Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha çok benımkı alındı desek daha dogru olurdu, su ılıskıye basladıgımdan berı ılk kez bu kadar pasif kalan taraf olmusumdur, genelde volumu ya karsılıklı yukseltırız yada alcaltırız yada ben hep bır tık yukarda olurdum, bu sefer önden efor sarfedınce yemın ederım acayıp yoruldum ama bellı etmemeye calıstım ahdkdhsal hasta mısın hayatım sen dedı, aa yok hayatım hıc hasta falan degılım senın onunu actım falan dedım ama 3.yu denesek falan dese oturur aglardım :KK70: :KK53:
Adam biriktirince pompalı tüfeğe dönüyor demek ki Allahım bayramda olacaklardan korkuyorum kapıya ambulans dik öyle başlayın 😆

Adam biriktirince pompalı tüfeğe dönüyor demek ki Allahım bayramda olacaklardan korkuyorum kapıya ambulans dik öyle başlayın 😆
Benı bayramdan sonra ortopedi ve travmatolojı servısıne yatısımı yaparlar zaten :KK70: üzerimde salyangoz yürümüş gibiyim mero:KK53:

Önceden erkeklerin kadınlardan konuşurken böyle jargonu olur sanıyordum. Şimdi görüyorum ki kadınlar daha yaratıcı bu konuda. Pompalı tüfek mi ahahahahaha.

Muhteşem yüzyıldaki gibi önünde bayıldım mı 😄😄
Onune gıttım ama para sıkıstırmak cok ayıp gelmıs (hayır yazdıgı senaryoya benı atması ayıp gelmedı parayı sıkıstırmak ayıp geldı ahdkdsjsj) cuzdanı gobegıme sıkıstırdı :KK53: :KK70:

Onune gıttım ama para sıkıstırmak cok ayıp gelmıs (hayır yazdıgı senaryoya benı atması ayıp gelmedı parayı sıkıstırmak ayıp geldı ahdkdsjsj) cuzdanı gobegıme sıkıstırdı :KK53: :KK70:
Dikkat et geçmişe çok fazla odaklanıyor birden Karşında fred çakmaktaş bulma😄😄😄

Leb bi vele diştiri eşliğinde peçemin hunharca çekilmesi sonucu bir miktar hırpalanmıs olsam da ohhhhhhh ölü dötüne sokulan pambık gibiyim, ıslak ama huzurlu, hapis ama her an kaçabılır:KK53::KK70:sporla üreyen yosun gibiyim böğün bağa elleşmeyin kukum çok acıyo:KK70::KK31:

Resmen sömürüldüm, geriye ıslak nevresım takımı ve ortalıga sacılan ıncı boncuk kaldı :KK70:
Kamyon mu çarptı yavrum bu nasıl hunharca bir gün olmuş böyle, rolüne çok kaptırdın galiba ahmet abi ceylana saldıran aslana dönmüş 🤭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X