kadın swarowski taşlardan oluşan halhal bırakıyordu sadece adamın aklı uçmuştu dudişirken
Love bir dahakine aksesuarın belli oldu 😏

Okuduğum kitapta kadın sadece swarowski taşlardan oluşan halhal bırakıyordu adamın aklı uçmuştu dudişirken
Love bir dahakine aksesuarın belli oldu 😏
Göbek zincirim var taksam mı ki bidahakıne :KK53: :KK70: halhalı yazları cok kullanıyorum zaten

Ya çok alakasız olacak ama dudiş nereden geliyor ya😁 Başlığı gördüğümden beri bunu merak ediyorum. Düdüklemek mi bu ne diyorum kendi kendime🤣🤣
Öpüşmek den geliyor

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X